BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05

Genel seçim sonuçları tahmini Atalay'dan HDP yorumu

2015 genel seçimleri tahminlerinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, HDP ile ilgili kritik bir iddiada bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 65 Adet Yorum
vatan sevdalısı

BENCE ACİLEN GÜZEL ÜLKEMİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK 300-350 TANE ÜLKEMİN HER YERİNDEN SEÇİLMİŞ KENDİNİ ASLINI GEÇMİŞİNİ TEMİZ HİSSEDEN ARSLAN YÜREKLİ ADAM ÇIKARAK HİÇBİR EMİR BASKI VE VESAİT ALTINDA KALMADAN SEÇİLMİŞ OLDUĞU PARTİLERDEN İSTİFA EDİP BİRLEŞMEK SURETİYLE GÜZEL ÜLKEMİN AYDINLIĞI İÇİN BİRLEŞEREK ACİLEN YENİ BİR PARTİ KURMAK SURETİYLE BU VATANA SAHİP ÇIKMALIDIR.

ecem zerda

kendi düşünceme göre chp nin oranı düşecek mhp artacak 1 akp - 2 mhp - 3 ya chp ya hdp 2 sinden biri düşebilir bu seçimde barajı aşamayabilir yani

farabi

bunlar hepsi fasa fiso hdp nin mecliste olması lazım

Sardes

korkunun ecele faydası yok, akp'ye tek başına iktidar yok bu seçimde, hadi ikileyin..

HİDAYET

TAM BİR SACMALIK, NEYMİŞ İMRALI HDP Yİ DIŞLAMIŞ, DEMİRTAŞI İSTEMEMİŞ, GÜLDÜRME ADAMI.. AKP DE RTE NEYSE, HDP VE PKK DA APO DA O ANLADIN MI?

AKP DE KORKU VAR ....

SEÇİMİ KAYBEDERLERSE ABD YE YATAKLIKTAN PKK YA YARDAKÇILIKTAN VATANA İHANET TEN YARGILANMANIN KORKUSU SARMIŞ SANIRIM :)))

cinsel evliliCHP HDP Eş

CHP ve HDP Türkiyeye EŞCİNSEL EVLİLİK Vaat ediyor. LGBTİ (lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks ) DOSTU BELEDİYECİLİK PROTOKOLÜ’NÜ imzalayan ve seçimi kazanan 4 aday şunlar: * HDP Mersin Akdeniz Belediye Eşbaşkanı Yüksel Mutlu * CHP İSTANBUL KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANI AYKURT NUHOĞLU * CHP İSTANBUL BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT HAZİNEDAR * CHP İSTANBUL ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI HAYRİ İNÖNÜ. MHP nin de Desteklediği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düzenlediği Kırıkkale mitinginde Vatandaşa şöyle seslendi: “Cumhuriyet Halk Partisi'nin altı okunun böğrüne mührünüzü basın. NAMUSSUZ SİYASETİ GETİRELİM” dedi.24.03.2014. İşte CHP işte o biçim Siyaset. Sözlerinde duracaklar mı acaba. HDP ve CHP liler Belediyeye LGBTİ Bürosu Açtılar mı acaba?

scheps

hı hı tabi tabi bak külahımı koydum oraya anlat dinliyor seni

APO ve Rahşan Affını MHP Çıkardı

İktidarlarında APO yu asmayan ve KATİLLERİ TERÖRİSTLERİ AFFEDEN MHP NE YÜZLE OY İSTİYOR. DSP MHP Döneminde çıktı. 22 Aralık 2000'de Rahşan Ecevit'in önerisiyle çıkarıldı.1999 yılı öncesinde işlenen suçların cezasının müebbet hapis olması durumunda bu cezanın karşılığı olan 20 yıl hapis yerine 10 yıl yatılmasına sebep olan, Rahşan Ecevit'in isteği üzerine çıkarılan aftır. KAPKAÇCIYA, HORTUMCUYA, YANKESİCİYE, RUSVETCİYE TECAVÜZCÜYE KATİLE TERÖR ÖRGÜTÜNE YARAMIŞ AFTIR. Bu afla cezaevlerinden çıkan 22 bin 421 tutuklu çıkarıldı.Rahşan Ecevit daha sonra "Ben affı garibanlar için istedim, katiller yararlandı." demiştir. Bu affı çıkaranların bir tarafında DSP diğer tarafında MHP vardı. Yalan mı?

YaşattıMHP APO yu asmayarak PKK yı

DSP MHP İktidar Ortaklığında ABDULLAH ÖCALAN IN İDAMINI GECİKTİRDİĞİ İÇİN ECEVİT HAKKINDA SORUŞTURMA ÖNERGESİ VEREN MHP li vekil EDİP ÖZBAŞ VE APO nun İdamını istemeyen Eceviti eleştiren ve Rahşan Affıyla binlerce Terörün affedilmesini ELEŞTİREN MHP li Vekil ALİ GÜNGÖR’Ü Devlet Bahçeli MHP den Kovmadı mı?

enver özdem

O PKK 2002 de bitmişti. AKP sayesinde toparlandı, güçlendi ve hükümetle pazarlık m asasına oturacak hale geldi.Bu başarısını kime borçlu sence?Elbette AKP ye.Peki bu gün B ATALAY'IN PKK UZANTISI dediği partiyle gizli kapaklı pazarlıkları yapan,iki günde bir İmralı ve Kandil arasında mekik dokuyanlarla makamında aile pozları veren kel kafalı ,gözlüklü kişi kimdi?Utanmadan CHP ye ,Mhp ye laf atıyorsun.Yazık sana .Ot gibi yaşamaya ve uşaklık yapmaya ne kadar hevesli imişsin meğer.

