BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53

Gülafer Yazıcıoğlu'ndan hükümete tepki

Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, kazanın aydınlatılmamasından hükümeti sorumlu tuttu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
türkay

bu paralel yapı rahmetlinin soruşturmasının üzerinide örtmüştür.çünkü adamlar devleti sarmış.nasıl temizlenecek bilmiyorum.çünkü bunların suratında cemaatçi diye yazmıyor bunları devletin içinden söküp atmak çok zor.adamlar kendilerini çok iyi gizlemişler.bu hainler devletin içinden temizlenmeli

elifistanbulli@gmail.com

%61,5 seviyesinde olan kamu net borç stoğunun milli gelire oranı %22,4 seviyesine indi.bence bu yayınlayın yazılar olsun sana cvp bile yok sana

mehmet_asil@yahoo.com.tr

Başbakan'ın Merhum Yazıcıoğlu'nu ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini toplum olarak herkes biliyor. Aynı değer üzerine birlikte kol kola çalışıldı.

Vedat Demir

Hanimefendi acinizi anlamamak mumkun degil. Ancak sunu anlayin bu ulkede son yillarda oyle bir polis-yargi kumpasi gorev yapmiski Zirve yayinevi davasi sundukce sundu, bitirilemedi, zanlilari serbest birakilmaya kalkildi. Ergenekon davasi, darbe davalari ha keza. 28 subat davasina girmiyorum bile. Biliyorsunuz bu ulkede yargi bagimsiz, bagimsiz oldugu gibi bir de sorumsuz! Hesap soramiyorsunuz. Bu durumda hukumete ancak su sebeple hesap sorabilirsiniz: yargiyi neden sorumlu ve hesap verebilir bir hale getirmediniz. Davanizi 5 yilda cozmek yarginin goreviydi, hukumetin degil. Saygilarimla.

Türkiyem

uhsin başkanın katilleri akp içerisinde.Akp döneminde tek faili meçhul cinayetin suçluları yakalanmadı.Gerçekten hesap sormak istiyorsak eski yuvanız olan Mhp saflarına katılın ve hep birlikte hesap soralım.

YILMAZZ

İKİSİNİN AYNI ŞEYİ SÖYLEMESİ SÖYLENENİN YANLIŞ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ... BİR HIRSIZLIK VAR. BUNUN OLMADIĞI ANLAMINA GELŞMEZ... YOK EFENDİM İMAM HATİP İÇİN PARA TOPLADIM... YOK EFENDİM CAMİ İÇİN PARA TOPLADIM. BİZİM DİNİMİZ O KADAR YÜCEDİR Kİ ONA HARAMLA HİZMET EDİLMESİNİ UYGUN GÖRMEZ...

yamtar

bir ülkenin başbakanı: muhalefet lideri kaza geçiriyor,2 gün ulaşılamıyor ve başbakan dan hiç ses yok manidar değilmi...

kutsi

muhsin başkanın katilini bulmayanalara sesleniyorum keçiörende altınok büyükşehirde mansur yavaş o tokat ınecek

Türkiyem

Muhsin başkanın katilleri akp içerisinde.Akp döneminde tek faili meçhul cinayetin suçluları yakalanmadı.Gerçekten hesap sormak istiyorsak eski yuvanız olan Mhp saflarına katılın ve hep birlikte hesap soralım.

CHP Vatan Hainidir

Amerikadan bu tarafa Türkiyede Gece gece kimin bir ALÜFTEYE gittiğini dahi bilen ve onu uyarabilen Amerikalı İmam Gülen Efendi olayları biliyordur. Onu da Davaya müdahil edilip sorgulanması lazım gelmez mi?

