BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48

Gürsel Tekin ilk kez açıkladı: Adayım

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den sürpriz açıklama. Kurultay tartışmalarıyla çalkalanan CHP'de Gürsel Tekin, “2019 yılında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istiyorum” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

Bu mu Chp ibb adayı 🤣

Misafir

Koyun can derdinde kasap et derdinde... Bu chp nin durumu nolacak diye düşünüp kafa yoracagi yerde adamin tek derdi İstanbul a baskan olmak.Ayıp ayıp .

ihanet

''Bu şehri ihanetçilerin elinden kurtarmak istiyorum."demiş zavallı )))) ihanet içinizde,ihanet aynaya baktığında,ihanet terörist cenazelerinde

Misafir

6)''üzümün alacası dışında,insanın alacası içindedir.'' demişler.kısacası güvendiğin kişilerin art niyetlerini tanımak zor.chp ailesine başarılar,saygılar.

Misafir

5)sen öğretmen değil miydin ince?öğretmen, aydın ve uyanık olmaz mı?düşmanın tarafına geçer,düşmanın verdiği gazla haraket eder mi?sen öğrencilere iyi hususlarda örnek olmalısın, kötülüklerde değil.ben ,şahsen ince yi önermiştim.hata etmişim,bilememişim.şimdiye kadar kimin elinden tuttum ve güvendim ise , hep kazık yedim.çünkü kişileri tanımak zor.

Misafir

4)ince, iyi ki başkanalık seçimini kazanamış.kazansansaydı yağmurdan kaçarken doluya tutulacak ,ikinci bir erdoğan ın kucağına düşecekmişiz.ince ,seçimi kaybettikten sonra erdoğan ın has adamı olmuş.onun verdiği gazla chp içinde iç savaş çıkarmaya kalktı.düşmanları güldürdü,dostları ağlattı.

Misafir

3)bu sinsi emellerini chp benim çocuğumdur.hiç çocuğumu keser miyim sözün kendini gizleme taktiğidir.tıpkı erdığan gibi, her melaneti yapıp hiç türküye ye karşı olur muyum şeklindeki mağdur ve masum tavırlar;kendini gizleme taktiğidir.

Misafir

2)onlar, ayrı parti kursun chp den fazla oy alırlarsa chp den fazla oy aldık desinler.chp nin adayı olarak çıkıp chp yi yok sayamazsınız.chp nin adayı olup da, chp den fazla oy aldım diye kişisel çıkar peşinde koşan ve chp yi erdoğan a teslim edecek olanların chp de işi yok.

Misafir

1)fazla söz etmeye gerk kalmadı.ince bundan kelli arkadaşımız,dostumuz,müttefiğimiz değildir.aksine kendisine ve kendilerine karşı mücadele edeceğimiz gürühtandır.benlik davası güden ve bu davasından vazgeçmek niyetinde olmayan,düşmanla birlik olup karşımızda olan,dibimizi oymaya çalışan bizden olamaz.karşımda,karşımızda olan öz kardeşim dahi olsa çiğner geçerim.chp içinde fitne çıkaran ve erdoğan a çalışan ,ince ve ekibi derhal partiden atılmalıdır.onlar chp içinde daima patlamaya hazır düşman bombasıdırlar.

sa

geç bunları otur yerinde ya... bi birlik olun gücü sağlayın da ondan sonra düşünün konuşun ya... seçimi kendinizin kazanması kadar önemli etkili olan engelleyecek olan akp ve başka güçleri unutmayın. hemen ortalığa niye atlıyorsunuz ki..

musa

"Kadıköy Belediye Başkan yardımcılığı sırasında yaptığı yolsuzluğun hesabını vermemek için Yargıtay'a giden dosyayı Fetö'cüler marifetiyle yok ettirip Miletvekilliği ve zaman aşımından faydalandığı" tevatür edilen birisinin çıkıp İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına adayım demesi biraz komik oluyor. Önce Kadıköy davasının hesabını vermeli sonra ortaya çıkmalı.

misafir

GÜRSEL GUZUM SİZ DAHA CHP Yİ YÖNETEMİYORSUNUZ KENDİ DEVLETİNİZE DEVLET BAŞKANINIZA DÜŞMANLIK EDİYONUZ MİLLİ DEĞİLSİNİZ TERÖRE KUYRUĞU KISTIRMIŞINIZ ,ŞİMDİ SÖLE BAKİM SEN İSTANBULU DEĞİLDE İSTANBULDAKİ BİR ÇAY OCAĞINI BİLE YÖNETEMEZSİN

Misafir

Pasif,Etkisiz,Hic bir ise yaramayan adam

misafir

kuru fasulye kendini nimetten sanıyor ,türkiye bu gibi aadamları nereden nereye getirdi hele bir bak çaycı bile olamayacak adam istanbulu yönetecem diyor

HAHAY

Güzel ülkemde gün geçmiyor ki yeni yeni akımlar ortaya çıkıyor.. şimdide ADAY BENİM AKIMI BAŞ GÖSTERMEKTE CANINI YİRİM YİRİİMMM.. :)

misafir

hah hah hah haaaa ne geder guldüg ,gürsel yanlız sen değil ama sizin partide bir tane bile istanbulu yönetebilecek yetişmiş milli devletini devlet başkanını seven adam bulunamaz,siz ancak içkili restoran kahve birahane yönetebilirsiniz ,sizlerde devlet millet kütürü yok milli değilsiniz

Misafir

Bizim bi Aziz Abi vardı, aynı böyleydi.

Misafir

Hayırrrrr...!! Herkes dursun. ADAY BENİM. !

Misafir

sen hala piyasadamıydın seçimlerde nerdeydi CHP baştan kaybetti seçimi

Sade vatandaş

Bir sen eksiktin.Sana kim oy verir

  • 1