BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03

Hayvanilik ile İlahilik arasındaki varlık!

Kendimizi bir takım apoletlerimizden ve özgüvenimizden dolayı özel kul olarak görüyorsak Peygamberlerin dahi özel lütuf görmediğini bilmiş olalım.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına göre doğal afetler "Allah'ın kullarını imtihan etme şekli". Sağlık sorunları ve doğal afetler Allah'ın kullarını imtihan etme biçimi olarak gösterildi.

Misafir

ateistler bile sizi takip ediyor. tebrikler !

Misafir

Kimse özel ya da özel kul falan değildir.Peygamberlik diye bir rütbe ya da titr olduğunu da sanmıyorum.İnsanın tek özelliği zekası ve de egosudur.Tanrı kavramını doğuran da tamamen budur.

gafil:)

Sayın beşer,nedense 2.kısımdaki gafil!!insanların sayesinde hayatımız kolaylaşıyor,bütün buluşlar yeni gelişmeler,teknolojiler hep bu gafil olan 2.kısımdan oluyor,nasıl gafillikse bu!!!zira bende bu 2.kısımdayım dünya hayatı evet geçici kimse çivi çakmıyor herkes göçüp gidiyor ve arkasında ne bıraktığı veya fikirleri hatırlanıyor,asıl gaflet ise 1.kısımda çünkü dünyayı geçici bir yer görüp yangelip üretmeden yatıyor,niye yapıyor bunu,olmayan bir ahiret için...

Erol Baron

Dün bu sitede haber olan ve habere 2 SERT yorum yapmama neden olan MENZİL CEMAATİ da şüphesiz yazıda bahsi geçen 2. tabaka insan sınıfına giriyordur.

  • 1