BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94

Halep'in kontrolü Türkiye'ye geçecek iddiası olay oldu

Türkiye ve Rusya’nın, Esed rejiminin Halep’ten çekileceği ve kontrolün Türkiye’ye geçeceği bir formül üzerinde görüştüğü iddia edildi. Anlaşma sağlanırsa Suriye’nin ikinci büyük kenti Halep'e Türkiye ve Avrupa’da yaşayan 3 milyondan fazla mülteci dönecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
ddd

Bunun karşılığında Türkiye ne kazanacak yoksa zarar mı edecek verigiler ile ülkesinden aldığı paralar ile araplara yer mi yapacak kazanç ne

Misafir

sayın misafir kardeşim Halep sadece Arap mı? bizim ecdadımız sadece Türk mü?

Misafir

SENİN BENİM VE BİZ GERİ ZEKALILARIN SIRTINDAN YOKSA NEREDEN GELECEK BİZ ARAMIZDAKİ ADALETİ IRKÇILIĞA BIRAKIRSAK HALİMİZ BÖYLE OLUR.

alara

petrol bölgesi , abd ye, ticaret ve sağlam yerler rusyaya, yıkılmış viran yerlerde türkiye, güzlce amacıda açıklamışlar türkiye burayı imar eder, iye bu para nerden gelecek abd çıkarıp sattığı petrolden pay verecek o zaman

Kurgu

İki gün sonra bir muhabir kurgusundan başka bir şey çıkmaz. Birincisi adamlar kan dökerek çıkardılar imzayla teslim etmezler, ikincisi Suriyeden gidenlere isyancılarla mücadele etmedikleri için hain olarak görülüyor dönmesini istemiyorlar , üçüncüsü gördüğüm Suriyelinin hiç birisi sıkıya gelecek tipten değil viraneye dönmezler.

bir basit vatandaş

Orta Doğu bataklığına ne kadar çok bulaşırsak , başımız o kadar çok ağrır. Orta Doğuya Barış ve Refah en erken 4 nesil sonra gelir.

Misafir

HACI HAKAN!.......... Senin ECDADIN ARAB MI? ..........

hakan

halep ecdat mirasımızdır. yeniden imarı için elbet elimizi taşın altına sokarız. lakin bazı garantileri almamız gerekiyor. kardeşlerimizin canı, malı ve namusu bize emanet olmalı, onları kaderlerine terkedemeyiz.

Oğuz Sürer

Bülent Tezcan çok puan kaybetti. Seçim gecesi ve sonrası tam ir düşüşte . Doğru olan sözcülük görevinden ayrılmasıdır. Hem kendisinin hem de CHP nin menfaatinedir.

O.Ö

Böyle bir şey olamaz.Onların niyeti altyapıyı,yolları,binaları vs yapacak bir saf ülke bulmak. tüm bunları bitip araplar dönünce .Teşekkür bile etmeden tek söz.YALLAH.Akıllı olalım .Oyuna gelmiyelim.Abd -Rusya ya verilsin.

misafir

türkye bitti bize halepten ya bize araplardan bize ne erdoğanın arap sevgisinden anlamdığım türkye avrupadan koptu rusya sen avrupadan kop benim sömürgem ol suriye arapalrı korumana izin verecem gibi böyle cahil ülke yönetilir halep türk askerin emrine geçse ne hastamısınız nesiniz

Misafir

evet halepi istiyorum bunu defalarca söylerdim halep bizimdir.

AD SOYAD

bize ancak müteahhitliğini verirler. ... boşuna heveslenmeyin..

kundemacı

Peki: "Fırat’ın doğusunda Haseke, Rakka, Deyrizor kırsalı ABD-PKK’ya devredilecek." Siz bu bölgede pkk varlığını kabul ettikten sonra Türkiyenin, Suriyr politikası ne işe yarayacak. Adamlar istediklerini alıyor. Biz boş yere mi operasyonlar yaparak şehit verdik.

Misafir

geçse neolcak ne işimize yarayacak toprakmı alacağız hayır sadece yük külfet ülkeye

Karakan

ortada halep mi kalmış ki dönecekler. zaten dönmeye niyetleri yok kimsede göndermiyor.

Misafir

ORTADA ŞEHİRMİ KALMIŞKİ ZATEN HERYER YERLEBİR OLMUŞ YENİDEN BİR HALEP KİM YAPABİLİR Kİ YAPILSADA ESKİ HALEP GERİ GELMEZ ZATEN ONU YAPMAYA BÜTÇE KAYNAK GEREK HANGİ BÜTÇEDEN KAYNAKTAN YAPILACAK ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUM ORTDA

Her Yer Saray

Siyasal islamda paylaşım savaşı: Çankaya Köşkü ve Başbakanlık binası kimin olacak?....Yağma?.........

Burdayiz.

Avrupa ve ABD'nin petrol iştahını açıyor, siyasi birlik istemiyorlar, Rusya ise ticaret ve denge siyaseti için çekilmiyor, birde iran var oda meshepsel kini var.

Burdayiz.

Ey Rusya öyle madem düşünüyorsun o vakit bir ricamız var, milyonlarca insanın ölümüne sebep olan sadece Esadı yok edin, siyasi birlik kurulsun ve huzur gelsin Suriye'de, yoksa siyasi birlik, başta ABD olmak üzere, Rusya ve Avrupanın hoşuna gitmiyor mu? cevap, ne yazık ki evet.

  • 1