BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,90

Hayrunnisa Gül neden patladı? İşte sebebi!

Köşk'teki son ev sahipliğinde gazeteci Abdülkadir Selvi'nin elini sıkmayan Hayrunnisa Gül neden bu kadar fevri davrandı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 72 Adet Yorum
ahmet turhal

boş konuşma kadın haklı

numan

Daha doymamış 7 yıl Çankaya köşküne Hayrunnisa hanım, çivimi çaktın Çankayaya,,,yeter ya edep yahu edep...

SAVCI BEY

KÖŞKTEN İNMEYE NİYETİ YOK GALİBA GÖZÜMÜZDEN DÜŞTÜ KADIN DEĞİLMİ HEPSİ AYNI GÜCE TAPARLAR DURUM BUDUR BENCE. BU HANIM EFENDİNİN KESİNLİKLE KISKANÇLIKLA KONUŞTUĞUNA İNANIYORUM.

cafer tatlı

yapacak birşeyvar hemen vatan haini ilan edilsin bitsin

ABDİNDE

A.SELVİNİN YÜZÜNE BİLE BAKILMAMALI.PENSİLVAYA DİYE DİYE AĞLADI.SONRA DA ORDA EL PENÇE DURDUĞU ORTAYA ÇIKTI.NE ADAMLIĞI NE DE GAZETECİLİĞİ.PİYON GELDİ PİYON GİDECEK.............

İnsani Bakış

politikanın -bir fiil- içindeydi...YAZILMAZ...-BİL FİİL - YAZILIR...

snli

bak yine kadın yıne kadın.cekoslovakya dagıldı dıyorum yav,yıne kadın yıne kadın.bu saltanat omur boyu surecekmı sandınız.cok sukur ac degılsınız acıkta kalmazsınız.bu necip millet size ömür boyu luks ıcınde bakacak nasıl olsa.neyın kavgası bu.

medeni

bir söz var , diyor ya şair , Ya şimdi konuş yada sonsuza kadar sus diye...Konuşacak zaman çoktan geçti..Sanırım şu an sonsuza kadar susma zamanı...

halit deniz

Reis kendi fikrine uymayan herkesi dışlıyor ötekiliyor. Merhum erbekenle başladı bu ihanet. Birkere yapan hep yapar kuralı işliyor. Birzamanlar menfaat gördüğü beraber yol yürüdüğü herkese ihanet ediyor.

cagoli53

Eee cikar iliskileri bitti simdi hanimefendi konusmaya basladi.makam elden gitti konusmaya basliyorlar.daha durun arkadaslar kimler neler konuscaklar Allah bilir. Tel tel dokulcekler menfaatler bittikce gercekler ortaya cikicak.ulkeyi mahvettiniz bee

mustafa gerçek

yahu bu kadın kıskandı emine hanımı. kıskandı. kıskançlıktan çatlayacak. güle güle gül hanımmm güle güle

tufan kara

yeryüzü fitne hareketi temsilcisi, müslüman cenah sizi iyi tanıdı. git kankilerine yanaş. daha size Müslüman olarak inanan kimse yok. ama fitne hareketinin destekçileri (chp, MHP, ip, bdp, bbp, İsrail, abd, batı, mason locaları, lionslar, roteryanlar, vs tüm islam düşmanları) size canı gönülden inanıyor.

Mehmet kaya

Günaydın Hayrünnisa hanım. Bu insanlara karşı tavrınız geç olmuş. Bunların elini sıkmamak değil yüzlerine tükürmek lazım. Yetmez ama evet.

ilker

hiç yakışıyor mu onca sene first lady lik yapmışsın şimdi koltuk kavgası başlayınca, burdan indik diğer koltuğa oturamıyoruz diye böyle şeyler. Abdullah gülün en başından beri sakin ve ağırbaşlı tavri her kesimden seçmenin sevgisini kazanmasına sebep oldu. ancak eşinin bu çıkışı kendisinde bir koltuk telaşı oluştuğu fikrini uyandırabilir. Abdullah Gül AK partideki hak ettiği yeri elde etmek için de kendine yakışır bir mücadele sergilemeli bu laf dalaşlarının paydası olmamalı.

