BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05

Gezici bu kez fena şaşırttı referandum anket sonuçları bomba!

Muhalif kimliğiyle öne çıkan Gezici Araştırma da referandumdan 'evet' çıkacak dedi. Gezici Araştırma'nın 6 Nisan'da Twitter'dan duyurduğu sonuçlara göre evet oylarının oranı yüzde 53.3.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

HER SEÇİMDE BÖYLE ÇARPICI ANKET SONUÇLARI HAVADA UÇUŞUR.DEREYE GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAYALIM

2010'da evet demiştik, aldandık

Türk Milleti Ortaçağ şartlarına dönecek kadar aklını kaybetmedi.

F.U

O akam denilen şirket bence anketörlüğü bırakıp tavuk çiftliği falan kursun lana olum nerede yaptınız hangi ülkede yaptınızda yok efendim hayırlar büyük farkla çıkacakmış hayırla eveti karıştırmış olamaya bu akam gezici bile Evet oyunun %53 lerde bir oy oranı ile zikrederken bu akam pakam nerede yapmış bu anketide bir yerlerinden element uyduruyorlar...

HAYIR

SEVGİLİ SEÇMENLERİM ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN AKLI SELİM DÜŞÜNÜN HAYIR OYU ÇOK DAHA İYİ NETİCELER GÖRECEKTİR EN BAŞTA DARBELERLE OHALLERLE TRAVMALAR YAŞAYAN KOMAYA GİREN DEMOKRASİMİZ TEKRAR COŞKULU GÜNLERİNE DÖNECEKTİR. HAYIR ÇIKARSA İKİTİDAR DÜŞMEYECEKTİR AMMA DEMOKRASİ RUHU KAZANACAKTIR TÜRKİYE KAZANACAKTIR GÜZEL GÜNLER KAZANACAKTIR. MÜHRÜNÜZÜ TERCİHİNİZİ HAYIRDAN YANA KULLANINIZ GÖRECEKSİNİZ FELAKET TELLALLARI 7 HAZİRAN DA OLDUĞU GİBİ YİNE KAYBEDECEK YİNE MAHÇUP OLACAKLAR YİNE O DESPOT POLİTİKALRINI BIRAKACAKLAR O YÜZDEN HAYDİ HAYIR TERCİHİNE

mete71

akam kimin meral akşenerle var sonrasında yok. zaten kapatıp gidecekler. buna inanlara yazık.

SÖMÜRÜ

KAPİTALİST DAYATMADA 2 kişilik ailede TEK YETKİLi olmaz ama 80 milyona TEK YETKİLİ olur.

Kasım

Oylarınızı mutlaka kullanın, işlerinizden birkaç saat fedakarlık edin, ülkemiz ve geleceğimiz için, güçlü Türkiye için mutlaka EVET deyin. Hainlere teröristlere ihanetçilere Müslüman ve Türk düşmanlarına tokat vurmak için bende EVET diyorum.

Misafir

YÜKSEK OKUL MEZUNLARI VE ÖGERNCILERI, MUTLAKA OY KULLANMAYA GITMELISINIZ.. MALUMUNUZ BIR ÜLKENIN VE MILLETIN KADERI OYLANIYOR.. LÜTFEN AMA LÜTFEN BU VATANDASLIK GÖREVINIZI YAPINIZ.. SELAMLAR..

Misafir

YÜKSEK OKUL MEZUNLARI VE ÖGERNCILERI, MUTLAKA OY KULLANMAYA GITMELISINIZ.. MALUMUNUZ BIR ÜLKENIN VE MILLETIN KADERI OYLANIYOR.. LÜTFEN AMA LÜTFEN BU VATANDASLIK GÖREVINIZI YAPINIZ.. SELAMLAR..

Misafir

ÖZET: REFERANDUMA KATILIM ORANI YÜKSELDIKCE HAYIR OYLARI DA YÜKSELECEKTIR.. diyor Gezici Sirketi yöneticisi.. Bence de cok dogru söylüyor.. o zaman HERKES REFERANDUMA!(özellikle yüksek egitim görenler)

Misafir

ÖZET: REFERANDUMA KATILIM ORANI YÜKSELDIKCE HAYIR OYLARI DA YÜKSELECEKTIR.. diyor Gezici Sirketi yöneticisi.. Bence de cok dogru söylüyor.. o zaman HERKES REFERANDUMA!(özellikle yüksek egitim görenler)

misafir

ERDOĞAN ÖYLE YAPTIKİ SAKLANAN BÜTÜN HAİNLER İSLAM DÜŞMANLARI DEVLET DÜŞMANLARI AYYUKA ÇIKTI OYUN BİTTİ.YOK DEMOKRAT YOK AYDIN YOK ULUSALCI YOK VATANSEVER DEYİP MİLLETİ UYUTMAYA ÇALIŞAN İSLAM DÜŞMANLARI DEVLET DÜŞMANLARI YOLUN SONUNA GELDİNİZ OĞLUM .NERDE GÖRÜLMÜŞ EMPERYALİSTLERE UŞAKLIK EDEN DEVRİMCİ NERDE GÖRÜLMÜŞ GÜL GİBİ ÜLKESİNE BAŞKANINA DÜŞMANLIK EDEN SOLCU BU OYUNLAR BİTTİ .SİZİN GİBİ ÇAĞDIŞI ZALİMLER HAK ETTİĞİNİ BULACAK EVET ÇIKACAK

