BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17

Habertürk'ün kapatılması iyi mi oldu?

Her ortamda söylediğim bir söz var; Türkiye'deki patronaj yapısından ötürü gazeteler ölmez, ölmeyecek. Turgay Ciner'in Habertürk'ü kapatma kararı ve dijitale ağırlık verecek olması, bu sözümü ne kadar geçersiz kılacak bilmiyorum.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
....

NE YANDAN ESERSEN ES YETER Kİ RÜZGARIN ESTİĞİ YERDEN ES.

Misafir

bir de yqndaş gezetlerin kapatılması iyi olur desen hadi özışık.zaten ,hiçbirini okuyan da yok.

Misafir

Öyle mi? ABD'de yaşayan FETÖ haini de de cemaat olarak ortaya çıktı.

Selim AKSU

Darısı 'Karar' adlı şer odağının başına!

Misafir

Cemaatler olmasa gençlik tamamen yoldan çıkar, Tarikatler zaten Hz. Ali (RA) zamanından beri vardır ve İslamın yaşanması, yayılması için varolmuştur. Bütün Mübarek zatlar bu yolla yetişmişlerdir.

Misafir

KÖTÜ OLDU EMEKÇİLER İŞSİZ KALDI

Akıllı-1

Ben yıllardan beri haberleri internet haber ve haber7 den takip ederim Siz "memura 3 zam birden" diye haber yaparsanız kim size inanır. Neymiş 3 zam biri normal altı aylık zam diğeri enflasyon farkı diğeri ise aile yardımına yapılacak zammış habere bakın insanın aklıyla alay ediyor adamlar insanlar aptal bir siz zekisiniz öyle mi ondan sonra kimse bizi neden takip etmiyor diye sızlanın insanlar sizi niye takip etsin reklam verecekler bunu bilmiyor mu artık insanların size inancının bittiğini bilmiyor mu beni şimdi daha fazla konuşturmayın size günde sitenizden abartılı ve yanlı haber bulurum.

Erol Baron

Habertürk'ün kapanması insanları fazla ilgilendirmiyor sanırım..... Habertürk yerine tehlikeli olmaya başlaya CEMAATLER kapansa iyi olur mu deseydiniz, anında yüzlerce yorum gelirdi..... Hakikaten, ülkeyi karanlığa çekmek ve oy karşılığı partilerden menfaat sağlamak isteyen cemaatler kapatılsa gerçekten çok iyi olur çünkü ibadet etmek için devletin yeterli camileri var ve CUMA günleri hariç diğer günler çoğu yarı boş.

Misafir

Sayın yazar daha çok gazete kapanır bu gidişle. Çünkü Gazete okuyan kesimin çoğunluğu akp ye oy vermeyen kesimdir. Gazeteler tek tek iktidarın havuzuna geçtikçe ortada objektif habercilik kalmayınca insanlar gazete almayı bırakıyor.

üst akıl

çok iyi oldu.. darısı bütün havuz medyasının başına

  • 1