BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14

Gerçek Fetö mağdurları nasıl aklanacak?

Kurulan OHAL İşlemlerini İnceleme Komisyonu başvuruları tek tek inceleyecek, delilsiz ve kanıtsız olarak işlerinden ihraç edilenlere iadei itibar yolunu açacak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
NALAN

İnşaallah dediğiniz gibi olur Süleyman Bey. Bir yıl olacak günahsız yere dünyamız kararalı. En çok da " Asıl cezayı iftiracılar görecek " sözünüzü yaşayarak görmeyi diliyorum. Delilsiz, günahsız yere işinden ekmeğinden olan, bir yıldır gecesi gündüzü karışan tüm masumların Allah yardımcısı olsun.

mahmut ağa

fetönün kendi başına ,nekadarda sert bakarsa baksın bir şey yapamayacahı capından belli lakin arkasındaki kara kodikler umutlarını taze tutmalarının buprojeye kırk senede bir sürü para yatırıp buprojeden hala bu masrafları nasıl çıkaracaklarının hesabı içinde oldukları bir gercek bunu fötöyü vermemekle ispat ediyorlar diye düşünüyorum

Ali

Onları Allah aklayacak Süleyman.

recep şen

hiçbir şey yapılan haksızlıkları, mağduriyetleri telafi edemez. Basra harp olduktan sonra...

ilhami gün

kişisel hesaplarını görenler, iftira atanlar hiçbir ceza almayacak. yaptıkları yanlarına kar kalacak. çünkü khk'lar bu kişileri koruma altına alıyor.

672 li gariban

6 ay sendika(26.02.2014-28.08.2014),okula çocuk göndermek ve bankasyadan okul ücreti ödemek sonuç ihraç,ben yine de vatanımı seviyorum devletimi seviyorum,ben hain değilim ama dayanacak halim kalmadı

Misafir

SÖZCÜ’ye yönelik algı operasyonunda başrolü oynayan Fehmi Koru F tanık değil sanık olarak yargılanmalı: SÖZCÜ, FETÖ’nün yaptıklarını, Ergenekon, Balyoz ve diğer kumpasları ilk yazan gazetedir

Yalçın

İnşaallah dediğiniz gibi olur. Ne yazık ki hiçbir şey çekilen acıların, çiğnenen onurların ve kırılan kalplerin telafisi olamayacak.

Gazeteci©

"Bu nasıl bir darbe ve nasıl bir araştırma? FETÖ'cü diye baklavacı, çikolatacı, sanayici, Turşucu, börekçi, inşaatçı, hakim, kaymakam, vali, paşa, er, askeri öğrenci buldun; ama bir tane siyasetçi yok. Nasıl olur bu?

ARKADAŞINI SÖYLE

TUNCAY GÜNEY'E SORMALI! BANKA HESAPLARINI VE UÇAK BİLETLERİNİ TAKİP ETMELİ. GERÇEK FETÖCÜ BİLEREK YABANCILARLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLANDIR.

astr

Kaleminize saglık...

HAMDİ DÖNMEZ

EN GÜZEL İŞ VE KOLAY İŞ MUHALEFET LİDERİ KILIÇDAROĞLUNU KÖTÜLE YETER EN BÜYÜK SENSİN ARKADAŞ NASIL OLSA MİLLET İNANIR

Misafir

İnşallah böyle olur Süleyman Bey, ama benim gibi Bylock'dan haberi bile olmayan, sorgusuz sualsiz ihraç edilen binler var. Umarım, kriterler hakkaniyetle tespit edilir ve mağdurların hakkı iade edilir. Selamlar

erdos

Lütfen önce Usak taki hain iftiracilardan baslarmisiniz

ERGENEKON

Bavulcular yine görev başında!............ Yeni dönemin bavulcularıyla, Aydınlık Gazetesi Sözcü ve Cumhuriyet önce “kriminalize” edilmeye çalışıldı, sonra operasyon yapıldı.

yurtdisi ogrencileri

Siz gercekten herseyin guzel olacagina inaniyormusunuz? Ne bank asyanin kapisindan gecmis, nede darbe olana kadar bylock un adini duymus, feto denen orgutun 2012 ye kadar ogrenci evlerinde kalip, sonrasinda kavga ederek ayrilmis ve bir daha asla bu orgutle iletisime gecmemis bir ogrenciyi Fetocu diye attilar KHK ile. O haksiz atildigini bildigi icin geri donem umudu ile yasarken, sevdigi ve evlenmeyi dusundugu kiz bunu terketti, annesi pis fetocu terorist vatan haini suclamalari yaparak cocugu yerin dibine soktu. Cocuk parasiz kaldigi icin gizli gizli, okudugu okulun ofisinde buz gibi yerde aylarda yatip kalkti. psikolojisi altust oldu ve butun bu olanlara ragmen aradan aylar gecmesine ragmen bir Allahin kulu sesini duymadi. Sizce bu cocugu geri goreve dondurerek kazanabilecegimizi dusunuyormusunuz?

