BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,16

Gürsel Erol ihracını isteyen Kılıçdaroğlu'nu bombaladı

ELAZIĞ milletvekili Gürsel Erol Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetimi istifaya davet edince kesin ihraç talebiyle disipline verildi. Haberi Elazığ'da alan Gürsel Erol 'Görüyoruz ki koltuk adamı olanlar bugün Ankara’da, ben ise halk adamı olarak halen Elazığ’dayım. Aramızdaki fark bu. Bu parti bu yönetim anlayışıyla, bu kadroyla asla iktidar olamaz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Ev Sahibi

CHP ve Etik doğrusu ikisini bir arada düşünemiyorum.

Misafir

Gürsel EROL bir zamanlar MHP nin kalesi olan,önceki seçimlerde AKP nin % 80,son seçimde % 55 oy aldığı bir ilin milletvekili oldu...İnsanlar onu CHP li olduğu için değil;doğru,dürüst ve HDP hariç hangi partiden olursa olsun halka yakın bir kişi,yani "adam gibi adam olduğu için" seçtiler...Bence bu ülkede seçilmiş iktidarların,muhalefette de olsa böyle insanları bizden denmeyip,çok iyi yerlere getirerek onlardan yararlanmaları,ilerlemenin tek şartıdır!

Abdullah

SİZ CA HA PE OLARAK MİLLETLE KAVGALISINIZ ZATEN...P K K SEVİCİLERİ HALKTAN İNTİKAM PEŞİNDESİNİZ KAYBEDECEKSİNİZ...

fikret boduroğlu

demokratik hak kullamaya evet,şov yapmaya hayır.ihraç edilmesi doğru olur.siyasette deneyimli biri bu hatayı yapmaz,yetkili organlarda dile getirir(eleştirir,istifa ister,talebini belirtir,hataları söyler),sonuç alınmazsa ,artık bu partide veya siyastte kalmamalıyım der ya istifa eder-başka partiye de geçebilir,yada bekler gelecek dönem aday olmaz veya başka partiden aday olur.partiyle ,derneği karıştırmış.

HAK-HUKUK-ADALET!...

BAZI İLLERDE 600 OY'A BİR,BİRÇOK İLDE 30.000-60.000 OY'A BİR GENEL MERKEZ DELEGESİNİ DEĞİTİREREK BAŞLAYIN.

Sarılan Sedat

Yiyin birbirinizi gözü aç basiretsiz, şuursuz kifayetsizler..Yiyinki Türkiye sizden kurtulsun İNŞAALLAH.

AKP İktidar Oldu Mertlik...

CHP'liler Gürsel Erol'a kulak vermeli. Bu seçimde görülmemiş seçim manevraları uygulayan sayın Kılıçdarın oğlunun da kulak vereceği kanaatindeyim.

Misafir

Ne makron modeliymiş bu kılıçtaroğlu bir saat dahi kalmamalı istifa etmeliayıptır dünyaya rezil oluyoruz seçimi kazandım kaybetmedim diyor bundan daha rezillik olurmu.insan utanır biraz hiç mi seçmene insanlara saygınız yok bence kendiliğinden bırakmalı.

Misafir

Hayırdır dün çark ettiydin bugün ihraç deyince yine çark etmişsin sozumun arkasındayım diye de gidin kardeşim ne sözü ne bişey çark başını duman almış çark ediyoruz gündüz gece çark ufuktan şimdi doğar inanalim arkadaşlar 😂😂

Kaleci Muharrem

Kalede KIlıçtaroğlu,sahada bu yöneticiler olduğu sürece CHP KOVAYA döner.

Şizofren

Muharrem bulundu mu ? uçan mürekkep havalandı mı ? 9 seçim oldumu ? yine mi biz kazandık..bu nemenem kazanmakdır..keşke birazda Rte kazansa.

cumhur ittifakı

Sayın Kılıçtaroğlu ve Yönetimi lütfen görevi bırakmayın.Cumhur ittifakı olarak sizden duacıyız.

Misafir

Sende sıkıntı var sen git solcu takılan partiye esas solculuğu göster başarısız olanlara sebepleri ile karşı çık tabiki adam istemez seni sen gerçeklerde yaşıyor gerçekler üzerine konuşuyorsun onlarsa günü kurtarıp çarklarını döndürme peşinde

YURTTAŞ ***

Sayın Gürsel bey, maşallah bir konuştun mu? karşı tarafı unutuyorsun. Hep kendi haklılığını söylüyorsun. Konuşurken bir ara versen karşı tarafında belki haklılığını görebilirsin diye düşünüyorum....

ahmed

diktatör kemale rest çeken gürsel kardeş

Ottoman

Kesinlikle haklı,her ne kadar ak partili olsamda karşımda güçlü bir muhalefet görmek isterim,sonuçta hepimiz insanız hatalarımız olabilir

cml

kemal kılıçtaroğlu gitmeli.mevtah

  • 1