BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

Hazırlıklar tamam! AK Parti'den 6 bin kişiye davet

AK Parti, 16. kuruluş yıldönümünü yarın Sincan’daki Harikalar Diyarı’nda kutlayacak. Kutlamalar için 6 bin kişi davet edildi. Davetliler arasında Abdullah gül ve Ahmet Davutoğlu da var

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Hakkı TUTAR

Kutlamada kaç lira harcanacak ve faturayı kim ödeyecek acaba?

MİSAFİR

ŞİMDİ BU 6 BİN KİŞİNİN MASRAFI KİMDEN ÇIKACAK ? TABİKİ HALKIN CEBİNDEN ..YAZIK DEĞİLMİ MİLLETE ZATEN ZOR KARNINI DOYURUYOR MİLLET ..KENDİLERİ OTURUP KONUŞABİLİRLER --MİLLETİ TOPLAMAK DA NİYE ???

Misafir

16. kuruluş kutlaması değil,saltanatın 15.yıl kutlamasıdır.kutlamanın sincan da olması orada cezaevinin olması mıdır acaba?törenlerinde aykırı ses olursa kestirmeden doğru sincan cezaevine mi?

Misafir

16 sene içinde devletin her kurumu laçkalaştı...Feto ile derim muhabbetiniz ve bağlantılarınız sayesinde devlet ve millet altüst oldu...beceriksizliğin zirvesi oldunuz...liyakatsiz kişileri sırf partili oldukları için ya da eş-dost hatırıyla tecrübe-bilgi-birikim ve kültür gerektiren işlerin başına oturttunuz ve her şeyi mahvettiniz...KPSS sınavlarına alın teriyle hazırlanan adaylarını uydurduğunuz mülakatlarla alaşağı ettiniz,yerlerine kul hakkını gasp ederek büyük günahları sırtınıza yüklenerek hak etmeyenleri atadınız...Ha CHP çok mu iyi...Asla! Zaten problem bu!

Misafir

Açıkça rüşvet oylaması başladı

Misafir

İzmir’de motosikletli şahıslar tarafından tacize uğradığını söyleyen iki kadın yardım istedikleri polisler tarafından dövüldü.

  • 1