BIST 9.770
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.432,25

HDP Diyarbakır Milletvekil Altan Tan için karar verildi

HDP Diyarbakır Milletvekil Altan Tan serbest bırakıldı. Altan Tan, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Fikirtepeli Fikrinin Fikri

AKP, 2/3/2014 tarihli ve 6529 sayılı kanunla 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanununda yaptığı değişiklikle kankası HDP'ye eş başkan kullanma imkanı vermiş, Oslo'da, Habur'da, Dolmabahçe'de tavizler vermiştir. Millet manzarayı çakmasın diye HDP'ye sözde baskılar başladı.

Fikirtepeli Fikrinin Fikri

CHPKK yazan trollere hatırlatılır: AKP, 2/3/2014 tarihli ve 6529 sayılı kanunla 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanununda yaptığı değişiklikle kankası HDP'ye eş başkan kullanma imkanı vermiştir.

emet

aldınmı bırakmayacaksın atacaksın imralıya ömür boyu hapis yatacaklar ve yedi sülaleleri şehit ailelerinin yaşadığı acıyı inşallah yaşayacaklar.allahtan tek dileğim budur.çünkü meclise güvenim kalmadı.

bu ne şimdi

altan tan saygın bir kişiliktir. ahmet türk gibi. gözaltında kendisine insan onuruna yakışmayacak saygınlığına zarar verecek hareketlerden kaçınılmalıdır. ikisi de diğer hdp liler gibi değildir.

Misafir

referanduma kadar hdp milletvekillerinin hepsi iceri alinir.. bu yapilanlarin anlamini tahmin etmek zor olmasa gerek...bazi kesimlerin gozunu boyamak icin yapilan oyunlar..

Gezi Yolu_________________________

Hukuk dışı ve böylesine sağlıksız özgürlüksüz bir ortamda ortaya çıkacak referandum sonucu da asla meşru olamayacaktır...................

HDP YE HÜCUM,

ALTAN TAN İS ALTAN TAN,YENİ BİRŞEY Mİ YAPMIŞ,??

abuzer

Kuzey korede hainler meclise girmek bi yana nefes bile alamaz.

Şeytanın sor dediği

Başkanlık uğruna son seçimler iptal mi edilecek?...

Misafir

İşler çığrından çıktı ... Kuzey Kore mi oluyoruz?...

  • 1