BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.430,96

Hakan Atilla davasında jüri kararını verdi! Bundan sonra ne olacak?

Hakan Atilla davasında karar açıklandı. ABD'deki davada Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla 5 ithamdan dolayı suçlu bulunurken, kara para aklamadan ise suçsuz bulundu. Peki bundan sonraki süreçte neler yaşanacak?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
F tipi masonların kumpası

Burada islami cemaat diye nam salan F tipi mason cemaatinin uluslararası kumpası nasıl yaptığını anlamayan kaldı mı?..BUNLAR SAFTRİKLER OLMASA BU HALE ZATEN GELMEZLERDİ!.. CEHENNEME GİDERKEN ANLAYACAKLAR YAPTIKLARI YANLIŞI AMA İŞ İŞTEN ÇOKTAAAAN GEÇMİŞ OLACAK!.. Bir tane sizden olmayan müslüman vatandaşa sadece Allah (C.C.) rızası gayesiyle yaptığınız iyiliği söyleyin yeter!..

Misafir

Haberde yazılanların hepsi fasa fiso. Ülkenin başına çorap örmek için Hakan Atilla yakılan kişi. Suçlandığı eylemlerin tamamı Halk Bankası'na yönelik. Kişisel hiçbir şey ifade edilmemekte.

Misafir

hangi bir tanesini yargılayacağız. Başkanları dahil olmak üzere hepsinin yargılanması lazım. Ki Türkiyedeki mahkemeler bunun için yetersiz. :))

Misafir

swit değil swift olacak o beyni yok fikri var yunan izmire geldiğinde sevinen yerli işgalciler gibisiniz

ss.sebo

Bizim de acilen abd nin teröre destek veren vatandaşlarını yargılamamız lazım.

pala1071

swit sistemini kullanmayın kuryeyle halledin işleri kafanız bu kadar çalışmadımı.swit abd nin sistemidir.1 doların bile gittiği yerler bellidir.abd nin ambargo koyduğu ülkelerde kullanılamaz bu kadar basit buna rağmen bodoslama gittiysen kusura bakma biraz hırpalayacaklar dua edinde türkiyeye milyer dolarlık cezalar gelmesin.

aşağılık abd

bi şey çıkmaz, adamlar tiyatro çeviriyorlar. o yüzden kararlar önceden alınmış.

Kuzeyturk

Amerikanin pyd pkk Ile iliski iciinde olan gorevlileri Turkiyede tutuklanmali

Emre

İran dan doğalgaz alıyoruz, İran bize doğalgazı bedava mı verecekti? Kafasına göre ambargo koyan terör devleti ABD önce PKK ya verdiği ve vermeye devam ettiği 3 bin tır silahın hesabını versin. Ülkemizde 15 Temmuzda darbe yapan piyonu Fetö elebaşını ve Fetöcüleri koruyup kollamanın hesabını versin.

Recep

Danagalak Fetöcüler, ne Tayyip, ne Bilal ne de bizi hapisle vs korkutamazsınız. Biz sizin tanklarınıza, tüfeklerinize, uçaklarınıza direnmiş bir milletiz. Kendi pisliğinizde boğulup gideceksiniz.

Emre

Onlarca delile rağmen 15 Temmuz darbesini yapan Fetö elebaşını Türkiyeye vermeyen iki yüzlü ABD yargısına ve hukuk sistemine gel de güven. Bu komediye kargalar bile güler. İrana ambargoyu deldiysek iyi yaptık. ABD'nin kafasına göre ambargo koyma yetkisi falan yok. 15 Temmuz Fetö darbesinin arkasında bal gibi de ABD var.

Kuzeyturk

Incirlik ussunu kapatmayla baslayabiliriz

Recep

Jüri bile bu saçmalığa karar vermekte zorladı... Hakimin 2014 yılında Fetöcü kuruluşun daveti üzerine Türkiyeye gelip konuşma yapması, masraflarının aynı kuruluş tarafından karşılanması, sözde delillerin firari fetöcü emniyet mensubu tarafından Türkiyeden kaçırılarak mahkemeye sunulması, Fetöcülerin mahkemede tanıklık etmesi tesadüf olsa gerek. ABD'ye boyun eğmeyeceğiz... ABD nasıl tıpış tıpış vizeleri kaldırdıysa vatandaşımızı bize teslim edecek.

