BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70

Genç kızın tecavüz iftirasına bakın kaç yıl istendi!

ADANA'da, kendisine "tecavüz" ettiğini ileri sürdüğü genci babasına öldürttüğü suçlamasıyla tutuklanan genç kızın 4 yıl hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
MB

4 yıl nedir ya şaka gibi. O gencecik çocuğun asıl katili bu kızdır. Cezası da buna göre verilmelidir. Çocuğu öldüren adamın ne suçu var. ASIL SUÇLU ASIL KATİL KIZ.

mustafa

hukuk sisteminin saçmalıkları devam ediyor. iftira suçuna göre değil iftiranın ortaya çıkarttığı sonuca göre ceza verilir. bu adalet sistemi bizde olduğu sürece hertür saçmalıklar olur. eğer adalet olsaydı ülkenin ekonmosine iftiralarla saldırıp sonrada hata yaptık diye özür dileyenler bedel öderdi. ADALET ölüsün sen.

kurt-ay

bu mahkemeler kadına pozitif ayrımcılığı yanlış anlamışlar kadın kocasını tüfekle vurup öldürüyor nefsi mudafadan serbest bırakılıyor bu kız günahını masum bir delikanlıya yükleyerek iftira atıyor 4 yıl alıyor ben devletime ölümüne bağlıyım lakin hukuk ne ellerde hangi kafalardan çıkıyor bu kararlar adalet diye haykırasım geliyor

Misafir

4 yılmı..gerçekten ülkede adalet yok.gencecik bir çocuğa kıydılar baba kız.onunda ömrünü hapiste geçirmesi lazım

Misafir

Kadına pozitif ayrımcılık yaparsan olacağı bu. İşinize gelince Kadın Erkek eşit, işinize gelince Kadına pozitif ayrımcılık. Yazık. Kadına Pozitif ayrımcılığı savunan tipler de bu durumdan sorumludur.

Bozkurt

4 sene yeter mi? Gencecik çocuk gitti. Başkasıyla bilmem ne yapacaksın, suçsuz çocuğa iftira atacaksın. İçerden hiç çıkmaması lazım.

Misafir

muhebet yemesi gerek

Misafir

Kadınlara pozitif ayrımcılık. Kadın yapar Size ne. Kadın üstündür kimse karışamaz. Dünya kadar malın olacağına fındık kadar imin olsun.

alara

gencecik bir çocuk öldü, bedeli 4 yılmı, indirimdi bindirimdi 2 ay yatıp çıkacak cezalar çok hafif olunca suç bitmez

ibrahim akın

gelde adalete güven yazıklar olsun

HASAN

YUHH ARKADAŞ. GENCECİK Bİ ÇOCUK ÖLDÜ. 4 YIL NEDİR YA?YAZIKLAR OLSUN.

keremm

müebbet yemesi lazım,bu sadece iftira suçu değil cinayete ezmettirmek te var

ali cem

4 yılmı ,bu ülkede adalet yok kim n derse desin...

Fikret demirel

Bizim mahkemeler içler acısı bu olayı çözemeyen hakim suçlu hemde en ağır şekilde ‘hep yanlış yapan insanlar olucaktır ama en doğrusunu mahkemeler belirler tabi işini hakkı ile yapan hakim savcı bulabilirsen

iftira ve cinayet.. ne kötüü

masum ve iffetli bir adama zina iftirasında bulunmak.. ne kötü işş... dünya ve ahirette hesabı çok acı ve ağır olacakkk.. iftira ve sonunda cinayet.. temiz masum bir genç insana her türlü kötülük yapılmış... Allah'ın adaleti ve cezası kesindir...

CENKER TOPAL

Yakında erkekler olarak sokağa çıkmaya korkacağız...

avatar

lanet olsun. umarım bir gün gerçekten tecavüze uğrarsın ve faili meçhul kalırsın.

  • 1