CHP Vatan Hainidir

Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da FETHULLAH GÜLEN’İN “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. Gülen’in konuşmasından bazı satırbaşlarına bakarsak: “Onca kin ve garez yüklü insanın her gün daha farklı bir komplo kurduğu bir dönemde, şayet gönül erleri, liyâkat peşinde koşuyorlarsa ve davaya ehil insanlar olmak için çırpınıyorlarsa, o ölçüde menfi neticelere istihkaktan uzak durmuş sayılırlar. AKSİ HALDE, NE KADAR LİYÂKAT KAYBINA UĞRUYORLARSA, O NİSPETTE DE DERDEST EDİLİP BİR KENARA İTİLME İSTİHKAKIYLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞ OLURLAR.”“Aldansanız bile kimseyi aldatmayın. Çünkü aldatma günahtır. ALDANIRSANIZ BÖYLE KURBAN GİDERSİNİZ. BİR PERŞEMBE AKŞAMI VEFAT EDERSİNİZ, BİR CUMA GÜNÜ CENAZENİZE ULAŞIRLAR.” dedi.İnanmayan açsın baksın.

SAĞ DUYU

Sn. Yazıcıoğlu, zamanı değil. Türkiyede bir DIŞ DARBE girişimi var. Kendinizi kullandırtmayın. DARBE MAĞDURU Sn. Muhsin Başkan darbede Devleti kendisine işkence yaptığında bile, dışarıya şikayet etmedi.

LİDER ERDOĞAN

BEN MUHSİN YAZICI OĞLUNU SEVERDİM OY DA VERDİM İNANIN CHP NE DİYORSA BBP SECMENİ AYNISINI DİYOR YAZIKLAR OLSUN VERDİĞİM OY HARAM OLSUN ŞU CENNET VATANDA TEK DÜRÜS LİDER ERDOĞANDIR

hakkatapan

"PARELEL-PARELEL" muhabbeti yapmak ne büyük acizlik... 12 yıldır ülkesinden bihaber zavallı iktidar yönetiyormuş bizi. Bu kesinleşti.

Milleti Kandırmayın(Müd)

Sayın Gülefer Yazıcıoğlu FİTNE ATEŞİNE ODUN OLMAK İÇİN seni mi piyasaya sürüyorlar?.Eşin Muhsin YAZICIOĞLU nun KAZA FOTOĞRAFLARININ YAYINLANMAMASI İÇİN (SEVENLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMASIN DİYEREK)K.Maraş C.Başsavcılığına başvurup tetbir aldıran sen değilmisin?Haa sende anladın ki nasıl olsa Muhsin rahmetli oldu, ölüm nedeni muallakta bende kendime siyasi rant edineyim mi diyorsun?(Kaza fotoğraflarının ve otopsi raporunun yayınlanmasını sağla(saklama) rahmetlinin ölüm nedenini sana söyleyeyim..)

CHP Vatan Hainidir

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Bolu Dağı’nda 27 Mart 2009’da düşen helikopterde hayatını kaybetti.Yazıcıoğlu’nun ölümünden sadece 3 gün sonra, 30 Mart 2009’da Fethullah Gülen’in “herkul.org” isimli kendi internet sitesinde çok ilginç bir konuşması yayınlandı. KONUŞMA “ALPEREN VE LİYAKAT” BAŞLIĞINI TAŞIYORDU. BBP’lilere Alperenler dediği hatırlanırsa konuşma daha da ilginç hale geliyordu.Gülen’e soru soran kişi “Adet-i ilahiye açısından, iman hizmetinin bir neferi olma liyakatini ortaya koymayanların dairenin dışına itilmeye müstahak olacakları ifade ediliyor. Bu itibarla, irtidat kavramının gönül erlerine bakan yanları var mıdır? Bir ilâhi tokatla kenara atılmamak için liyakat mutlaka şart mıdır; bu konuda, fazl-ı ilahiye ne ölçüde bel bağlanmalıdır?” diye sordu.SORUDA KASTEDİLEN “İMAN HİZMETİNİN LİYAKATİNİ ORTAYA KOYAMAYIP DAİRENİN DIŞINA İTİLEN” VE “BİR İLAHİ TOKATLA DIŞARI ATILAN” İFADELERİ YAZICIOĞLU İÇİN Mİ KULLANILIYORDU? İnanmayan açsın baksın.

