BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68

Gülerce FETÖ'nün karakutusunu açıkladı

Gülen'in de arasında yer aldığı 73 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY çatı davasında, gazeteci Hüseyin Gülerce tanık olarak dinlenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Kaplan

Bu arkadaş FETÖ'nün ıcığını cıcığını her şeyini güzelce anlattı sağ olsun.Bundan sonra da yeni devam ettiği grubu anlatırsa iyi olacak.

Misafir

Bir numaralı adamı sensin bunu bilmeyenmi var

GÜVENİLMEZ

CIA KUKLALARI! DÜN DE KULLANILDINIZ, BUGÜN DE KULLANILIYORSUNUZ. BİRAZ DA İŞİN İÇİNDEKİ YABANCILARI, YANİ KUKLACILARI ANLATIN.

içeri alın bunu

madem böyle bir yapının içindeydi neden bunu tutuklamıyorsunuz?sizde biliyorsunuz adamın yalan söylediğini de ondan.işinize geliyor.tüm iddiaları mesnetsiz uydurmadan ibaret.

KMK61

FETÖCU AKP YANDAŞLARI HEP KAHRAMAN İLAN EDİLİYOR NEDENDİR ACABA :)

Misafir

Sayın Gülerce'nin bu yapılanma olurken devlete yada yetkililere neden haber vermediğini çok merak ediyorum. Adam şimdi tertemizmiş gibi çıkıp konuşuyor, yazılar yazıyor. Vay arkadaş nasıl bir düzen oldu bu ortam.

Farklı Bakış

BEN BU KİŞİYİ ZERRE KADAR İNANMIYORUM. SANKİ DÜŞMAN GİBİ GÖZÜKÜP HEDEFİ SAPTIYOR. Maden insanlar FETO dan kurtulamıyormuş KENDİSİ NASIL KURTUUP DÜŞMAN OLMUŞ.

eyyamcı

Bu yanar döner adam hala neden dışarda hala neden utanmadan sıkılmadan hala konuşuyor hepsi aynı bunların itirafçı oluncamı yırttı şimdi insan insan olduğundan utanıyor bazen rahim er gibi nagehan alçı gibi abdulkadir selvi gibi nagihan alçı gibi mustafa karaalioğlu gibi nihal bengisu gibi rasim ozan gibi nazlı ılıcak gibi aklıma gelmeyen bunlarala eşdeğer olan kişileri görünce midem bulanıyor nasıl bir haleti ruhiyedir bu8 anlamak mümkün değil.

  • 1