BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68

Hadi gözünüz aydın olsun!

Hepimizin gözü aydın olsun, erken seçime gidiyoruz. Erken bir vakitte olmasını bekliyorduk lakin bu kadar erkenini beklemiyorduk.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 83 Adet Yorum
Burhan G.

Seçim sürecinde Adalet, İçişleri Haberleşme bakanları ile Cumhurbaşkanı görevi bırakmalı......... meydanlarda zıplayan Partili Cumhurbaşkanı olmaz!... Olamaz!.

Vatan

Demokrasiyi savunduklarını söyleyenlerin sandığı görünce titremeleri aslında başkalarının fikirlerine ve özgürlüklerine ne ölçüde değer verdiklerini gösteriyor.

Misafir

⛺ Guardian’da Erdoğan yazısı: Adı konmamış diktatör tüm dizginleri ele almak istiyor!..Gerçekten rekabetçi, şeffaf, özgür ve adil bir seçim olması ihtimali yok !

Misafir

Süleymanın pek fikri yoktur.Saray ne der ne karar verirse onu propagadandasını yapar burada.Erdoğan dün Ak dediğine bu gün kara desin Süleyman da 180 derece dönüp onu savunur.Yakın geçmişte örneği çoktur.

hakkı

gereken ders sandıkta itina ile verili. her seçim olduğu gibi. chp alabilirse %24 oy alacak seçimden zaferle çıkrık diyecek. diğerleri sıfırlı birli oy oranları ile zaferle çıktık diyecek. üç beş günde seçimde hile falan vardı denilecek sonra her şey eski şekline dönecek. sonra beş sene genelmüdürün stendap konuşmları ile eğlenmeye devam...

Misafir

Gözümüz aydın!...............Aydınlanma Çağına giriyoruz!................. Haziran ayı gündüzün en uzun olduğu ay. Bu haliyle yılın en aydınlık ayı. Yazın başlangıcı.

Misafir

Kemal Bey ikinci turda çekilirse Akşener kazanır...

Erol Baron

Bir kişini parti tercihi kendi kültürüyle ilgilidir ve ülkeden ülkeye değişir, iyi veya kötü, duydukları onu fazla değiştirmez.

Misafir

Süleyman bey bunlar kudurmuşlar kendi başlarını yiyecekler.

Misafir

Erken seçim erken seçim kaçmayın milletten diyenlerin boş bülöfü zamanlı görüldü. Başladılar ağlamaya.

Misafir

Vekillik düşmesi az bunların hakkı ip tir.

Misafir

SEN Bİ GEZ DE GEL...................

🌑 ___________ Tek Yol Gezi

🌑 🌑 🌑 Neden Seçim?................Erdoğan ne istiyor da Meclis’ten geçiremiyor? Erdoğan ne istiyor da OHAL’e rağmen yapamıyor?......... Haaaaaaaaaaa!... Herhalde “Seçilmiş diktatör” olmak istiyor!

Misafir

Seçime giderken vekillik düşürecek kadar acizsiniz..........

Erol Baron

Tarihe baktığımızda, AKP gibi din ve iman nidalarıyla iktidara gelipte ZENGİN olmayan yok.

Misafir

OHAL rejimi ve Tek adam Diktatörlüğü ile Düşman İşgalinin ne farkı var?......

İmam Abdi

İmam Konuştukça konuşuyordu: “Erken seçim talebinde bulunanlar vatana ihanet içindedir"1........................

Misafir

Tutunacak dalları kalmadı. -AB'den ve tüm dış dünyadan dışlandılar. -Ülkeyi OHAL kararnameleri ile yönettiler, Meclis'i devre dışı bıraktılar. Fikir ve ifade özgürlüğünü de yok etmeyi unutmadılar! -Ekonomi duvara tosladı!............ Dış borçlar yüz milyarlarca dolara ulaştı, işsiz sayısı beş milyonu geçti...Harç bitti Reis, yapı paydos!.............

vatansever

Bence o gün geldiğinde utanacak kişi sen olacaksın.

Misafir

chp li değilim ama seviye düşük yazık..bu zihniyetle ülkeye bir katma değeriniz olmaz.

gakgoş

yazınızı okudukça okuduğum kitaplardan edindiğim bilgilerden utanır oldum.yazık ki ben gazeteci kimliğinizle sizi okumak isterdim ama taraf tutmanız buna gölge düşürdü.bence halkın içine girin ve gerçek sorunlarını görün..

Erol Baron

Köprü, tünel, otoyol vb. yaptık diyerek böbürlendikleri yapılar için AKP'nin YİD anlaşmasında müteahhitlere verdikleri -bol- geçiş garantisi kapsamında TC yıllarca para bu işler için ödemeye devam edecek. Bu seçimde AKP kaybederse, yerine gelen hükumet bu paraları ödemeye devam etmek zorunda. Ama, AKP yeni hükumete bıraktığı borçlar yerine, bu işleri biz yaptık demeye devam edecek.

Misafir

Hişşt chp liler naber, kuduruyomuyuz?

Misafir

Süleyman bey chp'ye oy verecem de kime oyu vereceğimi bilmiyorum:)

Misafir

Bu ülkenin ekonomisinin böylesine dar boğazda olduğu bir dönemde; başta "İstanbul Belediyesi" olmak üzere lale bahçeleri gibi lüzumsuz ve anlamsız işleri yapanlara insanlarımızın bütün hakları haram olsun,canlarından çıksın...