BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,54

Gülen Cemaati HDP'yi destekliyor çünkü...

Habertürk gazetesi yazarı Ruşen Çakır, 2015 milletvekili seçimlerinde Gülen Cemaati'nin neden HDP'yi desteklediğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
harun

Hangi medya grubuna bakarsan bak yazılı görsel medyada her taraf algı operasyonuyla meşgul.insanların hiç muhakeme yapmadığı ne söylenirse rüzgar gibi sağa sola savrulabileceği düşünülmekte

insan

Hizmetle alakali haber, yazi yazip para kazananlaar duyurulur; sacmalamaninda bir siniri var. RTE yalan ve iftirada dunya hatta kainat rekorlari kiriyor, kose yazarlarida koseyi donmek icin iyice sacmaliyor. 1. Hizmette ki fertlerin siyasi tercihleri sahsidir. 2. Sadece hizmete iftira atildiginda savunmaya geceriz. Adam dershaneleri kapatmak isteyecek, buyugumuze hakaret edecek, okullari kapatmak isteyecek bizde ona oymu verecegiz.....

knms

bende tüm yazarları dinlerim okurum CNN de stvde bakarım , kim tarafsız diye sorsan vereceğim tek isim RUŞEN ÇAKIRDIR hiç taraf tuttuğunu görmedim

nedim

o zaman neden adamın yazısını okuyup yorum yapıyorsun diye sana sorarsalar ne derdin.

Naci Özak

Bana dünyada kimi hiç görmek ve duymak istemezsin" diye bir soru sorsalardı, hiç düşünmeden RUŞEN ÇAKIR" derdim.

Ozan

Mossad ağaları ne derse o, hdp de direk amerika ve israil'den direktif alıyor cemaat de.

İzzet

Cemaat halen AKPKK'yı destekliyor ha? Olabilir. Cemaat AKP ile ortaklığı sayesinde bir çok adamını Devlette önemli makamlara getirdi. Fakat bunların güven zedeleyici davranışlarda bulunması nedeniyle 17-25 Aralık kavgasında AKP tarafını tuttu.

ilker ilker

Sahi sen kimi destekleyecek sin ağzı olan cemaat hakkında teoriler üretiyor.başımıza ne gelmişse bu haince zanlardan gelmedi mi

deniz

gül bakalım. son gülen iyi güler. bizde sizin acınacak halinize gülüyoruz.

nadir

kimi destekler.

Muhammed Ali

AHMET'E CEVAP; Asıl saçmalayan sensin. Ekrem Dumanlı bile Ahmet Hakan'a verdiği röportajda cemaate gönül vermiş insanlar kendi iradeleriyle HDP'ye oy vermiş görünüyor demişti. Yani Ekrem DUmanlı'nın bile kabul ettiği gerçeği sen daha inakr et bakalım... Cemaatin şirazesi kaydı, neyi desteklediğine bakmıyor neyin karşıtı olduğuna bakıyor. Akpartiye kim daha fazla zarar verirse onun yanına gidiyor.

temel dursun

yalaniniz batsin gene hedef göstermeye calisiyorsunuz.Nazli ilicak komplucunun tekidir.Bu sekilde HDP´yi sanki düzen partileriyle bir farki yokmus gibi göstermeye calisiyorsunuz.Yani menfaat toplumlarina hitap ediyor gibi izlenim yaratip gercek demokrasiyi savunan insanlari sogutmaya calisiyorsunuz.Gidin kendinize CHP´de yer alin ya da Tayyipe söyleyin size kontenjan versin.

memo

destekledi boşa kendinizi başka aynalarda görmeyin bal gibide desteklediniz hikaye anlatmayın chp yi de desteklemez değilmi?

SN. RUŞEN ÇAKIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BUNLARI İ

DAVID MACMICHAEL CIA ORTA AMERİKA ESKİ ŞEFİ: TABİİ Kİ DE BİZ YAPTIK Bana "IŞİD'i CIA mi kurdu?" şeklinde bir soru sordunuz. Bu sorunun en basit cevabı "Tabii ki, evet" olacaktır. Ayrıca El Kaide'yi Ortadoğu'ya biz getirdik. CNN ve Fox TV, CIA ile bağlantılıdır. İstihbarat kuruluşları medyayı etkilemek suretiyle bunu başarabilirlerse bu CNN olur, New York Times olur, FOX olur... Hangisi olduğu hiç fark etmez, amaçlarını gerçekleştirmiş olurlar. İSRAİL, ABD'Yİ ÇIKARLARI İÇİN KULLANIYOR Dünyaya açıklamadığımız diğer önemli bir konu da domuz gribi meselesidir. Domuz gribini bundan yıllar önce CIA, biyolojik bir savaş silahı aracı olarak üretti ve geliştirdi. İsrail her zaman ABD üstündeki muazzam siyasi etkisini kullanır. Tehdit olarak gördükleri her şeyin üzerine ABD'yi gönderirler.

adem

bir insan ancak bu kadar saçmalar ruşen çakır yine iftiradan yalandan takır takır sadece buna gülerim

:))))

Ahmet sen nerde yaşıyosun :D adam gerçekleri anlatıyor

AHMET

RUŞEN GÜNDEM OLMAK İÇİN SAÇMALAMIŞ. BİR ELİNE AYI BİR ELİNE GÜNEŞİ VERSENİZ CEMAAT YİNE DE HDP Yİ DESTEKLEMEZ. ANLAŞILAN YENİ BİR İFTİRA FURYASI BAŞLIYOR.

  • 1