BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.423,10

HDP dışında bir partiye oy çıkarsa çıkan oy kadar...

Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet, Van'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye konuşan muhtarın 7 Haziran 2015 seçimlerine ilişkin anlattıklarını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

yalannnnnnnnnnnnnnnnn

murad

ben şuan ankarada yaşıyorum aslen vanlıyım. o seçimlerden önce ikametgahı ankaraya aldırdıydık. şimdi köyümün adını söylemeyim beni köyümden akrabalarım aradılardı aman eğer burada oy kullanacaksan sakın gelme bizi tehdit ediyorlar senide ajan diye zarar verirler. bende zaten ikameti ankaraya taşıdığımı söyledim. batıda yaşayan doğudan bihaber yaşayan insanımız doğudaki ücralarda neler yaşandığını bilmeden hdpyi parlatıyor. hdp pkkdır pkk hdpdir. orada oy veren de bilir vermeyen de bilir. ama şimdi bakıyorum ankarada insanlar inanır olmuş sanıyorlar ki hdp demokrasidir barıştır. bu kadar yalan olmaz

Koray

Ey mal arkadaşlarım. Birbirinize düşmek yerine az tarafsız bakıp kim mal kim koyun kim adam kim şopar bunları görün. Zihniyete bak. "Okuma yazman var internet kullanabiliyosun ama çobansın". Bunu yazan boş kafalı arkadaşım. Çobanlardan türkiye birincileri çıkıyor. Sen nerede yaşıyorsun? Herkes sen gibi ot değil. Uyan uyan

vatandas

peki reis daha gecen demedimi video da hdp baraj altinda birakmalisin baski yapin bu santaj deyil mi korkmayin HDP 12/ 14 en az bu is tamam!

ASSİVAS

CHP BOZULUR BU İŞE KAN KARDEŞİ HDP NİN BU SAHTEKARLIĞI BİRLİKDELİĞİNİ BOZMAZ, YETERKİ TAYYİP GİTSİN TAYYİP KADAR TAŞ DÜŞSÜN BAŞLARINA.

Misafir

Okuma yazman var internet kullanabiliyorsun ama çobansın ha...dabi dabi.

Misafir

Ben dağda çobanım, pkk nın hdp nin bugüne kadar her seçimde oyları silah zoruyla baskıyla aldığını anlayabiliyorum da, sen devletsin hükümetsin yenimi öğreniyorsun.

Burdayiz.

Yok be bir yanlışınız var, CHP, İyi ve temelin desteklediği bir parti, demokrasi olan bir parti, yapmaz ya olur mu, onlar demokrasiden yana, silah bırakın diyor pkklılara(asla demediler) millet itifak ve hdp partileri hiç olacak iş mi, daha demokrasi anıtı olarak terörist öcalan heykeli dikecek, bu muhalefetcikler.

erol yilMz

o zaman insana sormazlarmi hani devlet nerede hani sandik gorevlileri nerede diye

  • 1