BIST 9.604
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.475,88

Hakkari Şemdinli'den acı haber: Yaralılar var

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki üs bölgesinde top atışı yapıldığı esnada arızalı mühimmatın infilak etmesi sonucu çok sayıda askeri personelin yaralandığı bildirildi. Yaralı askerler, Hakkari ve Yüksekova Devlet hastanelerine kaldırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

askeri hastaneler gata hariç diğerleri, acemi askeri doktorlar buralarda deneyim kazanıyor

Misafir

Hakkaride askeri hastane vardı.. Bir zamanlar .özellikle ateşli silah yaralanmalarında deneyimli(ne yazık ki) doktorlarla şimdi son yasa ile hiç bir şekilde doktorluk da yapamayacak milli varlıklarımız gidiyor altı aylık kursla komutanlar geliyor

Misafir

Allah yaralılarımıza acil şifalar versin sabotaj olabilir detaylı bir soruşturma başlatılamalı

ferman

Bu bölgede görev yapmak çok riskli.Hastanelerde gerekli doktor ve tıbbi cihaz yok.Yüksekovaya kaldır orda ilk müdahaleyi yap ordan uçakla veya ambulansla vana yada ankara gataya gönder.Kimi asker ve polis bu süreçte şehit oluyor zaten.Hakkari gibi terör riski yüksek olan bir yere bu zamana kadar askeri bir hastane yapılmamış.Devlet hastanelerindeki doktorlar bölgeden kaçmanın derdindeler.Allah yaralılarımıza acil sifa versin.

Misafir

Afyondaki ne oldu üstü kapatıldı çoktan unutuldu bile, ölen gariban çocukları zenginler yaşasın Türkiye’de

Yüreğimiz yanıyor

Rabbim şehitlerimize rahmet etsin, yaralilarimiza acil şifalar versin. Yayin yasağı doğru bir karar. Ama başta milli savunma ve İçişleri bakanının sus pus olup millete aydınlatıcı bilgi vermemesi yanlış bir tutum. Milllet yetkili ağızlardan aydınlatıcı bilgi bekliyor.

Misafir

Valiliğin açıklaması ise, "09.11.2018 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Tepe Üs Bölgesinde mühimmat deposunda meydana gelen patlama...............

Misafir

Son dakika haberi… Milli Savunma Bakanlığı, 7 askerin kayıp olduğunu duyurdu.................... Öte yandan Hakkari'nin Şemdinli Sulh Ceza Hakimliği, patlamaya ilişkin yayın yasağı kararı aldı.

Misafir

Allah yardım etsin allah hepsinin yardımcısı olsun

Misafir

milli savunma bakanlığı gerçekleri söylemedi amma yarın öğreneceğiz neden nasıl olduğunu ve kaç asker şehit oldu

MİSAFİR

RABBİM HER BİRİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN ..AMA ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU-- NE DEMEKMİŞ ARIZALI MÜHİMMAT ? ONTROLDAN GEÇMİYORMU O MÜHİMMATLAR ? SORUMLUSU KİM VEYA KİMLERSE GEREKEN İŞLEM YAPILMALIDIR ..

Erol yilmaz

ALLAH yaralilarimiza acil sifalar versim.tum askerlerimizin yar ve yardimcisi olsun

Misafir

bence cephanelik havaya uçtu patlama o kadar şiddetli olmuşki 7 asker de kayıp

Oku-Anla-Anlat

Askerlik sokaktan tutularak ve 3-5 aylık eğitimlerle uzmanlık kazanılan bir meslek değildir.Günümüz askeri artık Profesyonel olmalıdır.Teknik bilgi ve teknolojik gelişmelere her an uyum sağlayabilecek seviyede eğitimli olmalıdır.

Emre

Açık açık Fetö ve Pkk=Ypg vs destekleyen ABD ve içimizdeki işbirlikçileri varken işimiz zor. Her daim ordumuzun yanındayız.

Emre

Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Pkk, Fetö, Dhkpc, Deaş, vs dört yanımız düşmanla, dört yanımız hainlerle çevrili.

Muhammed

Dunyanin en aktif savaş halindeki ordusu olmak kolay değil. Yaeali askerlerimize Allah cc. sifalar nasip etsin

Misafir

TSK'da neler oluyor!... Donarak ölenler......Düz yolda takla atan askeri araçlar..,..... Elde Patlayan bombalar!........

  • 1