BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.430,02

Fuat Uğur'dan Muharrem İnce'ye her satırı olay yanıt

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur ile Muharrem İnce arasındaki kavga giderek büyüyor. İnce'nin seçim gecesi ekibi tarafından evine kapatıldığını iddia eden Uğur, kendisine hakaretler eden İnce'ye aynı sertlikte karşılık verdi: "IQ fakiri, çocuk düşmanı bir adamsın. Kenarın fizikçisi, quantumun son deliğisin."

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Sacid

Az bile demiş, anca gider mıarrremmm

Misafir

Ya senin ağababalarınla yıllarca el ele kol kola ülkenin içine ettiler hala temizleyemiyorlar. Bu sözde gazetecide onlardan biriydi çabuk unuttunuz....

Xxx

Sahi unuttuk ya bu kemal „ ismi secimden sonra acikliycam „ demisti hala bekliyoz... bu da kemal gibi cikti galiba

Misafir

M.İnce ispatlamazsan namussuz şerefsizsin diyor ispatla o zaman. Yooo olmaz bunların hepsi böyle ispatlamak yerine sürekli saldırırlar yıllarca fetönün ekmeğini yedi nede olsa....

Sivasli

Temeli Hainliklerden Gelen zamanin Teröristlerinin Yaptiklari Hainligin adi Demokrasiydi Bittiler Yüregine Saglik Yüzde Yüz Türk Milleti Katiliyor

MOLLA

GAZETECİNİN SÖYLEDİKLERİ + YÜZ HAKLI...BAĞIRIP ÇAĞIRMAKLA NAMUSLU OLUNMUYOR İNCE....

ASSİVAS

birisi yazmış krıpto fetocular işbaşında diye o fetocular senin kılıçdaroğlunu kaset kumpası ile getirdi neden şimdi götürdsün, nasıl bir düşünce sendeki, eeee kasetle gelen kasetle gider dedik ama o kasetlerede gerek kalmıyor pkk lı hainlerle işbirliği o kasetlerden daha fazla ses getirdi ve bu bir utançdır.

Misafir

basın özgürlüğü nerde bu adam tam bir diktatörlük pesinde

Misafir

Fuat Uğur eline sağlık gerçekler bunlar

ASSİVAS

MUHARREM İNCE KÖTÜNÜN İYİSİ, CHP NİN ELİNDE DAHA İYİSİ YOK O PARTİ ATATÜRDEN SONRA LİDER YETİŞTİREMEDİ, KILIÇDAROĞLU Kİ MUAMMA ALLAH DÜŞMAN ÜLKLEREDE ONUN GİBİLERİ VERMESİN. BÖLÜCÜ HAİNLERLE BERABER CHP Yİ İDARE ETMEYE KALKIYOR. ESERİNE ÖĞÜN HDP BARAJI GEÇDİ KILIÇDAROĞLU?

Misafir

Bunun milyonda birini RTE ye yazarsa o zaman basın özgürlüğünden bahset bence Hasan Yıldırım. Yalandan basın özgürlüğü deme o sadece sizin cenaha var.

Misafir

Fuat ugur ne kadar güzel anlatmış .yazan ellerine saglık

yarın

Adam sana ispatlamazsan namertsin şerefsizsin demiş ispatla o zaman Fuat Uğur. Gazetecilik hayal yazmak değil delil ister. Sen bu yazdıklarının binde birini Tayyip Erdoğana yazabilirmisin. Ahlaktan bahsediyorsun ya sizin taptıklarınızı ben ayaklarımın altına aldım ey gazeteci. Biraz dürüst olun be

Misafir

gitmese şaşırmamız gerekmezmi idi. sizcee..

MİSAFİR

DÜŞÜN ÜLKEMİN DEVLETİMİN YAKASINDAN TERÖR DOSTLARI DÜŞÜN ,EEYY MİLLET BUNLARA OY VERİP ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDİYORSUNUZ ALLAH ÖLDÜRÜLEN ŞEHİT EDİLENLERİN HESABINI SİZDEN SORAR UYANIN ARTIK

Burdayiz.

Bu incenin değilki tüm CHP zihniyeti için geçerli, bir ülkeyi alsalardı kaos çıkarırlardı, dikdatör rejimle karşılaşırdık.

