BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38

Genelkurmay Kubilay anmasında bu yıl laikliğe değinmedi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 87 yıl önce Asteğmen Kubilay’ın Menemen'de şehit edilmesini “menfur saldırı” ve “ibretlik olay” olarak tanımladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Cevat

İman, bireyseldir, özeldir. İmanın kimde olduğuna, cennete ve cehenneme kimin gideceğine, DİN GÜNÜ Olan, Kıyamet günü bir tek olan Yüce Allah karar verecektir. Kabirde olanların hepsi kabirlerinden çıkarılacak ve Kıyamet günü hiçbir benlik başka birine yardımcı olamayacaktır. Bunun dışında din adına kimin imanlı olduğuna veya olmadığına, AĞİZLARINI EĞİP BÜKEREK KARAR VERMEYE KALKIŞANLAR YALANCIDIR, SAHTEKARDIR.

osmancık

Ey gafiller! Hayran olup, kapısında izzet ve ikbal aradığınız Batının nezdinde Türk = Müslüman demektir. Türk askerinin adı da Mehmetçiktir. İsterseniz kininizden geberin, bu ordu asıl misyonuna geri dönecektir.

kundemacı

"Menemen Olayı için 2015 ve 2016’da “Cumhuriyeti’nin temel değerlerini hedef alan menfur saldırı” tanımlaması yapan Akar, bu yıl sadece “menfur bir saldırı”, “ibretlik bir olay” dedi." Erkekse değişin Meclis Başkanı ne demişti. Anayasadan laikliğin çıkması gerekir. başka bir vekil ne demişti 90 yıllık reklam arası. E olacağı bu.

  • 1