BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,22

Fuat Avni'den olay yaratacak itiraf! 20 bin kişilik liste...

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'ndaki Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıkmaya başladı. 'Fuat Avni' hesabını kullandığı iddia edilen sanık Mustafa Koçyiğit'in ifadesinde İDB’de görevli mühendisler yardımıyla MİT’in İDB’ye bildirdiği 20 bin kişilik paralel devlet yapılanmasına ilişkin listeyi temin ettiğini itiraf ettiği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
mevhibe inal

"Parayı takıp et, suçluyu bulursun" boşuna dememişler. Sn. Kamran İnan'ın dediği gibi ne çok HAİN var topraklarımızda!

Hasan

durmadan listeler hazırlanıyor ve ülke toz duman olmuş durumda .hazırlayan kim geride kalanlar kimler meçhul.çok kötü bir oyun ve hesaplaşma var gibi. insallah ülkemiz zarar görmez..

Fikirci Fikri

Gerçekte Fuatavninin AKP içinde sanal bir grup olduğu kanaatindeyim.

Dhvjjfc

işkence ile istediğin 'itirafı' alırsın!

salhor

2006'da, milliyetçiliği tartışılamaz bir çok eski dostumla karşılaştım. Avukattır. Temmuz ayıydı. Sohbet ederken "Bu cemaat, çok tehlikeli.Göbeği CİA ve MOSSAD'a bağlı. Türkiye'nin etrafını oyuyorlar ve son kazma vurulduğunda, ellerini açmış bekleyen domuz Gülenin avucuna düşecek devlet" demişti. Devam da etmişti: "İşte o gün senin ve benim gibileri, yatağında kafasına bir kurşun sıkıp imhâ edecekler." O gün l5 Temmuzdu. Üstelik arkadaşım, "Bunlar için Türkiye birinci adım. Aslında gözleri bütün dünyaya dikili. Yoksa dinsiz Vietkong'da, Kamboçya'da bile okul açma gayretleri neyin nesi?" Yaaa... İşte böyle! MİT bilmiyor, o biliyordu. Namaz kılan biri. Sosyalist falan değildi.Mâzîde ve hâlde Devletimizi yönetenlere GÜNAYDIN! Ecevit mi, Aamet NEjlet mi uyanacaktı?

Rûdaw

Darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti; pek çok soru yanıt bekliyor!........ Türkiye’deki Kürt partileri yerel seçim hazırlıklarına başlıyor!.

  • 1