BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36

Havalimanında akılalmaz ölüm: o polis aranıyor!

ABD vatandaşı Tracey Lynn Brown'un, 2013'te transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken nefessiz kalarak yaşamını yitirmesine ilişkin 12 polis ile bir doktorun yargılanmasına devam edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
misafir

her meslekte şsiz olanlar var ne yazık ki

birbilenadam

ABDde karakolda göz altında kör bir zanlıyı döve döve öldürürlerken, polisimiz kendisine saldıran bu sürtüğü en azından olay anında vurmayarak büyüklük göstermiştir. Polisimize bu kadar saldırıya rağmen sabrından dolayı ödül verilmeli, yargılama da nerden çıktı.

Kemal

Bu olay amerikada olsa hic bir abd polisi bir turku hele birde hava limaninda olay cikaran bir turku oldurdugu icin yargilanmaz, hatta zenci olduren abd li polislerde yargilanmiyor, cifte standard.

Durst goz

Rezillik. Burundi o polislerin meslekten men edilmesi ve hapis cezasi almasi lazim. Polis okulunda her turlu egitimi alip ta kisisel davranan cahiller. ALLAH tan kadin guresci degildi hepsini de al asagi ederdi. Sayin emniyet teskilatinin saygideger polisleri lutfen bunlari guzide teskilattan ayiklayin.

  • 1