BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.426,32

Güdümlü füze mühendisi itiraf etti ASELSAN'da 3 ayrı listede 900 FETÖ'cü...

ROKETSAN'da 'Güdümlü füze' biriminde şef mühendis olarak görevli kripto isimlerden Şemsettin E.'nin itiraflarının ardından soruşturma derinleştirildi. ASELSAN'da 900 kripto tespit edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
yazıYORUM

Önümüzdeki günlerde gözaltına alınacak FETÖ cüler size söylüyoruz, dava açılmadan topuklayın. Hem öyle Yunasnistan üzerinden falan da gitmenize gerek yok, alın uçak biletlerinizi kaçın yurtdışına! Bak ne güzel devletimiz sizi uyarıyor kaçın diye! daha ne duruyorsunuz?

salhor

Vay alçaklar vay! Kılcal damarlara girmek, demek ki böyle oluyormuş. Üstelik mutlaka bunların içinde "zan" ile listeye alınmışlar vardır diye düşünüyorum ki onlar dikkatle ayıklanmalı, ama nasıl? Vatan haini, dünya kurulalı imhâ edilir. Edilmeli. İdam şart.

Misafir

Tüm terör örgütleri ile aktif olarak dünyanın her tarafında mücadele edilmeli. Terörle müzakere ihanettir. Diğer taraftan iftira vs nedenlerle kimseye haksızlık yapılmamalı. Kuvvetli şüphe ne demek? İrtibatlıysa delillendirilmeli. Keyfi olarak işlem yapılmamalı. Aksi halde bir çok insan haksız yere suçlanır zan altında kalır ve ülke yetişmiş beyin gücünü kaybeder. Yani uzun lafın kısası çok titiz davranılmalı.

s.s

Fetönün tamamen temizlenmesi, gerçekten de yılları bulacak. En ufak bir açıklarında anında görevlerine son verilmeli. Ayrıca devlete kesinlikle liyakat sistemi gelmeli. Başka türlü FETÖ ve benzeri örgütlenmeler engellenemez. Torpile son verilmeli devlette.

Misafir

DW Türkçe’nin haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s bugün yaptığı açıklamada,Türkiye’nin kredi durumunun kaygı verici olduğunu açıkladı....................

Misafir

uzun menzil güdümlü füzeyi neden yapamadığımız anlaşıldı yapılan kısa menzildekilerde amerikaya bilgi transferi yapılmıştır kanımca şerefsizleri idam edin

Misafir

siz operasyon yapmadan hepsi toz olur dışarıya

Misafir

Bunun sebebi liyakat olmadan işe alım ve takipsiz iş yürütmesi. Akıllı beyinler sırf liyakat olmadığı için ülkeyi terkediyor. Birinin tanıdığı olmadan işe alım sadece yoz ortadoğu memleketlerinde olan bir durum.

  • 1