BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37

Fransa'dan son dakika saldırı haberi! Ölü ve yaralılar var

FRANSA 'nın Marsilya kentinden son dakika saldırı haberi geldi. Marsilya'dan gelen sondakikaya göre bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu belirtliliyor. Bölgedeki tüm yollar kapatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

işidi yoketmenin zamanı geldi ve geçiyor.

misafir

güzel haber , beter olsunlar

Misafir

radikal terör örgütü ışid,terörü yaymak niyetinde.kaynak belli.yuvalandıkları yerler belli.destekçileri belli.islamı içten vuran bu densizler,islamı öcü gösteren hainlerdir.kan ve kaos ortamını istiyorlar.islamı, ideolojilerine aletediyorlar.insanlık yoksunu bu radikal terör odakları mutlaka yok edilmeli,kökten kurutulmalıdır.geçmiş olsun.saygılar.

Erol Baron

Marsilya'lıyım dediğinizde Paris'linin kaşları çatılır. Müslümanım dediğinizde bütün Fransız'ların yüzü hemen buruşur. Hem Müslüman hem Türk'üm dediğinizde Fransız yanınızda artık durmaz.

vatan

işiti kökünden kazıyın artık vakti geldi artık

Misafir

avrupa nın muhtelif yerlerindeve rusya da ,vuku bulan yeni terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı,yaralı olanlara acil şifalar diliyorum.ilgili toplumlara geçmiş olsun.terörün kaynağı belli,yuvalandıkları yerler belli,destekleyenleri belli.terör kaynağında mutlaka bitirilmelidir.saygılar.

Misafir

Ortadoğu da günde 100 lerce insan ölüyor.kimsenin umrunda değil.avrupada ufak bir olay dünya gündemıne oturuyor..

  • 1