Hgy

O komisyon o işin içinden 6-7 yılda çıkamaz...200 bin dosyaya 5 dk ayirsa günde 12 saat çalışsa bile çok yıl yapar Anı gaz alma isi

Kio

Gerçek dışı gaz alma yazısı ...herşey curcuna olmuş...yanlış ip verilmiş mis

Ali

Onların aklanması haydutlara, hırsızlara, acemlere kalmayacak. Zaman her şeyin ilacı. Sabır...

Misafir

hukuk katledildi.karar erdoğan ın iki dudağı arasında.o;feröcü, terörist,hain,terörist sevici dedi mi,yargısız infazla iş bitiriliyor..erdoağn ın kişisel kini için yaftalaması, bu memlekette hukuk edinilmiş.suçlu suçsuz demeden,yargısız infazların yapıldığı bu memlekette, suçlu suçsuz ayıklaması yapmak mümkün değil.

bak sülmanım

FETÖ 'nün SİYASİ AYAĞI'nın ARAŞTIRILMASI İÇİN MECLİSE VERİLEN ÖNERGE AKP. MİLLETVEKİLLERİNCE RET'EDİLDİ. Bu sonuç'u hepimizin anlıyacağı bir dile çevirecek olursak,, Memleketimize kanlı bir darbe girişiminde bulunarak 260. vatandaşımızı katleden Fetö terör örgütü'ne karşı, Askeri,hukuk'i eğitim. sağlık alanlarında operasyonlar yapılırken, en önemli ayağı olan siyasi Fetö destekçileri'ni de bulup çıkaralım aramızdan temizleyelim diye meclise gelen teklif.İktidar milletvekilleri tarafından Ret'ediliyor.Yani olmaz arkadaş biz Terörist başı Fetö'nün, meclis içindeki teröristlerini araştırtmayız onlara dokundurtmayız demektir.

kamberoğlu

Fetö bahane memleketi iç etme şahane milleti aptal yerine koyup fetö metö ayakları ayak değil sadece oyalama kandırmaca unutturmaca. Fetö ne ise akp odur ne yaptılarsa birlikte bir ve beraber yaptılar eğer fetö terör örgütü ise akpnnin tamamı terpeden ttırnağa suçludur cezalandırmalıdır yoksa şu yapılanlar zulümden başka bişey değildir sıradan bri vaizin abd de malikanaede yaşaması onlarla kanki olan hükümetin olmaz bir şekilde iktidara gelmesi dilipakın dediği gibi abd fetö akp projesinin bir ürünüdür kimse kimseyi kandırmasın. Görevleri türk devletinin ordusunu adaletini sıfıra indirmekti yaptılar sıra şimdi parçalamakta ona doğru gidiyoruz.

Bozkurt

Sn Özışık Bylock programı 2014 Mart 2016 Ocak arasında kullanılan bir program. Yazılımı Türk e ait olup daha sonra ABD vatandaşına geçmiştir. 2016 Ocak ta Godady ödeme yapılmadığı için kapanmıştır.Benim merak ettiğim bir yazılımı kullanıp terörist ilan edilen ve tutuklanan bu insanlar (Hukuk sistemimizde suç teşkil etmemesine rağmen) senelerdir PKK yı her platformda destekleyen maddi imkan sağlayan ve de 40-50 bin şehidimizin sorumluluğu olan kahpeleri neden tutuklamazsınız ? AKP ile ahkam kesiyorsun ya cevabını verebilecekmisin ?

BANA NE

Demek ki oğlu fetöcüyse babası da fetöcü oluyor. Hakan şükür, Enes kenter örneği.. Ama paşa Mehmet dişli fetöcü ağabeyi bakan şaban dişli değil bu nasıl oluyor anlayan birde bize izah etsin..

BANA NE

Hatara - kazara fetöcülerle resmi olan muhalif siyasi yada gazeteci mahvoldu, ama Hocanın önünde eğilerek, el etek öperken, önünde diz çökerek, sözleriyle yalvar yakar sevgilerini dile getirirken videoları, boy boy resimleri olan iktidar ve yalaka gazeteciler gayet rahat..