BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.434,40

Gül operasyonuna dikkat !..

Öyle bir Erdoğan karşıtlığıki biri bitmeden diğeri için hazırlık yapılıyor.24 Haziran sonrası için Erdoğan’ı bekleyen Gül tehlikesi sırada!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

İktidarlar miting tertip etmez, icraat yapar......Erdoğan İçeriye esip gürler ammma Dışarıya susar!............

Misafir

HDP'nin seçim bildirgesinde 'parlamenter sistemi güçlendirme' vaadi...

nadim hatipoğlu

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN İYİ BİR MİLLET VEKİLİ KODROSU İLE MECLİSTE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ İÇİN ELLERİNDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKLARINA İNANIYORUZ İSLAM ALEMİNE VE İNSANLIK ALEMİNE İNŞAALLAH HAYIRLI OLUR FİTNE DURMAZ YORULMAZ AMA MÜSLÜMAN TÜRKTE YORULMAZ KAZANAN ÜLKEMİZ OLACAK.

şevki ince

bu ve buna benzer durumlar olacağa benziyor ancak siz ve sizin gibi yazar kardeşlerimiz bu tip isimleri gizli olarak reise bildirin herkes yardımcı olsun bunu allah rızası için sizlerden istiyoruz

Misafir

OHAL temel hak ve özgürlüklerin sınırlandığı istisnai bir durum , özellikle ifade ve basın özgürlüğü, toplantı ve gösteri özgürlüğünün güvence altında olmadığı bir dönemde, seçimlerin demokratik olmasından söz edilemez.

Erol Baron

Yat reis kalk reis. Aynı şeyleri yazmaya bıkmadınız mı Osman bey? Unutmayın, reisinizin emrinde 19 TV kanalı var.

T A M A M

Sosyal medyada iki milyon "Tamam" mesajı paylaşıldı!. Birçok kişi de Erdoğan'ın muhalefete kendi ağzıyla slogan verdiğini ifade etti.

Misafir

Abdullah GÜL 2014 Yerel seçimler ile 2015 Genel Seçimler döneminde yaptığı çıkışlarda şu anki muhalifliğinin sinyallerini vermişti. Genel seçimler döneminde milletvekili adaylarına Abdullah GÜL ün tutumu sorulduğunda seçmenler tarafından yanlış anlaşıldığı ifade edilerek geçiştiriliyordu. Şimdi ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Şu an milletvekili adayları belirlenirken lütfen parti yöneticilerinden ziyade sokaktaki gerçek Ak Partili insanların görüşlerine ve değerlendirmelerine önem verilmesini bekliyoruz. Eğer masa başında İl veya ilçe teşkilatlarının görüşüne göre aday belirlenecek olursa aramıza daha çok FETO cu ve Abdullah GÜL cüler sızar. Lütfen çok dikkat edilmeli.

  • 1