BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.428,24

HDP ilk kez PKK'nın saldırısını kınadı!

TBMM'de grubu bulunan 4 siyasi parti, İzmir'deki terör saldırısını kınadı. Meclis'teki görüşmelerde HDP ilk kez PKK'nın yaptığı düşünülen bir saldırıyı kınadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Farklı Bakış

Siyasi partiler AKP nin ve RT nin dediklerine direnemeyip kısa yolu seçerek HDP yi PKK ile beraber gösterdi. OYSA HDP nin arkasında 6 milyon oy var eğer bunlar PKK yakınsa 6 MİLYON KİŞİNİN DE YAKIN OLMASI GEREKİR. YAPILMASI GEREKEN HDP yi PKK nın BASKISINDAN KURTARACAK YARDIMI YAPARAK SİYASİ BİR ZEMİNE ÇEKEBİLMEKTİ. AMA SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ SÖZÜNDEN SONRA HEMEN BUNLARI PKK KABINA KOYDUK.

efecan can

Kınamıyor kardeşim, devlete masaya gel diyor..

gencoglu

BANA GÖRE rumuzlu terörist sevicisi hadi la kınamış bundan önce hiç bir alçak saldırıyı kınamadılar şimdi köşeye sıkıştıkları için halktan aşırı derece tepki gördükleri için laf ebeliği yaparak kulağı tersten tutarak kınamış gibi yaptılar

bence

hdp hiç kınamamış, aksine pkkyı övmüş, sırtımızı pkkya yaslıyoruz demiştir. pkk sizi (devleti) tükürüğünde boğar demiştir. hdpnin siyasi çözümün tarafı olabilmesi için amasız fakatsız lakinsiz pkknın yaptığı terördür ve biz bunu kınıyoruz demesi lazım. ama yakın zamanda göreceğiz ki, pkknın bitmesine yakın hdp bunu demeye başlayacak. ve bazı tipler de bakın hdp pkk yı kınıyor diyecektir.

Misafir

SALDIRIYI KINAYAN HDP Yİ KINIYORUM HDP DE KİM

misafir

hayret nasıl kınamış

Misafir

AKP'nin Yardım severi Türkiye vatandaşı işadamı Reza Zarrab, yargıç karşısına çıktı!

susturan

şirin gözüküp içeri tıkmasınlar diye kınamıştır

BANA GÖRE

Hayır hep kınadı,taraftar falan asla da değilm,ama kınamıştır,ve de siyasi çözüm için hdp gereklidir.

Hakan Cenk

Başarısızlıklarını kınamıştır o katiller! Onların kınamasına kimsenin ihtiyacı yok, meclisten de defolup gitsinler

  • 1