BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.512,46

Halkı aşağılayarak sakinleşmeye çalışıyorlar

Türkiye'nin ötekileştirildiğini her fırsatta haykıran bu arkadaşları anlamak lâzım. Zira, her seçim öncesinde toplumu yalanlarıyla avutmanın utancını yaşıyorlar... "Seçim kaybetmiş" kadar hırçınlaşmalarının sebebi bu.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Şundan eminim ki sizler adam olmazsınız. Bir cümlenin başını, sonunu kırpıp kafanıza göre anlam yükleyip, herkesin de size inanmasın bekliyorsunuz. Siz bu kafayla sitenin sene iktidar yüzü göremezsiniz. Çünkü bu halk ile aynı dili konuşmuyorsunuz. Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna.

Misafir

Hadi bey tlf la aradığınız fakat danışmanıyla size dönen densiz, hala görevinde mi? Merak ettimde.

Misafir

Bize oy vermeyenler teröristtir denmedi aklı başında hiç kimse de diyemez. Ama teröristler muhalefete ıy veriyor dendi ki bu da doğrudur. FETÖ, PKK, ve diğer tüm sağ ve sol terör örgütleri erdoğan gitsin diye muhalefeti destekledi.

Misafir

Erol Baron genel seçimde olduğu gibi yerel seçimler için de sen rüya görmeye devam et.

Misafir

Geç Hadi geç bunları. Vallahi pes doğrusu. Nasılki fetöyü, pkkyı muhalafete yıktıysanız ötekileştirme işinide muhalefete yıktınız ya ne diyeyim artık. Doğru ya siz aynalara küssünüz bakmak işinize gelmiyor....

mevhibe inal

Halkı uyutarak sömürmekten iyidir.

Erol Baron

Konu dışı bir yorum fakat, İSTANBUL ve ANKARA belediyelerini kazanmak için yerel seçimler AKP oyları %40 ın altına düşmeden yapılmasın..... 5 yıl sonra ise, AKP zaten ANAP olacak çünkü din iman ile devleti ele geçirme devri kapanıyor.

Misafir

Enflasyon yıllık 16 ya dayanmış ne sizin sitede nede sizin mahallenin gazete ve haber sitelerinde yok. Ama güzel bir algı var memura zam emekliye zam....

Misafir

İftira atmayı AKP liler FETÖ den öğrendiler. (beraber iftira attık biz bu yollarda)

Misafir

Akp den sonra artik biz-siz oldu bu ulke sen ne anlatiyorsun be adam.Alni bir sekilde bu ulkenin % 50 sini terorist ilan etmediniz mi?Bize oy vermeyenler teroristtir demediniz mi?Hala videolari var,sen kime ne gazel okuyorsun???

ertan

Ülke ''katil-tecavüzcü'' ler koğuşuna dönmüş siz hala goy goy peşindesiniz.

Misafir

önceleri küçük yaşta evlilik vardı insanlar evlenmiş çocuk yapmış aradan yıllar geçmiş ve bu insanı hapse atıyorlar söylenen söz bu kişiler içindi ifiracı şeytytan

Erol Baron

AKP içindeki -sonradan görme- kibirlileri yazdınız iyi de ettiniz Sn Özışık ama içeride bol miktarda bulunan "bidon kafalı" iftiracıları hala yazmadınız.

Misafir

sayın yazar birde o kaleminden şu tecavüzcüleri yazsan... akp nin geçmişte araştırma komisyonunu onaylamadığını yazsan... birkereden birşey olmaz ... küçüğün rızası var.. diyen bakanlarını yazsan... ama nerde....

Misafir

1-Tunceli de sadece seçimde dağıtım yapıldı. 2-İfadeyi kullanırken tahrik edip ayrıştırıyorsun. nazik ol küfrediyorsun. özür dile. gerçekleri gösterdiğm için eleştirim yapıcıdır. Sen de benim kadar yapıcı ol.

hakkı

PROJE yok, PLAN yok, VİZYON yok, GELECEĞE DAİR HİÇBİR BİR ÖN GÖRÜ yok, sonrada sağ seçmen bize oy vermiyir yok bidon kafalı yok davar yok sığır gibi yakıştırmalar ile hakaret ediyorsunuz ama şunu unutmayın. bir genel müdürün verdiği talimatı uygulayanmıdır davar yoksa önüne proje getirene oy verenmidir? sırf mevcut cumhurbaşkanı kazanmasın diye meclise pkklıları dolduranmıdır vatan haini? ailesini haftalarca görmeden operasyon bölgesinde kelle koltukda gezen çatal yürekli içişleri bakanını destekleyenlermidir vatan haini? ha birde sağ seçmen yufka yüreklidir. siz bize koyun diyorsunuz ya biz sizin bu isteğinizi hiç kırmayacağız ve her seçim size .... DEVAM edeceğiz...

Misafir

Bir vatansevere terörist diyebilene Erol Baron "bidon kafalı" der.

Misafir

yalan konuşuyorsun! neden mi? eğer öyle olsaydı Tuncelinin şebeke suyu bulunmayan köylerine çamaşır makinesi dağıtmazlardı.

Misafir

aynen güya islamın temsilcisi derler ama islamla yakından uzaktan alakaları tok.kiii bunu birçok örnekte görmekteyizde buraya yazmak uzuuun sürer...çevremde bile namaz niyaz yok sigara içki var ama akp der niye akp diye soruncada din der ama kendisi dinin yanından bile geçmez...

Misafir

he yine patlamış teröröist.Valla ararın 155i.Haayinnn.ommbeş temmuz alçahlarıngı savunuyor terörörist...gencoğlu nassın?

Misafir

bu milletin anasını koyacağız diyen akp li vekil ve kodamanları halkı aşağılamış olmuyor da yüceltmiş mi oluyor?bakara makara diye ayetleri aşağılayan o akp bakanı arka çıkılarak dine hizmet mi edilmiş oluyor?yandaş yazarlar bu mevzualrı hiç dile getirmemek ve eleştirmemekle ne yaptıkalrını sanıyorlar?

AKP İktidar Oldu Mertlik Ne Oldu!

Geç bunları geeçç! Durum çok vahim! İmanın şartlarını bilmeyen zıpırların AKP'ye oy vermeyenlere "kafir" dediği bir Türkiye'de yaşıyoruz.

Misafir

Ayrıştırma aşağıda farklıdır. Mesala oyunu iktidara vermeyen ile iktidara verenler tespit edilmiş, iktidara vermeyen fakirlere yardım verilmemiştir. Bu fakir sizce nasıl düşünür. Destek kredileri, sosyal konular vs incelendiğinde de aynı sonuçlarla karşılaşılır. Yukarıda bunun öngörüldüğünü zannetmiyorum. Ancak aşağıda gerçekleşen bu!!!

gencoglu

çok güzel yazı olmuş elinize sağlık onlar koyun demekten bıkmadılar bizde koymaktan bıkmadık

Misafir

sen yinemi pırtladın teröröist