BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,66
ALTIN 2.506,07

FOX TV sunucusu Fatih Portakal hakkında soruşturma başlatıldı

FOX TV ana habere verilen yayın durdurma cezasının ardından Fatih Portakal hakkında da soruşturma başlatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
Kadir

Benim de ağzıma bin laf geliyor Fatih Portakal için, ama bak ben bunu söyleyemiyorum. İş fikir özgürlüğü değil, neleri konuşup neleri konuşmamak gerektiğini bilmekten geçer, bu adama 10 yıl ceza verseler vah vah demem billahi.

Gerçek demokrasi

Ne zaman ki bu ulke hakiki demokrasi yi ögrenir o zman muhasır medeniyetler seviyesine cıkarız.Biz ülkece siyasetin ne oldugunu ogrenemedik...

Misafir

Bu haberin neresi yanlış.RTE 'nı eleştirene bile ceza veriyorlar.Sıkıyorsa en üst yetkili zamları eleştirsin.

Misafir

Ali say...Sen yabancı bir ülke vatandaşısın büyük ihtimalle...Kelimelerin ve cümlelerin kopuk da...

Misafir

Silahsız,küfürsüz,hakaretsiz,kırıp dökme olmaksızın,saldırganlık olmaksızın protesto etmek; demokratik ülkelerde her an yaşanan bir olay...Bu demokratik sistemi uyguluyorum diyen her ülkede verilmesi gereken bir hak...Ancak sarı yelekliler bu sınırlar içinde kalmadılar!

Misafir

pasif durumda olan halkı aktife çevirdiniz sandıkta görüşcez

Ali say

Ben fox izlemem Show tv izlerim çocuk tan gelen bir izleme fox la ilgili Fatih’in video sunu internet ten izledim ama bana yanlış bi çağrıştırma yapma doğrusu bence insanların veya Türkçe de aynı( yüz ) kelimesi gibi insan yüzünde olur parada yüzde olur bence yanlış birşey değil bizi bir kişi çağırdı çıktık reis gerisi çağırmasa fayda YÖK hakkını yemeyelim bence allah var bu konu hakkında düşüncem bu diyer hatasında iyilğide bilmem saygılar

Yalçın

Bir ülkede her insan protestok ve eylem yapmaya kesinlikle hakkı vardır. Suç işlemeye tahrik adı altında bu hak ellerimizden alınamaz. Hukuk böyle yorumlanamaz. Bir insan birşey istemeye, birşeyin düzeltilmesini istemeye, bir hakkı istemeye, bir değeri koruma için protesto ve eylem yapabilir ve yapmalıdır. Yapılmasına izin verilmemesi bir ZULUMDEN Başka birşey değildir. Zulmedene meyletmeyin ateş size dokunur.

Misafir

foks haberi seyrediyoruz artık

Misafir

Protesto ile isyan arasındaki farkı bilmeden sen nasıl yaşıyorsun bu ülkede yahu! Uganda'ya git Somali'ye git, Cibuti'ye git!

hamza

adam resmen insanlari isyamw etmege çagirdi

Misafir

bizde hırsızlardan ve rüşvetçi çetelerinden hicap duyuyoruz

Misafir

birgün hırsızlarda yargılanır inşALLAH

Misafir

o zaman ülkemi terket. turist.

Yezid

Agzını açan ya fetöcü diye yaftalanır. Yada terörist eşkiya muamelesi yapılır. Ne demekorasi ülkesi oldu bu memlemet

DÜZ VATANDAŞ

İNŞALLAH , İNŞALLAH , İNŞALLAH

mesut

Ağzını açan vatan hayini, fetöcü...ne demokrasi ama.

Yeter artık bu zulum

Dogalgazı protesto edelim diyor. Bunda ne var fikir özgürlüğü protesto özgürlüğü olmalı. Ne yani fahiş dogalgaz zamlarını protestodan daha güzel ne var. Hükümet önlem alsın. İndirsin. Biz bu zamlı hayatı yaşamaya layıkmıyız. Katılıyorum. Gırtlak boğaza gelirse de ve hükümet de birşey yapmazsa protesto etmeye adayım.

Misafir

Biz kullanmıyoruz diyenler, kınasız gezmediğinizi bilmeyen yok.

Misafir

Bizde bu ihanet çetelerinden hicap duyuyoruz

Misafir

Osmanlı Ocakları Fatih Portakal'ı 'En az yüzde 52 evlerinde dişlerini sıkarak beklemektedir' sözleriyle tehdit etti.

Misafir

"Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar" F. Portakal

Misafir

Eskişehir'de, eksi 2 derecede konser veren Selda Bağcan, Gezen ve Akpınar'ın gözaltına alınmasına ilişkin, "İki duayen sanatçıya yapılanlardan hicap duyuyorum " diye konuştu.

Misafir

FATİH PORTAKAL: YASAKLANDIKÇA DAHA FAZLA İZLENİYORUZ...Sözlere başka anlamlar yükledikçe daha fazla insanın evinde izleniyor . Bilmiyorlar mı,

Erkan.

Fatih portakalın askerleri varmış vay be adres verinde buluşak vuruşak sizi gidi Türkiye DÜŞMANLARI sonunuz geldi az sabır.