Recep

ABD-FETÖ-FBI ortak yapımı tiyatro. Biz de 15 Temmuz FETÖ darbesine karışan İkincirlikteki ABD askerlerini tutuklamaya başlayalım.

Farabi

Turkiye de biraz amerikali yakalasin ve yargilasin.Amma,derhal Incirlik i Amerikalilara kapatsin,derhal.Biraksin Adanalilar halleder bu isi.

ozan

Benim anlamadigim amerikada olan yasalar nezamandan beri bizim icinde gecerli oldu acaba.. Turkiye cumhutiyeti amerikan eyaletide bizim mi haberimiz yok.. yani simdi amerikada biri cikip turkiye ve turkler hakkinda kotu konusarsa bizim ulkemize geldiginde 301. Maddeden yargilayabilecekmiyiz...??

Misafir

Sivil Jüri karar verdi!..............Bundan sonra ne olacak?.......Karar bir ay içinde açıklanacak? Bilal ve Tayyip'e uzanır mı bakalım?.......

Misafir

Sivil Jüri karar verdi!..............Bundan sonra ne olacak?.......Karar bir ay içinde açıklanacak? Bilal ve Tayyip'e uzanır mı bakalım?.......

Misafir

''ABD yasalarına göre suç kabul edilen ve İran gibi yaptırım uygulanan ülkelere kasıtlı olarak yardım etmek/ambargoyu delmek mi, yoksa Uluslararası BANKacılık sisteminde kalıp ABD dolarıyla işlem yapmaya devam edebilmek mi... Bu seçimi BANKalar ve BANKacılar yapmalı'' denen açıklamada 'bunların her ikisini de seçemeyeceğinizi bilmelisiniz' vurgusunda bulunuldu.

Misafir

AKP hükümeti tarafından tutulan ve parası ödenen avukatlar. ABD hazine Bakanlığı yetkililerine defalarca kez yalan söylemiş, ya da fabrikasyon dökümanlar getirmişseniz, bunun sonuçlarına hazır olmalıydınız'' denen açıklamada, Atilla'nın seçiminin artık kanıtlanmış bir suç oldu

Misafir

Reyiz bir BASIN TOBLANTISI ILE ABD MAHKEMELERIN VERDIGI KARARI CIDIYE ALMIYORUZ SAYGIDA DUYMUYORUZ DER..BIZ ARTIK MOSKOVAYA BAKIYORUZ

Misafir

avukat Victor Rocco “Bence davalar hiçbir zaman mükemmel değildir. Bu dava da mükemmel değildi. Temyiz mahkemeleri zaten bu yüzden var.” yorumunda bulundu. Atilla’nın avukatlarından Cathy Fleming de “Bu daha ilk round” ifadesini kullandı.

Misafir

Zarrab’ın Erdoğan’la nasıl tanıştığını anlattığı tape yayınlandı. 13 Nisan 2013 tarihli resmi polis dinlemesine konu olan tapeye göre gecenin çok güzel geçtiğini söyleyen Zarrab Başbakan’la sohbet ediyor ve iyi karşılanıyor. Erdoğan’ın Zarrab’a eşi Ebru Gündeş’i sorduğunu anlatan Zarrab telefonda Happani’ye Erdoğan ve kabine ordayken polis koruması istediğini ve Emniyet şeridini rahatça girip çıkabilmek gibi avantajları kullanmak için bunun şart olduğunu, 15 gün içinde bu konunun hallolacağını belirtiyor.

Misafir

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı jürinin kararından sonra yazılı açıklama yaptı.Sert ifadelerin yer aldığı açıklamada’Hakan Atilla gibi ABD Hazine Bakanlığı yetkililerine defalarca yalan söyler ve belge üretirseniz sonuçlarına katlanırsınız’ denildi.

KAYAKCI

Hadi Be Reyis............ Atla Vermont Kayak Merkezinde iki gün tatile git!... Yurtdışına Çıkamaz ... Amerikaya giremez diyenleri utandır...