BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41

Gazeteci olmaya Karar veren kitapçı kız

Ayşe Arman'ın yol verdiği "Kitapçı kız" bir süre sonra Taraf'ta buldu kendini. Ahmet Altan destekli yazılarıyla epeyce yol aldı. Taraf serüveni son bulunca, Mustafa Karaalioğlu sahiplendi bu sefer.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

Yav Hadi efendi sayenizde Şu mübarek ramazanda bugün yine 14 yıldır iktidarda olan, açılım yapan, pkk'lıları davul zurna ile karşılayan il ve ilçelerde pkk'lıların yığınak yapmasına müsade eden Kemal Kılıçdaroğlunu şehit cenazesinde yuhalamışlar.

Once kendi bahcenize bakin!!!

Basindaki ortuydu onu size sevdiren.Yani basi acik olsaydi sevmeyecektiniz!!!Isin gercegi;basindaki ortu filan da degil de sizi ilgilendiren,gunun kosullarina gore yaziyorsunuz iste.Once aynaya bakmak lazim,kardesiniz ibretlik durumda!!!sagcisi,solcusu tum okur ve medya diyor, bu kadar aciz,bu kadar amator yag cekilmez diye,insan kendisini bu kadar bitirmez diye.Siz de okuyorsunuzdur yorumlari,gazetecilerin analizlerini.Hal boyle iken en iyisi hic bu konulara girmemek..Yani insana sorarlar kendi bahcenin onu temiz mi diye.Universitesini okumamis,tahsilini yapmamis kisiye,gazetecilik yaptiriyorsunuz.TIP diplomasi olmayan doktora ameliyat olur musunuz???

Mustafa

Müthiş bir tespit, kaleminize sağlık..

  • 1