BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,22

Gölge CIA'den Türkiye için şok iddia!

Türkiye hükümetinin Somali'nin başkenti Mogadişu yakınlarında inşa ettiği askeri üssün Eylül 2017'de açılması bekleniyor. Bu üs, Türkiye'nin denizaşırı ikinci yerleşkesi olacak. Ancak bu üssün Türkiye ve BAE arasını açacağı konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Hasan

Darbeye verdiği destekten sonra zaten aramız açıktı BAE ile bilmeyen mi var ?

Misafir

araplarla yol gidilmez dikatli olmak lazim

Misafir

Amerika araplari kiskirtiyor

VATANDAŞ

BAE YANİ DİYOR ABD İLE bizde yedik bae yi

KARAKALEM

BAE ORTADOĞUDA AYNI İSRAİL GİBİ ÇIBAN BAŞIDIR. BU BAŞIN KESİLMESİ ELZEMDİR.

mevhibe inal

Derenin taşıyla derenin kuşunu vuruyor bunlar. Bizi birbirimize düşman edip kırdırırken, BİZİM TOPRAKLARIMIZI DA İŞBİRLİKÇİ KABİLELERE VERİP, SÖZDE BAĞIMSIZ DEVLETCİKLER KURUYORLAR!!

ihsan

fitneye bakın bae ile ne alaksı var ha bae fitneci dersen doğru hele abd deki eiçisi tam pislik

Misafir

2)türkiye ,ırak daki üsleri başta olmak üzere somali,katar,kosova daki üslerini derhal boşatıp geri çekmeli, suriye ve ırakta ki işgale ve kuzey ırak a yaptığı hava saldırılarına son vermelidir.yoksa, yakın bir gelecekte''ben ettim, sen etme.'' durumuna düşmesine ramak kaldı.türkiye yi parmak sallayarak hizaya getiremezsiniz,tehtitlere boyun eğmeyiz diyecek ve inat edecek olurlarsa,başlarına gelecekleri uygulamalı olarak görür ve derslerini fena halde alırlar.halep oradaysa,arşın buradadır.artık uyarma vakti bitmiş, eylem vakti gelmiştir,vesselam.

Misafir

1)gölge cıa,vay be!türkiye gölge cıa yı biliyor da cıa gölgesinin olduğunu bilmiyor ha!çıkar çatışması içinde olan türkiye başkalarını suçlayarak algı operasyonu peşinde.türkiye nin dünyayı yutma emelleri,kılıflara sarılarak, algı operasyonları yapılarak örtülüyor.somali de teröre karşı mücadele veriyoruz görüntüsü ile radikal terör örgütlerine destek sağlamak için orada.ayrıca yemen deki sünnilere askeri destek vererek içine düştükleri mezhep çatışmasını körüklemek istiyor.

Misafir

siz de gölge cıa nın sözcüsümüsünüz

misafir

askerin somalide ne işi var ,artık bazı şeyler saçmalık derecesine varmaya başladı

  • 1