BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.433,10

Fuat Avni belirlendi işte olay yazışması

Fuatavni kim sorusunun yanıtı belirlendi mi? Bugün 3 gazetede Fuat Avni 'ye ait olduğu öne sürülen konuşma kaydı yayınlandı. Fuat Avni iddiaya göre Emre Uslu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 97 Adet Yorum
başınızda BİLAL mi var

Yahu Z. Öz Duabide Ağaoğlunun parasıyla tatil yaptı dersiniz: 'Araplara Türkçe karakterler içeren FATURALAR hazırlatırsınız... Burada karakter sınırlarını aşarşınız.... Harbiden başınızda BİLAL mi var nedir????

Kuzey

Harbiden Karakter Sayılarına mı Taktınız Siz... Sıyah Ekranı Görmuyormusunuz. 185 karakter denilen yazı parçalı şekılde yazılmış. ne yapılması gerekıyordu gazetede Fuat Avnı denen Kişi gii Alt alta mı Yazıları Yazmalıydı... Kişilerin Yazılarını Toplu Olarak yazmış.. ama bu kişi emre uslu ise yanlış yolda burdan yürüme...

inan

1- Twittir da 180 karakterden fazla harf kullanilmiyor 2- Havuz medyasi (internethaber de dahil) halk ya yerse mantigiyla hareket ettigi icin herhalukarda yayin yapiyor 3- Emre Uslu 2 sene boyunca yakalanmadan bu isleri yonetebilecek zekaya sahip degil 4 Milletimiz ne yazik ki herdenilene arastirmaksizin kaniyor.

Nuh Mavigöl

Buradaki yazışmaların twitter değil başka bir programda yapıldığı söyleniyor. Siyah ekran üzerinde doğrudan IPler arası chat yapılıyor. Doğrudmudur yalan mıdır yakında çıkar. Ama savunmayı sadece karakter sayısına bağlarsanız çuvallarsınız...

ÇARŞI EMREYE KARŞI

SİYAH ÜZERİNE BEYAZ YAZI NE. ÇARŞI NIN EMRE USLU YA KOMPLOSU OLABİLİR.BÖYLE HABERCİLİĞE BÖYLE YORUM

fuat fuat

mesajın aslı 140 karakteri geçmiyor avni...

Hedef Samanyolu ve Gülen

Bu Kara zemin üzerindeki kara metin ile içeride geçen yazılar. CHP iktidara geçecekmişte, bu arada samanyolu ve Güleni suçlamak için metinler. Alem buysa Kral sizsiniz. Yargı dediğinin durumu malum.

Delil : siyah üzerine beyaz yazı.

Yahu delil diye siyah üzerine beyaz eskitme yazıyı eklemişler. Basit bir programda bunu yapmak çok kolay. Bunların montaj olmadığı ne malum. Ses kaydı bile değil. Kötü kötü metinler. Bende yapıyım bir tane.

Delillere eskitme yapmışlar.

Delil denilen o kara tahta üzeri beyaz yazılarda ki eskitme de neyin nesi. Aman ne delil

Selim AKIL

140 karakterle sınırlandırılmış mesajlaşma programı TWITTER'da daha fazlasını yazamazsınız. AK Partinin sorunu bu; kaliteli adamların hiçbiri orada değil! Bir kumpası bile ellerine yüzlerine bulaştırmadan yapamıyorlar.

HASAN

ULKEMIZIN NASIL BIR KOMPLO VE CETENIN ELINDE D"USMEK UZERE OLDUGU ORTAYA CIKIYOR. TARIHIN GELMIS GECMIS EN BUYUK IHANET FAILIYETIR BELKIDE. BU CONISEVER HAINLER ICIN BIR AN ONCE IDAM CEZASI GERI GELMELI...

Hukuk üstün olsaydı

Ah hukukun üstün olduğu yargının bağımsız olduğu bir ülke olsaydık Fuatavni bu kadar nam salmazdı. Verdiği içerik birilerini çatır çatır suç işlediklerini yargıyı nasıl kullandıklarını söylüyor.

Tutuklama sebebi bulamayınca

Şimdilerde tutuklama sebebi bulamayınca Fuatavni bahanesi ile insanlar hapse atılıyor.

Fuatavni tutuklama bahanesi oldu.

Şimdi fuatavni diye şüphelendiklerimizi tutuklayalım. Bakalım twitler susarsa bunlar fuatavni dir mantığı ile işlerin yürümediği ne malum.

hırsız vaaar.

Bütün hırsızların Allah belasını versin amin.

Vatandaş

Haşhaşi cemaatçiler tutuşunca olayı gene saptırmaya çalışıyorlar :) mesajların orjinalini okuyun takozz herifler bakın bakim 140 karakteri aşan mesaj var mı :) bu algı yönetimi işlerini CIA'mi öğretti yoksa Mossad'mı?? Valla baya başarılı öğrencilermişiniz. Netenyahu gurur duyuyordur sizinle

devri hırsız

BELLİ Kİ SAYMAYI UNUTMUŞLAR tweeti ona göre atmışlar:)) benimde para sayma makinem olsun bende unuturum

yakcift

Kumpas kurarken bile zeka seviyeleri altlarda. Twitter kaç karakter?

bu ne ya!

bu ne yaaaa :) komik bile olamıyorsunuz :( :))

Ayşin

Komedi ya... Önce suçu belirle, sonra suçluyu ayarlarız.... Efkan Ala mantığı.: Kapıyı kıracan alacan... sonra meclisten kanunu çıkarırız...!

selim

vay vay vayy, emreye bak hele, neler oluyor ülkemde haberimiz yok...

ahmet

ya azcık insan uğraşır.bu kadar basit kumpas kurulmazki canım

reis

havuzcular haber yapıyo troller hucum ediyo hahah tam komedi :)

yalan yatsıya bile kalmadan...

ekrem dumanlı aralıkta tutuklandı ama star ve aksam gazeteleri 12 subatta ekrem dumanlıyı tutuklayacağız diye msj yazılmıs gıbı gösteriyor yani kumpas kuruyor.resmen komediya.bence aksam ve star gazetelerinin genel yayın müdürleri istifa etmeli :)

MUSTİ

ÇOK MUHTEREM TROLCÜKLER..DEMEK BU ORİJİNAL METİNLERDE YAZILANLAR KARAKTER BAKIMINDAN DAHA AZ GÖRÜNÜYORMUŞ VALLA SAĞOLUN..İYİ Kİ SÖYLEDİNİZ..PEKİ DİYELİM Kİ BİZİM FUAT AVNİ DEDİĞİNİZ GİBİ EMRE USLU..PEKİ CUMHURBAŞKANININ MAHREMİNDE(EN YAKININDA)KONUŞULANLARI DAKİKALAR SONRA YAZIP OPERASYONLARI İFŞA EDEN FUAT AVNİ EMRE USLUYSA ONA HABERLERİ KENDİ DİNLEMİŞÇESİNE KİM AKTARABİLİYOR ANINDA..O ZAMAN AMERİKEN AJANI BİR ADAM VAR ERDOĞANIN PEK YAKININDA BULUNAN..DAİMA POLİS Mİ VAR ERDOĞANIN YANINDA..ONLAR YAPMIŞ OLAMAZ..YA ANLAYACAĞINIZ BU FUAT AVNİ ERDOĞANIN ÇOK GÜVENDİĞİ KENDİSİNDEN ŞÜPHE EDİLMEYEN BİRİ.YA DA FUAT AVNİYE HABER UÇURAN.