MİSAFİR

YAHU YETER 80 YILDIR BU ÜLKEYE OYNAMADIĞINIZ OYUN KALMADI,BU ÜLKENİN NAMUSLU İNSANLARI YÖNETİME GELDİĞİNDE KUDURDUNUZ SALDIRDINIZ YAPMADIK İHANET ATMADIĞINIZ ÇAMUR KALMADI ABD İLE FETÖ İLE PKK İLE GİZLİ İTTİFAK KURUP TERÖRÜ MECLİSE TAŞIDINIZ BİR DÜŞÜN ÜLKEMİZİN YAKASINDAN BİR DÜŞÜN ,SİZE OY VERİP ÜLKEYE HUZURSUZLUĞU TERÖRÜ GETİRENLER NASIL HESAP VERECEKLER

Hasan yıldırım

eline sağlık bu güzel yazı için. bunların basın özgürlüğü sadece kendilerine. tahammülleri işte bu kadar.

Misafir

FARZ EDELİM Kİ ADAM HEP YALAN YAZIYORDU HEP İFTİRA ATIYORDU ? EEEE BÖYLE BİR ADAM DİYE ETTİĞİ TEK DOĞRU LAFIDA DOĞRU KABUL ETMEYECEK MİYİZ ??? ETTİĞİ DOĞRU LAFI UCU SEVDİĞİMİZ PARTİYE PARTİ BAŞKANINA DOKUNUYOR DİYE GÖRMEMEZLİKTEN GELİP HASIR ALTI MI EDECEĞİZ ? SAAT BOZUKTA OLSA BİLE GÜNDE İKİ KERE DOĞRU ZAMANI GÖSTERMEZ Mİ ? BU KAFALARLA BU MİLLETTEN BİR HALT OLMAZ. OLMUYORDA ZATEN. BENCİL KENDİNDEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYİ DÜŞÜNMEYEN , MENFAATÇİ YALAKA KARAKTERSİZ YALANI YÜZÜ KIZARMADAN SÖYLEYEN , HAKSIZ OLDUĞUNU KONUDA BİLE KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞAN SEFİL İNSANLAR.

Misafir

YAZAR MUHARREM HAKKINDA YAZDIKLARINDA HAKLI , SENDE YAZDIKLARINDA HAKLISIN :) HAKLIYA HAKLI DEDİĞİN GÜN ADAM OLACAKSIN. KONU BU SAYDIKLARIN DEĞİL , HAKSIZ ADAMI TEMİZE ÇIKARICAM DİYE YÖN DEĞİŞTİRME , ELMA İLE ARMUDU KARIŞTIRMA. ADAM OLUN. DOĞRUYA DOĞRU DEMEYİ ÖĞRENİN. ADAMINIZIN DEĞİL HAKKIN GERCEKLERİN YANINDA OLUN.

MİSAFİR

BUNLARA OY VERİP TERÖRE DESTEK OLANLAR BU DÜNYADADA AHİRETTEDE ŞEHİTLERE MAZUMLARA HESAP VEREMEZLER

Misafir

İnce nin Cumhurbaşkanının FETÖ nün yanına gittiğini iddiasını kimden öğrendiğini söylemesi şart.

Misafir

Yazar sen 2010 kpss hırsızlığını yazdın mı? Zamanında, hala mülakatlarda yapılan haksızlıkları, ekonominin seyrini, evet ulaştırma hizmetlerini şu aşamada çok iyi yapıyoruz fakat fabrika açıp üretim yapmıyoruz yazda yazarlığı görelim. Bu memlekette her şey doğruymuş gibi hep göklerde uçtuğumuzu sanıp yazılar yazıyorsunuz.

Misafir

Neyin yazarından bahsediyorsun. Bu adamlar açılımı, ekonominin iyi yönde seyrettiğini söyleyen, FETÖ yü, PKK lı teröristler için çadır mahkemelerini öven, Arınç İn kozmik odaya abd lileri sokması olayına çanak tutan ve alkışlayan bana göre doğruyu değil gücü seçen yazarlar. Bunlardan bu memlekete hayır gelmez.

Misafir

Helal olsun........imza