BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

Gökçek yanlışlıkla onu hedef gösterince ortalık karıştı

Melih Gökçek, Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci diye başka birini hedef gösterince olay oldu. Hatasını anlayan Gökçek kısa süre sonra hedef gösterdiği kişiden özür diledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
SUSARMISIN...

Sen ne zaman doğru birşey yaptın bu ankara seni nasıl taşıdı bunca yıl.

Yonuz

Eyyyy, Gökceeeek sus artik. Senin birdaha Aktiflesmen olmayacakkk.

misafir

yaptığı tam bir provakatörlüktür,kadının yerinde olsam kesinlikle tazminat davası açardım

Misafir

Lan adamım diye gezinenler siz hiç hata yapmadınız mı Melih bey adam gibi özür dilemesini bildi adamdan sende Melih beyden özür dile

SA

GÜNDEM OLMASA GÖKÇEK... SİYASETİ VE GÜNDEMİ BIRAKIP GİTSE... UZMANLIK ALANI FETÖ VE SOL ÇALIŞMASI YAPSA... DEPREM FALAN YAPARLAR MI?

Zekeriya coban

Ya hiç tâmmulumuz yok öyle dört gözle birbirimizin hatasını bekliyoruz m.g hata yapamaz mi hata yapmak pervasız açıklamalar paylaşımlar yapmak 9 yıldır CHP yi yöneten zatın tekel inde mi yani bu adama bunlar yakışır mı diyorsunuz

provakatör

işlerine gelmedi mi provakatör olur ama bu sefer asıl kendisi provakatör olduğunu belgeledi. kızın yerinde olsam maddi manevi tazminat davası açarım ve kız gerçekten ne kadar kibar bir dille cevap vermiş

Amanos Gever

Seni adam akıllı biliyordum. Ama 2 yaşındaki bir çocuk bile senden daha olgun, bu kadar yıl Ankara'yı yönettin hiç mi olgunlaşmaz insan. Yada böyle yaparak bazılarının gözüne girip bir yerleremi gelmek istiyorsun, emin ol o şahıs da senin kendini ne kadar kucumsettiginin farkına boşuna uğraşma daha fazla küçülme kaybolup gidersin İ. Melih Gökçek

Misafir

Ankarayı yiyip bitirdikten sonra demek istedin her halde.

kemal

İftira döner dolaşır sahibini bulur.

ertekin

Çok zıplamayacaksın demekki Melih aga.Bak gördün mü yine taşa çarptın.

Usta

Emin olmadigin birisine iftira atmak ne kadar kolay ben hanimefendinin yerinde olsam madi ve manavi dava acarim bukadar kolaymi sucsuz bir insani butunTURKiYENİN onunde suclamak

Misafir

OSMANLISPOR VE SEN AYNI ZAMANDA DÜŞTÜNÜZ.!!!!

Misafir

YOK ARTIK OLURMU ACABAĞA**,BEN OLSAM MAHKEMEYE VERİRDİM..

Misafir

GERÇEKTEN DE TUHAF BİRİ..

Misafir

BUNCA SENE SONRA MI..????

PARDON ...????

YÖNETEMEMİŞ BİRİ DESEYDİNİZ DAHA DOĞRU OLURDU,GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TWİTT LERİ DE YÖNETEMİYOR.!!!

Hatice Erdinç

Yıllarca Ankaranın belediye başkanlığını yapan M.Gökçek olayla hiç bir ilgisi olmayan bir kızın resmini koyup provakatör diye yayınlamış. Amaç Atatürk'kü hakaret eden kızın haberini hiç ilgisi olmayan bir kızın üzerine atması çok üzücü. Sayın cumhurbaşkanım demekki Gökçek'i görevden uzaklaştırmakta haklıymış.

Misafir

MELİH GÖKÇEK İ SUSTURUN ARTIK KONUŞTUKÇA BATIYOR ZAVALLI

Misafir

özzellikle son dönemde türklüğün partisini işgal edenler var...gerçek türk sinan oğanı partiden kovanlar var...

Misafir

Tarihi binlerce yila gitmesine, Tevratta, Incilde ve Evliya Celebinin Seyahatnamesinde ismi gecmesine ragmen ATATURK ile dunya haritasina girmis Ankarayi Ataturkten temizlemeye any icmis Melih bey Bu sehrin her tasi Cumhuriyet Ve Ataturk kokar , onu simgeler. Anitkabirinden Meclisinden Bakanliklarina, Yargitayindan Sayistayina ve ODTUSU Hacettepesine kadar bu sehir Ataturk ve Cumhuriyet kokar. 25 yilda sen o kokuyu resmen lagim kokusuyla degistirmeye calistin ama yapamadin. Ataturkle ilgili tek kelime etmeye hakkin yok senin.

Misafir

Kasitli olarak yapmis.Tanidigi hos goruntulu bir yandasinin kizini meshur etme cabasi bu. Yarin gorursunuz Gokcekin yanlislikla resmini yayinladigi kiz kimdir mansetleri baslar. Kizimiz 1 yilda 2 dizi 3 film derken ihya olur.

Misafir

Ataturkun kurup rengini kendisi verdigi MKE Ankaragucunu kendi takiminin borclarini yukleyerek batirmaya yok etmeye calisan Gokcek, Ataturkun baskentini Selcuklu sehrine benzetmeye azmetmis Gokcek, Sehrin her girisine Selcuklu kapilari dikerken Selcuklu yerine o kapilara TEK BIR ATATURK HEYKELI dikmemis Gokcek, Ankarada tek bir Osmanli izi bile olmadigi halde Oglunun takimini Osmanlispor olarak tescilleten Gokcek. Sus kosene cekil kirlettigin sehiride insaninida ve Atamizida agzina bile alma.

Misafir

sağa solayaylım ateşi edersen hyanlış hedefi vurursun gökçek hedefin Erdoğan ve akp olursa her zaman isabet şansın vardır gökçek.

Misafir

Gunumuzun illeti aksesuar muslumanligi yani Dini goruntuye endeksleyen Yahudi temayullu sekilci mushafci islam. Buradada basini gostermis. Musluman kendisi kusursuz olmadigini bilir baskasini olumsuz elestirmez. Kaldiki hakaret etsin. Mezar basinda Kuran okuyan mushafci muslumanlarda iste bu temayulun urunu. Gokceke gelince ceyrek asir Ataturkun baskentini yonetip Ataturke ait ne deger varsa yok etmis bir sahisdir bence agzini hic acmamasi daha faydali olur.