Abidin

Gezici araştırma şirketinin amacı şu : Evet oylarının yükselişte olduğunu biliyor ve evet oylarını yukarda göstererek hayır konusunda kararsız oaln seçmeni yüreklendirerek sandıkta hayır oyunun artmasını sağlamaya çalışıyor. Bu tür oyunlar buzamana kadar sökmemiştir. Bundan sonrada sökmez. Sola yakın anketlerin çoğu şaka gibi %51 hayır %49 evet algısındalar. Solcularda tabi algıya maruz kalıyorlar. Tayyibin elindeki gerçek verilerde Doğrusunu ben diyim %60 - 65 arası görünüyor. Hayıra fırsast verilmemek için açıklanmıyor.

mehmet uğuz

ABD de ABD istediği kadar özgürsün. Türkiye de sen istediğin kadar özgürsün. Hangi ülke ken toprakları içinde askerlerini vuranlara destek olanları barındırır, ülkesinde bombalar patlatanların cenazesine gidenleri barındırır, sırtını ona buna dayayanları barındırır, silahla kahvehaneleri basıp hayır diyenleri barındırır. Gerçekten Türkiye ÖZGÜRLÜKLER ülkesi.

Misafir

Tüm vatandaşları kendi fikrini belirtmeye Oy kullanmaya davet ediyoruz.

cumhur kal sana yakisir stop

vallahide billahide bizim umraniye akp kalesidir en yogun mahellemizde kime sorarsak gozde evet diyor gercekte hic biri evet vermeyeceyini soyluyor buraya kadar yeter diyorlar boyle kalsin tek iktidar allaha mahsustur kula deyil cogu hayir diyecek ve hep beraber goreceyiz insallah.

MİSAFİR

BÜTÜN TERÖRİSTLERE HAŞHAŞİLERE TÜRKİYE VE DEVLET DÜŞMANLARINA KARŞI TEK YÜREGİZ YÜZDE 65 EVET LE GELİYORUZ

MİSAFİR

BİZ ALLAHA YANDAŞIZ BİZ İSLAMA YANDAŞIZ BİZ VATANA YANDAŞIZ BİZ DEVLET BAŞKANIMIZA YANDAŞIZ BİZ DÜRÜSTLÜĞE MERHAMETE GÜZELLÜĞE YANDAŞIZ .NE YANİ İNSANLIK DÜŞMANLARINA MI YANDAŞ OLACAKTIK

haldun

yüzde 47 hayır verecek bu ülkede batı uşağı yoktur...

Hasan

Kaybedeklerini anlayınca kendilerini kurtarmak için yeni kapı arıyorlar. Buldukları kapı " vatandaş sandığa gitmedi "

Misafir

mutlaka oy kullanın, vatandaşlık hakkınızı kullanın, sakın ihmal etmeyin.

MİSAFİR

ALLAH YILMAZ ÖZDİL GİBİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMESİN .VATAN MİLLET DEVLET DÜŞMANI HER YAZISINDA ERDOĞANA ÇATIYOR SATILMIŞ HERİF EVET YÜZDE 65 KENDİNİ BUNA GÖRE HAZIRLA .AYDIN DEMOKRAT SOSYALİST AYAĞINA SİYONİZME EMPERYALİZME HİZMET EDENLERİN İŞİ 15 NİSANDA BİTİYOR .KİMLERE HİZMET EDİYORSANIZ O ÜLKELERE GİDİN

iyice rezil olmamak için mecbur kalmış

doğruyuyazın kardeş artık ara açık EVET çıkma ihtimali ortaya çıkınca referandum sonrası inandırıcılığı zaten sıfırın altında olan gezici anket şirketi iyice rezil olmamak için mecburen EVET çıkacağını önde göstermek zorunda kalmış yoksa geçmişteki gibi yine rezil rusvay olacak yoksa referandum sonrası ara açı EVET çıkınca çok büyük sıkıntı olacaktı zaten inandırıcılığı eksilerde geziyor iyice eksilere düşecek bari biraz olsun günü kurtarayım yoksa iyice silineceğim diye düşünmüşler

kamberoğlu

Hani yasaktı sonuç açıklamak şaşırdınız iyice satın alınmadık adam kişi kuruluş kalmadı yazık be sizin insanlığınıza ama nerenizi yırtarsanız yırtın hayır sıkacak alavere dalavere yapmazsanız ki yapsanızda altında kalırsınız bunun vebali ve sonucu çok ağır olur.

ülken için

AKAM araştırma şirketi HAYIR YÜZDESİNİN REKOR KIRACAĞINI, EVET ÇIKARSA ŞİRKETİ KAPATACAKLARINI TAAHHÜT EDİYOR.Yandaşlar bunu yapabilir mi? Tabii ki hayır. Millet şimdiden olacakları görmektedir.