BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40

Gül, Davutoğlu ve Arınç için olay satırlar: Pısırıklar...

Günün zehir zemberek yazısı Fuat Bol imzasıyla Milliyet Gazetesi'nde çıktı. AK parti camiasını sallayan yazıda Gül, Davutoğlu ve Arınç için 'pısırık' diyen Fuat Bol, AK Partili belediye başkanlarını da yerin dibine soktu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
seviyesizlik budur.

Terbiyesizlik tavan yaptı,üstelik AKP den kimse itiraz bile etmiyor,herhalde yaz dediler.

misafir

davut oğlu denen zat bu truva atı gibi akp içine sokulmuş biridir bu adam dışişleri bakanı oldu tüm komşularımızla ilişkilerimiz bozuldu bu yetmiyormuş gibi bu adamı talimatla başbakan yaptılar ülkeyi felakete sürükledi türkiye adına çalışmadığı belliydi ama kimin adına çalıştığını şimdi daha iyi anlıyorum.

Misafir

FETÖ oloyı gerçek AKP amacı farklı film yapıyorlar Abdulah Gül Arınç ve Davutoğlu bundan haberdar

Misafir

Aynen katilıyorum yazıklar olsun

solmaz

çok güzel makale ancak o kadar da eksiği var

Misafir

bence birbirinizin boğazına sarılın... kimin gücü yeterse, iş oraya gidecek en sonunda :))))

Misafir

davutoğlu,ve gül parti kuracak diye boşuna beklemeyin.davutoğlu ödleğin teki.gölgesinden bile korkuyor.parti kurup erdoğan ın karşısına geçmesi mümkün değil.a.gül ün derdi, hava atıp sükse yapmak.davutoğlu ve gül e yatırım yapmayı düşünenler varsa havasını alır.akp ye yatırım yapanlar servetlerine servet ekledi.sıfırdan bir alyansla başladılar,şimdi paralarını sayacak kudretleri yok.sayma makinaları ile sayıyorlar.akp ye yatırım yapanların hepsi köşe oldu.son çeyrekte, akp borsası tepetaklak olmak üzere.erdoğan partiyi fesh ederek durumu kurtarmaya çalışsa da akp borsa değeriyok.güvenini yitirdi.ona göre.

Ahmet Tunç

Doğru söze ne denir. Biz, sözü edilen ekibi daha etkin, gayretli ve cevval görmek istiyoruz.

Fyy

Bravu erkek adamsin milyonlara tercuman olmussun fua bey

kundemacı

Hangisi değil ki? Ama şarkıcı olmak çok kötü bir meziyet olmasa gerek.

bedii

ayy kardeşim, ağzına sağlık nasılda rahatladım bu yazınızla...beni mest ettiniz bravo size, sizde kimsiniz... ben bunları bir vatandaş olarak bu satırlara bir yıldır yazıyorum bazı yorumlarımı yazmıyorlar bile, işte türkiyede birkaçtane sizin gibi doğruları söyleyecek adamlar lazım, tıpkı erdoğanım gibi mert dürüst vesselam...yazılarınızın devamını diler kolaylıklar temenni ederim.

ALİ

HEPSİ BİRBİRİNİ ÇOK İYİ BİLİR.BİRBİLRERİNİ SUÇLAYACAK FARKLI BİRŞEY BULAMAZLAR. HEPSİNİN SUÇU AYNI. FETO YA HİZMET ETMEK, ÇOCUKLARI GENÇELRİ KADINLARI FETONUN KUCAĞINA OTURTMAK. FETOYA MİLYONALRI YÖNLENDİRMİŞKEN ŞİMİD ÇIKIP CAMBAZA BAK CAMBAZA OYUNU İLE SUÇU GARİBANLARA ATMAK. HEPSİNİN ORTAK KAREKETERİ. VİCDANI DİNİ İMANI OLAN ÇIKIP '' BÜTÜN BUNLARIN SUÇLUSU BENİM. BU GERİBAN HALKIN ÇOCUKLARIN GENÇLERİN SUÇU YOK. ONLARI YÖNLENDİRREN FETO YA MÜRİT YAPAN BENİM. SUÇUM NEYSE CEZAMA RAZIYIM'' DER. AMA BUNLARDA NE DİN NE İMAN NE VİCADN VAR. TEK DERTLERİ KOLTULARINI KORUMAK SUÇU BAŞKALARININ ÜSTÜNE YIKMAK.

PAUK

AKP Lİ OLUPTA GEÇMİŞTE FETOYLA BAĞI OLMAYAN KİM VARKİ. ŞİMDİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MİSALİ BAŞKALINI FETO CULUKLA SKARALAMAYA ÇALIŞAN FETO ARTIKLARI FETO MASKESİNİ ÇIKARMIŞ NURCU, SÜLEYMANCI İSMAİL FENDİCİ MASKELERİNI KULLANRAK İKDDARIN MNİMETLERİNDEN EN AZAMİ DERECEDE FAYDALANIYORLAR. MİLLETTEN ALAY EDERCEİSNE YILLARDIR FETO VE BENZERLERİNE ATEŞ PÜSKÜREN BU GERİCİ AKIMLARLA MÜCADELE EDENLERE ÇAMUR ATARAK KENDİLERİNİ AKLAMA PEŞİNDELER. NE MASKESİ TAKARSANIZ TAKIN FETOCULUĞUNUZ GEÇMİŞİNİZLE BİRLİKTE PAÇALARINIZDAN AKIYOR. MUTLAK BUNUN HESABI SORULUR BİR GÜN.

Vatandaş

Bu zatların FETÖ ye yakın olduklarını bilmeyen mi var. Normaldir.

Ahmet

Buradan su mana cıkıyor feto tekrar yakın zamanda bu savası kazanacak ve adı gecen pısırık ve vatan haınlerı tekrar makam ve mevkı sahıbı olacak. Ya Rabbım bunlara fırsat verme vatanını ve mılletının gelecegı ıcın calısanlara yardım et. Amın

adam haklı

reis i kim fetö cıa mossad şerefsizleri ile mücadelede yalnız bırakıyorsa adam onlara soytarı demiş

Misafir

Sn.Arınç'ı ayırıp diğerleri için "pısırık" yerine "korkak"deyimi kullansa daha iyi olurmuş

  • 1