BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Gelir vergisinde geri adım! Son dakikada çıkarıldı

Gelir Vergisi'nin tarifesinin üçüncü diliminde yer alan gelirler için vergi oranını yüzde 27'den 30'a çıkaran düzenlemeden son dakikada vazgeçildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
a.l.

kurumlar vergisi arttı. % 22 oldu. o da biliniyor mu?

vatandaş

üçkuruş zam ver sonrada geri alın yani ayıp

hasan alkan

işçinin çalışanın tepesine bin!!! yahu önüne gelene yardım dağıtacağına, o paranın onda birine fabrika aç,üretim olsun insanlar kazansın onurlu yaşasın sende kazan

SEM

YERLİ VE MİLLİ VERGİYE KARŞI CIKMAYAN KALMADI TRAFİK SİGORTASINA NEDEN BU KADAR SES CIKMADI

misafir

Cumhurbaşkanımızın Gelir vergileriyle ilgili çalışma yapın diye talımatını indirim yapılacak diye sevinirken aksine bir tutumla artırıma gidilmesi kafalarda soru işareti oluşmasına neden olmuştur. Düzenlemenin geri çekilmesi olumludur. Hükümetimize bir önerim olacak. Bu tür işler yapılırken önce kendi aranızda tartışın sonra halka bir sorun ama zammın gerekçeleriyle birlikte sorun sonra oran neyse açıklayın.

dsds

keşke bu konular gündeme hiç gelmeseydi ama tabi siyaseti dizayn edebilmek, insanların duygu ve düşüncelerini yönlendirebilmek ve bir takım danışıklı dövüş taktikleri kullanarak insanları şöyle bir silkelemek oy toplayabilmek için başvurulan yöntemlerden biri..her neyse güzel haber cuma akşamı mutlu etti..durduk yere. :)

  • 1