Hakan D.

Yaw güney doğuda ne tehtidi var 58 yıldır güney doğudayım ilk defa bu seçimde tehtid gördüm o da Akp liker eğer oy vermezseniz eğer mitinge gelmezseniz diye iş kurda çalışan oğluma öğretmen olan kızıma sağlık memuru olan damadıma açık açık tehtitte bulundular.bunun belgeside car kanıtıda var.ALLA ÇOK ŞÜKÜR BU YAŞIMA KADAR HDP Lİ BİRİSİ KİMSEYİ BU BÖLGEDE TEHTİT ETMEDİ.BUNLAR GÜNEY DOĞUYU ETİYOPYA ZANNEDİYOR.TEKNOLOJİ YOK SANIYOR.İLETİŞİM YOK SANIYOR.BURDAKİLERİDE BU SÖYLEMLERİYLE İYİCE KIZDIRIYORLAR...

derya

hdp ve mhp denince akla kavga gürültü yakma yıkma vurma linç olay ve kaos gelir. her iki partide bu ülkenin geleceğine dair zerre kadar bir faydaları olmadığı gibi ırkçı ve ayrıştırma politikalarından dolayı Ülkenin geleceğini ciddi bir şekilde tehdit ediyorlar. hdp de mhp de baraj altında kalırsa önemli bir mesaj verilmiş olur

enver özdemir

CHP kadar kafana taş düşsün.Geziyi senin gibiler anlamaz zaten.Çünkü sen beynini uşaklık yaptığın kişilere satmışsın. Hükümet basit bir çevreci eyleminin üstüne acımasızca şiddet kullanarak gitmes ne olurdu sence?

vatan DAŞ

güneydoğudaki tehdit de bi şeymi? ülkenin heryerindeki tehditlere ne diyelim peki.

ÖTÜKENLİKURT

ne çapsızı sapık o sapık....

Din kardeşliği

Sen bu hakareti kendin adına mı yaptın. Yoksa birine bir iki oy getirir diye mi. Onlara oy gelir mi bilmem ama, sana iyi bir günah yükü geldi. (tabii müslümansan, yok değilsen aynen devam sonuç nasılsa değişmeyecek.)

Fırat

Yanlış biliyorsun aslında o rakam 750 milyar dolar. Yani Türkiye'nin 2.5 yıllık bütçesi. Madem atacaksın destekli at.

teröre hayır

sus len çapsız.

s.yanık

Bu memleketin en dürzisi Devlet BAHÇELİ dir.Çünkü 15 tane yüzü var.

yuh artık

öcalan posteri görüldü demişsin de senin bakanların direk öcalanın kendisiyle görüşüyor be

ak ak ak

devlet halkı tehdit etmez devlet hainlere korku verir.haddini aşanıda diğer tarafa postalar.

emekli işçi

sen muğlaya doğudan gelmiş ermeni asıllı kürt geçinen birisin.kürt bile değil ermenisin.ermeni partisinin reklamını Muğlalı yapmaz

PKK lılara Ülkemizi Yönettirmeyeceğiz

HDP'nin Kazlıçeşme mitingine damga vuran görüntüler oldu.30.05.15. HDP'nin Kazlıçeşme mitinginde PKK BAYRAĞI, ÖCALAN POSTERİnin bir arada olduğu kare dikkat çekti. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş partisinin İstanbul Kazlıçeşme'deki mitinginde konuştu. ''BİZLER PARLAMENTODA OLURSAK O PARLAMENTO SAVAŞ KARARI ALAMAYACAK. Her yere destek için HDP’ye bir oy vermek yetecek. Biz artık ülkeyi yönetebilecek hale geldik. ÜLKEMİZİ YÖNETMEYE TALİBİZ ARTIK. Barajı yıkarak diğer partilerin de önünü açacağız.'' dedi. 40 yıldır Türk Kürt 36000 kişiyi öldüren Kanlı Katil Silahlı PKK nın Türkiyeyi Yönetmek istediğini açıkladı.Türkiyeyi PKK ya ALTIN TABAKTA Sunmak isteyenlere yazıklar olsun. Halk olarak PKK ya HDP ye ve destekçileri CHP MHP ye İzin vermeyeceğiz.

CHP li HDP li Gezicilerin Masrafını Türkiye Ödem

Geziciler 75 MİLYAR DOLARA MALOLDU. CHP HDP ve El Altından Cemaat Destekli GEZİ PARKI İSYANLARININ PİYASALARA ETKİSİ ÇOK SERT OLDU 33 MİLYAR DOLAR UÇTU.Gezi Parkı olaylarının Borsa İstanbul'a (BİST) etkisi çok sert oldu. Borsada işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri de bir günde 33 milyar dolar eriyerek 291 milyar dolara geriledi. TURİZMDE REZERVASYON İPTALLERİ YÜZDE 30'U BULDU. İlk Tepkiyle Dolar 1.90 TL'ye çıkarken, gösterge tahvilin faizi yüzde 6.51 ile Kasım 2012'den beri en yüksek seviyesine çıktı. Bu kırılma noktasıyla dolar 2 TL yi geçti Faizlerde 9 lara kadar çıktı. TÜRKİYE KAYBETTİ. Peki Bu kaybedilen Milyar Dolayları Eylemlere öncülük eden CHP mi verecek HDP mi verecek.