BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49

Fransa'da süpermarkette rehine krizi bitti saldırgan vuruldu

Fransa'nın güneyinde Trebes kentindeki bir süpermarkete giren silahlı saldırgan, birçok kişiyi rehin almıştı. DAEŞ'li olduğu belirtilen saldırgan öldürüldü. AFP'ye konuşan bir güvenlik kaynağı süpermarketteki rehine krizi ve öncesindeki saldırıda ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini, 2 kişinin de yaralandığını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

gebersin işidçi cehennemin dibine gitsin.

Sedat

Bize ne Fransa'daki rehin krizi, sanki bizdeki soygunları katilleri Fransa'da bir haber değeri varda, bırak katili, binlerce terör kurbanımızın şehitimizin bile bir haber değeri yok. .tam aksine teröristlere ve fetocu katillere ağlıyorlar.

abcd

Terör örgütlerinin adına DEAŞ diyorlar PKK diyemiyorlar AB ülkelerinde. Yani Müslümanlara karşı olumsuz algıyı güçlendirmek yaygınlaştırmaktır amaçları. Suriye de Türk askerinin büyük başarısı DAEŞ/PKK hamilerini hüsrana uğratmıştır. Bundan sonra küçük çapta terörist eylemler daha da fazla olacaktır AB ülkelerinde.

kurt-ay

batının kıyametide kopsa umrumda değil ne üzülürüm ne acırım dünyayı sömürmüşler acımadan afrika,ortadoğu güneydoğu asya güney amerika deselerki bana batının al ipini bunların sen çek deseler gözlerinin yaşına bakmam kalbimde merhamet olmaz çeker giderim benimkisi nefret söylemi değil batı ekdiğini biçiyor

mahmut

fransa akıllı bizim devlet olsa polisi öldürüttürdü MALUM

yüzdeyüzmilli

Dilerim hergün Fransa, Almanya, Belcika, Hollanda ve ABD'da bunun gibi onlarca terör olaylari olsun. Olsun ki 35-40 senedir PKK'ya verdikleri desteklerin arka cikmalarin bedelini ödesinler. Onlarin da cani yansin!!! Bizim nasil yaniyorsa onlarin da aynisi baslarina gelsin!!!

Erol Baron

Bu olaya üzülemiyorum çünkü, Fransa'da Lyon'dan yayın yapan france24 ve euronews TV ler sürekli TSK Afrin'de sivilleri öldürüyor diyerek kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor.

Muzaffer

Fransa olağanüstü hal kararı alabilir. Daha beter olun inşallah.

Misafir

DEAS yani ISIS'ın hiç İsrail'e saldırdığını gördünüz mü? Duydunuz mu? Göremezsiniz de, Duyamazsınız da. Çünkü ISIS'in açılımı İngilizcesi: ISIS=Israeli Secret Intelligence Service. İnanmayan araştırsın. BOP da bir tesadüf değil. Coğrafyamızda olan bitenler BOP'un bir işleyişi. Arık müslümanlar kafalarını kumdan çıkarıp kimlerin istismarıyla uçuruma gittiklerini kavramalılar. Yoksa ilerde çok pişman olurlar.

deniz

Bu hain saldiriyi kiniyorum teroru bir kez daha lanetliyorum yazik oldu insanlara bunu yapanlar insan olamaz

deniz

Bizdede yapmadimi o alcak dhkpc gul gibi savcimizi rehin alip oldurdu bir insani oldurmek gunahtir gunah

deniz

Teroru lanetliyorum hicbirm sey terorle cozulemez nasil acimadilar insanlara

deniz

Fransaya cok uzuldum insan oldurmek gunahtir

deniz

Allah tum masum insanlari korusun

deniz

Ne istediniz insanlardan

deniz

Deas denen bu caniler yakinda turkiyeyede saldirir dikkatli olmak lazim

deniz

Islam adina insan oldurmek kadar daha feci bir sey olamaz

deniz

Fransayi hep sevmisimdir yazik oldu insanlara

deniz

Bun vahsi saldiriyi kiniyorum

beyler beyi

terörü desteklerseniz er veya geç sizde terörden nasibinizi alırsınız. inşallah daha beterleri olur.

Misafir

Afrin batti bunlara.Menbice girilirse Deas hortlar korku tacirligi. Serefsiz Amerika DEAS zaten sensin.

Misafir

ne cahil adamlarsınız , ulan deas i kuran zaten batılılar. senin gibi ahmakları toplayıp sözde islam adına savaştırıyor , yine en büyük zararı müslümanlar görüyor. adamlar deaşı bahane edip , sizi özgürleştiricez diyip müslüman topraklarına çöküyor. müslümanların başına ne geliyorsa hep sizin gibi beyinsizler yüzünden geliyor.

Misafir

Deas orgutu muslumanlara yaptiklari zulum un hesabini soracaktir batidan

Misafir

Yalan uyduruk haberler başladı yine! Deaş bahanesiyle suriyeye tekrar yüklenecekler aynı tas aynı hamam

Misafir

Bati muslumanlara saldirirsa kalbi iman dolu bir kisi cikar alayinin hesabini islam dusmanlarindan sorar bu eylemi destekliyorum yakinda abd ve israildede yapilacak bu eylem