Avsaroglu 38

BU ISLERIN ARKASINDA FETTO S VARDI O ZAMAN VE SIMDIDE FETTOS LA KIM BERABER ? CHP + MHP ZATEN BUNLARIN HEPSIDE DEVLET MILLET DÜSMANI !!

CHP Vatan Haini

Rahmetli Yazıcıoğlu Gülen ve ekibini hep eleştiriyordu. Muhsin Yazıcıoğlu, cemaati eleştirirken ise şu ağır ifadeleri kullandı: "KÜRESEL DÜŞÜNÜRÜZ AMA ABD KAPILARINDA, AVRUPA KAPILARINDA DİZ ÇÖKMEYİZ. ÇAREYİ MİLLETİMİZDE ARARIZ, BU ÜLKEDE ARARIZ. AVRUPA PARLAMENTOLARINDA, ONLARIN ŞEFLERİNDE ÇARE ARAMAYIZ. PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPANLARIN ÖNÜNDE YALAKALIK YAPMAYIZ.” Yazıcıoğlu, kullandığı bu ifadelerle GÜLEN’İN ABD ve AB ile İLİŞKİLERİNİ KASTEDİYORDU.

CHP Vatan Haini

CHP li Vekil (Grup Başkan Vekili) Ali TOPUZ: İslam bizim kültürümüz değildir. CHP li Vekil Kılıçzade Hakkı: Allah gerçekte YOK. CHP Vekili Mehmet Şeref: Ayet ve hadis saymakta mana yoktur. İslam dini Çökmüştür. CHP li Vekil Necmettin Sadık SADAK: Peygamber Efendimiz için dediği cümle: Mekkeli YOBAZ. CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak: Atatürk varken Peygambere ne gerek var. CHP Vekili Canan Arıtman: Başörtüsünü Sümerlerde Fahişeler Takardı. dedi

Bayram

Tayyip, meydanlarda hep "özal ve menderes"in ölümünden bahseder , parsa toplar ama;Yazıcı oğlundan hiç bahsetmez!?!?

hayri coşkun

böyle rezil bir sistem olurmu yorumun yarısına geliyorsun sayfa refresh ediyor kendini yorum gitti biraz bu işlere de bakmak lazım

burhan

hükümet aydınlatmak istediği olayı anında bulup ortaya çıkarıyor. yazıcıoğlu olayında ciddi bir araştırma yaptığını sanmıyorum.

İnsani Bakış

ALTINDAN GÜLEN LOCASININ ORGANİZASYONU ÇIKINCA NE DİYECEK BU İRADESİZLER ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM..ALLAH RAHMAN VE RAHİMDİR...

İnsani Bakış

25 MART DİYE YIRTINDINIZ BUGÜN AYIN KAÇI AL-PERE-N..

SIRADAN APTAL VATANDAŞ

ah benim ablam bu memlekette GÖREVİ BAŞINDA İKEN şüpheli biçimde ölen cumhurbaşkanının daha nasıl öldüğü halk nezdinde açıklığa kavuşmadı.20 yıl sonra adamın mezarını açtılar (nasıl olsa deliller artık kesin yok olmuştur diye) ancak ceset büyük ölçüde korunmuş çıktı.bu sefer afalladılar ancak mecburen birtakım testler yapıldı sonra yine gömüldü.sonuç: yok....evde yalnız başına iken ölen 80 yaşındaki vatandaşa otopsi isteyen savcılar (ki ölüm nedeninin %100 doğal ecel olduğu aşikar) önemli mevkideki bu kişilere hiçbir şey yapmamış.ha böyle olunca biliyoruz ki arkasında büyük bir suikast çetesi var...bu kadar.