BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Hava Kuvvetleri'nde FETÖ operasyonu! Biri general...

Hava Kuvvetleri'nde görev yapan 1'i Tuğgeneral, 5'i Albay 101 subay hakkında FETÖ kapsamında gözaltı kararı verildi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
emir

Aslanlarım benim,Milliyetçi,muhafazakar,dini bütün elemanları tek tek ayıklayıp,yerine Perinçek ve Maocu zihniyete sahip elemanları alıyorlar.Reis,sen iyice tongaya bastın,ve unutma,senin ipini de bu yeni atadıkların çekecek.Sende keşke düşünecek akıl olsa.25 Haziran sabahı aklına geldikçe,dizlerinin bağı çözülüyor,farkındayız.

Misafir

80 Milyon ülkeyiz bırakta bitmesin daha yeni başladık. aldıkça arkası gelecek çorap söküğü misali...

Misafir

SANKİ ŞİMDİKİ TAŞERON KADROYA ALINANLAR SINAVLA MI ALINDI SANIYORSUN BU DA TAMAMI TORPİL, HA SORULAR ÇALINMIŞ HA TAŞERONA KADRO VERİLMİŞ AYNI.

Misafir

Ne bitmez şeymiş arkadaş! Şu a'na kaç asker (subay astsubay uzman) ve kaç polis fetöcü olduğu iddiasıyla alındı? Bile varsa yazsın lütfen.

HER YERDE FETÖCÜ!.......

ŞU ÖSYM'NİN BAŞINA GETİRİLEN ALİ DEMİR'İN YEDİĞİ HALTLARI BİR ARAŞTIRIN BAKALIM NELER ÇIKACAK?SORU ÇALINMASI İLE FETÖCÜLERİN KAMPA ALDIKLARINA SINAV KAZANDIRIP YERLEŞTİKLERİ KADROLARDA RAHAT RAHAT OTURANLARA YEMİN ETTİRİLİP NELER YAPACAKLARINI MI BEKLEYECEĞİZ?BUNLARI BULMAMIZ ZOR DİYORSANIZ FORMÜL BELLİDİR AMA CİDDİYE ALIRSANIZ!..

MİSAFİR

GARDAŞLARIM TÜRKİYENİN TEK ÇIKAR YOLU ERDOĞANDIR ERDOĞAN TÜRKİYENİN ONURU GURURU İMANLI NAMUSLU ADALETLİ MERHAMETLİ VATAN MİLLET SEVDALISI İNSANLIK DOSTU BİR ADAMDIR KAFANIZI ÇALIŞTIRIN TERÖR ÖRGÜTLERİ VE SİYASİ UZANTILARI İLE AMERİKA TÜRKİYEYE SALDIRIYOR KALKINMAMIZI BÜYÜK GÜÇ OLMAMIZI ONLARIN EMİRLERİNDEN ÇIKMAMIZI İSTEMİYORLAR ,ERDOĞAN ONURLU NAMUSLU SİYASET YAPIYOR BOŞ İŞLERLE SATILMIŞLARLA UĞRAŞMAYIN UYANIK OLUN UYANIIIINNN

  • 1