Mahmut Oğuz

Hayrunnisa hanımı en çok müslüman camianın saldırıları üzmüş. Diğerleri müslüman değil mi.? yuhhh yani. Hayrunnisa hanım ın mantığına bakınız..

emin

Hep böyle olmuştur Hayrunnisa hanım; makam elden gidince yandaşlar yeni efendilerinin yanına çöreklenir; bunları dikkate almaya değmez.

Akıncı

Yorumunuzdan dolayı Tebrik ederim sizi bu hataları sen ben halk yapabilir ama gazeteci yapmamalı dogru diyorsunuz.

ESKİ AKP Lİ

AKP DE RANT KAVGASI BAŞLADI. ARTIK GEMİ SU ALDI. HIRSIZLIK, YOLSUZLUK, BÖLCÜLÜK, ADALETSİZLİK, RÜŞVET, YALAN, DOLAN, FİTNE FESAT, KUYUCULUK, REZİLLİK, ZİNA, FAİZCİLİK................ HER ŞEY AKP DE MEVCUT.

Nurullah

Söyledikleri Aysbergin görünen yüzü. Altında kim bilir daha neler var..

Şeyh adayı hacı hasan necmi coşkun

Koltuk tatlı işte. Erdemlik orda başlıyo işte. inmesinide bilecen. Çıkarkende efendice inerkende efendice incen. Sultan süleyman hana kalmadı. Sanamı kalcak. Asgari ücret 1000TL Cumhur başkanı maaşı 25000TL. Birisi lafla peynir gemisi yürütüyo birisi alnının terini akıtıyor. Hz. Ömer diye yetimin hakkını yedirmeyecem diyenler, sanki japon yapıştırıcısı ile koltuğa yapışmışlar.

ONUR

CANI YANMIŞ DEMEKKİ ABDULLAH BEYİN O KADAR CANI YANAN VAR Kİ HEP SESSİZ KALDI ABDULLAH BEY ONA GÜVENENLERE İHANET ETTİ ANAYASAYA AYKIRI OLDUĞUNU SÖYLEMESİNE RAĞMEN KANUNLARI İMZALADI

OKUR

GÜL ERBAKANIN SAG KOLUYDU KAYIP MILYON EUROLARI BILEN KISI ERDOGAN DESEN AYAKKABI KUTULARINDA MILIYON EUROLAR VAH BENIM ZAVALLI HALKIM VAH BILAL ERDOGAN EHLIYETSIZ ESKI BIR SARKICI OLAN YASLI BAYANA CARPTI ÖLDÜRDÜ YANI KATIL BABASI HEMEN INGILTEREYE GÖNDERMISTI VE KARSI TARAFI TEHTITLE DAVADAN VAZ GECIRMISLERDI OZAMANKI HABERLER HALA AKLIMDA BUNLARI BU ZAVALLI HALKIM CABUK UNUTUYOR AH AZIZ NESIN AH DOGRU SÖYLEYENI DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SENIDE TAAA AHIRETTE YOLLADILAR

muhammed meşe

nerede fitneye müsait bir haber var orada nesrin yılmaz teyze var çakma Ahmet hakan yani levent Gültekin in yorumlarınıda bekliyorus

MasumDeğiliz

Erdoğan nasıl alnı secdeye gidenden zarar gelmez diye söylediyse, aynısını şu anda Gül ailesi yaşıyor zannımca. O yüzden insanları değerlendirirken ibadetlerle olan münasebetine bakmayın, para ile olan münasebetine bakın. Kim kimi satmış daha iyi anlaşılır.

osman

Keşke bu haksızlıklar kendisine dokunmadan gösterseydi... Aynı milletimiz gibi bana dokunmayan yılan meselesi...