BIST 9.720
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,76

Hava durumundaki harita olay oldu! Türk toprakları

Mesud Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rudaw televizyon kanalı hava durumu sunarken ekrana yansıtığı haritada Türkiye'nin doğusunu 'Kürdistan' olarak veriyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
al buyur hadi

Baykala,Kılıçdaroğluna saydırıp eleştirmek için sıraya girenler bu konuda sessizler.Bak kimseden çıt yok.Seslerini çıkaramıyorlar.Gık çıkaramıyorlar gık.

Mehmet

Hükümet gerekli girişimde bulunmalı

Misafir

ancak öyle rüyanızda ve hayali haritalarda görürsünüz işte. yiyosa gerçekleştin de görelim korkaklar.

molla

EVET çi barzani televizyonu, aklını şaşırma, sabrımızı taşırma sesleri bekliyoruz.

Aydın09

Aç TAVUK kendini darı ambarına atmış, etrafa da kendi gibi aç tavuklar koymuş.

sami boztepe

kızmaya gerek yok bizim kanallar da musul ve kerkük'ü Türkiye sınırları içinde göstersin

ATTİLA

LANET OLSUN BU AMERİKAN MANDASI BARZANİYE ! AKP DERHAL BU BARZOYU DESTEKLEMEKTEN VAZGEÇMELİDİR ! #EVET

turk islam

barzani bile evet diyorsa gerisini siz düşünün :D hayır...

Misafir

kürdistan diye gösterdiginiz topraklar size ancak mezar olur bunu bilin sadece

çalma kapımı....

zamanında bu topraklarda kimler ne haritalar çizdide sonra neler oldu.çizdikleri haritalar ellerinde kaldı.buralarda harita çizmek kolay ama uygulamak hayal.kendi kafalarına göre türkiye üstünde harita çizenler dikkat etsinler, sonra kendi oturduğu topraklarda başkaları harita çizmesin.

Misafir

Atanız ecdadınız görmedi o haritanın gerçek olduğunu,siz ve gelecek yedi ceddinizde göremeyecek.Yedi düele karşı savaşıp almışız bu toprakları ,dünya gelse alamaz bir karışını.

adalettt

günaydın Türkiye m geç oldu ama

Misafir

Bunlar evet veriyor dost vermeyen düşman vay be ne günlere kaldık.

Farabi

Oyle harita yayinlamakla devlet kurulacak olsaydi,elimizde hic bir toprak kalmamisti.Birakin kirolar haritalarla kendilerini avutsunlar iste

Misafir

iyi güzel 2013 den beri böylede neden engel olunmadı, kaç kez kırmızı halıyla karşılandı barzani, ab.ye efeleneceğinize çekseydiniz barzaninin kulağını, dünyada hiç bir ülke asmazken niye astınız sözde kürdistan bayrağını. yatacak yeriniz yok..hayır hayır hayır

KIRSEHİRLİ

ve siz.!! ikdidar sahipleri sesiniz çıkıyormu o barzani deen alçağı kırmızı halılarla karşılıyorsunuz sözde paçavrasını ankaraya çekiyorsunuz ey zavallı devlet bahceli sen bunun en büyük müsebbiplerindensin sen ve yol arkadaşlarıyın eseridir bugünki görüntüler.!!!işte hayır demek için yeterli bir sebep.!!HAYIR.nokta.

Erol Baron

Kürtler bunu 16 nisanda EVET isteyen BOP eş başkanına güvenerek yapıyorlar ama ona karar verecek olan RTE değil Türk milletidir.

Ahmet Yılmaz

Kürtler bu haritayı analarının karnında görmüşler herhalde. kürtler ne dün ne de kıyamete kadar toprak sahibi olamaycaklar. Akıllı dururlarsa en güzel hayatlarını Türkiye toprakları içerisinde yaşarlar. Aksi takdirde buralar kendilerine cehennem olur.

2010'da evet deyince aldatılmıştık

16 Nisanda evet çıkarsa sadece bu haritanın gerçekleşmesi ile yetinilmeyecek kanaatindeyim. Çanakkale'nin de geçileceğini bizim başbakan kendisi söylüyor.

Misafir

BAHÇELİ baksın bu haritaya

misafir

harita bile anlatıyor , ta basra körfezine kadar asılıyor.

2010'da evet deyince aldatılmıştık

16 Nisanda işte bu oylanacak. Buna evet mi hayır mı? PKK, FETÖ, KDP evet diyor. AKP'de bazıları evet diyor. Devret Bahçalı evet diyor.

2010'da evet deyince aldatılmıştık

16 Nisanda evet çıkarsa bu harita gerçekleşebilir, hayır çıkarsa gerçekleşemez kanaatindeyim.

Misafir

AKP KANKASI MESUT MUTLU YANDAŞ KANALI MUTLU VE MESUTLAR GÖRMÜYORLAR EYYYYYYY....ŞAŞIRMADIK TAHMİN EDİYORDUK 16 NİSANDAN SONRAYA HAZIRLIK ....VATAN MİLLET BAYRAK DİYE SOKAKLARDA TV KANALARINADA YALANDAN ALGI YARATMAYIN EY BİATCILAR BU ÜLKEYİ NERDEN NEREYE GETİRDİNİZ...SON YILDA KİM GÜÇLENDİ BERABERCE YÜRÜYEN CEMAATLAR FETO GÜÇLENDİ PKK KİM GÜÇLENDİ PYD KİM GÜÇLENDİ BARZANI KİM GÜÇLENDİ İŞİD TERÖR ÖRGÜTLERİ ....KİM GÜÇ KAYBETİ TABİKİ TÜRKİYE NASILMI OY İÇİN TSK ZAYILATILDI BİLEREK HERKESLE KAVGA EDEREK KOMŞU ÜLKELERİN MERKEZİ HÜKÜMETLERİ DURUKEN TERÖRİST GURUPLARALA YANYANA YÜRÜYEREK ....HAYIRLI YARINLARA

şaşırdık mı

Niye şaşırdınız?EVET çıkarsa önümüzdeki 10 yıl içinde olacakların habercisi niteliğinde bir gelişme.BOP gümbür gümbür geliyor.Analadın mı?