BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19

Habertürk Gazetesi'nin veda baskısı Fatih Altaylı son yazısını yazdı

Habertürk Gazetesi bugün yayınlanan son baskısıyla okurlarına veda etti. Gazete Habertürk'ü kuran Fatih Altaylı ise köşesinden veda yazısıyla okurlarına seslendi. Ekip arkadaşlarına ve patronuna teşekkür eden Altaylı digital yayında okurlarıyla olacağının da müjdesini verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ANALİZ UZMANI IRIZA

KİŞİ KİME BENZEMEK İSTERSE YARIN HUZURU MAHŞARDA ONUNLA HAŞROLUR SEN BUGÜNE KADAR VE HİÇ BİR ZAMAN BİZİ TEMSİL ETMEDİN VE GAZETECİ DEĞİL SANKİ KRAL GİBİYDİN VE BURNUNDAN KIL ALDIRMIYORDUN AMA NİHAYET SENİNDE MİYADIN DOLDU SENİN YERİNDE BUNDAN SONRA MEDYA ÇÖPLÜĞÜNE HADİ GÜLE GÜLE SEN BU FATİH İSMİNE KURBAN OL SEN ASLA FATİH VE FATİHİN YEDİ GÖBEKTEN DAHİ OLSA BU İSME LAYIK DEĞİLSİN SEN FATİHLERİ DEĞİLDE SEN SAM VE HANSLARI TEMSİL EDEBİLİRSİN

Misafir

Fatih Altaylı seni hiç sevmem. 2 yüzlü ve riyakarsın. Dün yazdıklarını bugün yalıyorsun, yalanlıyorsun. Çelişkiler tutarsızlıklar içindesin.

aykan

yazılı basın devlet gücü arkasında olmadan ayakta kalamaz. akit sabah yenişafak akşam pek çoğu kamu kurumlarınca halkın parasıyla alınıyor reklam gelrlerinin çoğu devlet kuruluşları yoksa yazarlarının kalitesiyle satılan gazeteler değil gibme geliyor

sedat

haber türk gazetesi pek mmakbul gazete değildi

vedat

Ne HABER di ne de TÜRK'tü.Kapa gitsin.

eren

Koca bir olimpik havuzun çok küçük bir parçası kullanım dışı, Darısı diğer rulo kağıdı muadili yandaş gazetelerin başına.

  • 1