BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00

Hakkari'de çatışma! 8 asker şehit oldu

Hakkari'de PKK ile yapılan çatışma sonucu son dakika kara haber geldi. 6 asker çatışmada şehit oldu. 8 asker ise yaralandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 72 Adet Yorum
baha

Vah vah, sizin yerinize ananız veya ben ölseydim. Gencecik fidanlar nasıl toprağa düşüyor. Bazıları ise neyin derdine düşmüş. Bu Vatanı parçalamaya çalışanlara lanet olsun.

k24

bildiğim kadarıyla subat ayından genel kurmay baskanı yaptıgı acıklamayla cukurca pkkdan temizlendiğini soylemişti

Misafir

kendinizi kandırmaya devam edin. hani özyönetimler, hendekler ve başka neler nerede ahmaklar.

Misafir

çatlasanızda yırtınsanızda patlasanızda gebereceksiniz. Algı yapıp kendinizi kandırmaya devam edin. hani özyönetimler, hendekler ve başka neler nerede ahmaklar.

OLMAZ BUKADAR

KARA HABER RUTİN HABER OLDU,HİİÇ ALDIRAN YOK,ALTIBİN KİŞİYLE MİTİNG GİBİ DÜĞÜN HAZIRLIĞINDALAR,23 NİSAN DA YAS DENDİ,ŞİMDİ BİTTİ YASA ARA BİR DÜĞÜN.İŞTE KANLI BÖYLE OLUYOR,8 ASKERİN KANI KIZILAYAMI BAĞIŞLANDI ŞİMDİ.

Misafir

Bunlar KÜRT Partisi ise birileride çıkar LAZ Partisi, AVŞAR Partisi,ÇERKES Partisi derse hiç şaşırmayın...Ne demek KÜRT Partisi...

Yurttaş

Asrın reisiniz atıp tuttu bol bol kelle hesabı yapıyordu, 3 bin 5 bin öldürdük diye milletin gazını alıyordu. Çok yalancı, demagog politikacı gördük fakat bunun gibisini hiç görmedik. Hala buna inanan varsa zeka testi yaptırmalı. Bu yalanları onun sonunu getirecek.

ali kaya

istanbul, hakkari, diyarbakir,bursa,karadeniz,ankara, kilis savas türkiye geneline yayiliyor. yakinda pkk f16larida dösürecek bak göreceksiniz.buna akilli bir cüzüm bulunamazsa ilerde is isden gecer ve kimse önüne gecemez kimseyi kontrol edemezsiniz

M ÇOLAK

sorumlu çözümçüler ve tabiki başı TAYİP

misafir

ARTIK AKP VE BASTONU MHP LİLER HALAY ÇEKİYORDUR tam istedikleri beslenme olayları oluyor

eteklipkk

De ki; Ey kafirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz. Rabbim askerimizi polisimizi muzaffer kılsın.Ermeni soylarını kahri perisan eylesin.Yeter artık ulan!Ya bu kanı durdurun yada millet durduracak!

güzel ülkem

şehitleri boşverin şu başkanlık işini halledelim. ölenler kaderlerini yaşıyor zaten. dimi akepeliler. ülkem kan ağlarken birileri tutturmuş başkanlık. seni başbakan yaptı bu ülke, cumhurbaşkanı yaptı. başkanlık da neyin nesi, uyan artık. çıkar kafanı kumdan.

Fatih

8 Asker Şehit, 8 ya da 15 Terörist ölü... Ey İnsanlar; Bunlar kardeştir. her iki taraf da kardeştir. Bırakın bu ırkçılığı. Bırakın bu kan davasını. Ölenlerin hepsi de bu Ülkenin bu Vatanın evlatları. Artık bu kirli savaş son bulsun. Birbirimizle savaşarak birbirimizi Kafirin kucağına atıyoruz. Haçlı Ülkeleri bizimle oyun oynuyor. bizi zayıflatıyor. bizi kendine oyuncak yapıyor. Bizim emeğimizi sömürüyor. Haçlılar silah üretiyorlar. Biz hayatımız boyunca çalıştığımızı silaha verip birbirimizi öldürüyoruz. Akıllı olalım.

Misafir

yarin birgün pkk liler düsürülen helikopterin görüntülerini yayinlarlarsa ne edeceksinit merak ediyorum.

Bekir Sağdıç

Dağdan şehirlere inen hain teröristleri ve yaptığı yığınakları çözüm süreci zarar görmesin diye görmezden gelen kişiler neden araştırılmıyor. Hesabı neden hesabı sorulmuyor. Son bir yıldaki şehit ve gazi sayıları bile akılda kalmıyor. Hergün yeni şehit ve gaziler geliyor. Hergün ateş düşerken illede başkanlık gelecek. Diyorlar. Sanki herşey günlük gülistanlık.

Misafir

harika bir haber.güne böyle baslamak cok ama cok keyif verici.ha helikopter kazasi dedikleride,pkk liler kobra tipi helikopteri vurup düsürmüsler.

türkiyem

onların kökünüde kazıyan ak parti zaten BALABAN BEYİ rumuzlu şahsiyet,açılım olmasaydı,bugun kökleri kazılırken bizden yana olan kürt kardeşlerimiz olmazdı,devlet önce şevkatli yanını gösterdi ki bu zorunluydu,artık dönüşü yok ve şevkati kabul edenle etmeyenleri devlet ayırdı,etmeyenleri yok ediyor edenler bizden taraf zaten anladınmı açılımı şimdi zübük

Bir.Soru

Sümeyye'den en az üç çocuk bekliyoruz acaba kaçını askere gönderecek? (güldünüz değil mi) İşte durum burudur malesef.

Misafir

Avrupa Birliği ülkelerinde Fransa İnglitere İrlanda İspanya terorist yakını terora destek veren olarak algılaniyor ve hemen tum fertler tutuklaniyor evleri talan edilip kapatılıyor.Rusya çeçen teroristler 2 polisi yaraladı tum yakınları 4 nesil kadar evleri yakıldı bireyler tutuklanarak Sibirya gönderildi Çin Halk cumhuryeti uygur türkleri vatandaşlıktan men ediyor... örnekler dolu bizde niye yapmiyorlar

Misafir

Yalnız onların tuzu kuru.Bedeli ülkenin gariban halkı ödüyor.Siyasi iktidar beden ödemiyor.

Bak ne oldu?

Al besleyip büyüttüğün,kolkola halay çektiğin,şarkı söylediğin,ayaklarına mahleme kurduğun teröristler ülkeyi ne hale getirdi.Hiç vicdanın sızlıyor mu ya da umurunda mı? Patişahlık hevesin seni kurtarır mı?

Misafir

Saray kafasına iyi bindi zoruna gidiyor heralde 10000 şehidde verilse terörle mücadelede taviz yok

yasin börüler ölmez

Teröre çok sert önlemler gelmeli artık ,içeri tıkılan bir daha çıkarılmasın binalara askeri polisi sokmayın uzaktan bombayı atın gebersinn köp...

Misafir

sorarim herkese akepe ve pkk arasinda ne fark var her ikiside TÜRKIYE CUMHURIYETI düsmani degilmi

Misafir

Helikopteri pkk düşürse çok mu sevineceksin hainnnn..?