BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,68

Halk bank üzerinden Türkiye oyunu!..

Halk Bank Genel Müdür Yardımcısının tutuklanması 2013'de ABD senatosunda Türkiye'nin şikayet edildiği dilekçeyi akla getirdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

İlk olarak Yıldırım ekranlara çıkıp, “Herkesin gönlü rahat olsun. Bu bir FETÖ kalkışmasıdır ve başarıya ulaşmaz” diyerek işin rengini açıklıyor. Erdoğan bunun bir FETÖ kalkışması olduğunu Başbakan'dan öğreniyor. Erdoğan'ın eniştesi Ziya İlgen'den duyduğu bilgi saf bir bilgi. Erdoğan, darbeyi önlediği söylenen Birinci Ordu Komutanı ile bile görüşemiyor.

Misafir

.ÇOK GÜZEL SAVUNMA!.....KOLUNDAKI SAAT KAÇ?...

SESİMİZİ DUYUN.

HANGİ HALKBANK, BİRİSİ YAZMIŞ HALK BANKASINA HESAP AÇMAYA ÇAĞIRIYORUM DİYE, EDREMİT AKÇAY DA KOOP BAŞKANINA USULSUZ OLARAK NAKİT ÖDEDİĞİ KONUT KREDİLERİN ZİMMETE GEÇMESİ NEDENİYE ONLARCA ÜYE BU BANKA YÜZÜNDEN MAĞDURUZ ŞU AN İCRADAN SATILMASI İÇİN DAVALIYIZ BU MİLLİ BANKA İLE, SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI BUMU BİRİLERİ SÖYLESİN BİZE, MİLLETİN GELECEĞİNİ HAYALLERİNİ YOK ETTİLER MAALESEF ÜSTELİK DEVLET BANKASI, YETKİLİLERDEN DEVLET BÜYÜKLERİNDEN YARDIM VE ÇARE BEKLİYORUZ, BU YAZDIĞIM YAZININ ABD NİN TARAFINI TUTMA GİBİ BİR HAİNLİK AKLINIZA GELMESİN, SONUNA KADAR MİLLİYIZ ABD YE KARŞI BANKANIN TARAFINDAYIZ.

gencoglu

herkesi halkbankasında hesap açmaya ve para yatırmaya davet ediyorum

gencoglu

çok merak ediyorum abd çıkarlarını korumaya yemin etmiş içimizdeki müzmin vetan hainleri ne yazacaklar zaten bizdeki kadar esefele saffilin dünyanın herhangi bir yerinde olsaydı orası param parça olurdu

Misafir

“Kimseye bulaşmazsam, Recep Tayyip'le papaz olmazsam bana bir şey olmaz” diyorsanız, artık olur. Başkanlığı konuşmaya başladığımız andan itibaren, son 2 ayda 600 binin üzerinde yeni işsizimiz var, bunlar başkanlık dedikçe dolar yükseliyor, bunlar başkanlık dedikçe istikrarsızlık artıyor. Yani tam da size dokunuyor.

ANKARA HABER

Önemli iddia: Sarraf'ın avukatları Erdoğan'la ne görüştü?............New York Times'tan Benjamin Weiser haberine göre, Halk Bank Tutuklaması sonrası Giuliani ve Mukasey Türkiye'ye gelerek, Erdoğan ile görüştü.......

NEWYORKER

'Ayakkabı kutusundaki para' Amerika'da ortaya çıktı! Halkbank hisselerinde tarihi düşüş oldu!...

  • 1