BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.431,45

Flaş suç duyurusu! TBMM Başkanı Kahraman'dan...

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26. yasama yılının sona ermesi nedeniyle görev süresi biten tüm milletvekillerine gönderdiği mektuba karşı yazdığı cevapta, 'kendisine hakaret ettiği' gerekçesiyle Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında kamu görevlisine hakaretten suç duyurusunda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
VB

ONDAN HELALLEŞECEĞİMİZ GÜNÜN GELEMSİ DİLEİĞİYLE

Misafir

ADALET BUNLARDA NASIL OLSA. AMA KESER DÖNMEYE BAŞLADI ALLAHIN İZNİYLE.

osmanlı

milletle ilgili küfürler savurmuş olan burhan kuzuya ne yaptılar acaba? onu da mahkemeye vermiş olsalar milletin onlara güveni yersiz kalmazdı.

MİSAFİR

BUNLARIN HEPSİNDE SANKİ HASTALIK ...HEMEN MAHKEMEYE GİDERLER ..İYİDE ..KENDİLERİ İÇİNDE MAHKEMEYE GİDECEK İNSAN YOKMU ÜLKEDE ? AMA GİDEMEZLER ..ZİRA ADLİ MAKAMLARDA KENDİ ELLERİNDE YA ..EN AZINDAN --MİLLETE RESMEN KÜFREDEN VE DE ÜSTELİK ÇİRKİNCE KÜFREDEN ADAMI NİÇİN MAHKEMEYE VERMEDİLER ??

kundemacı

Sayın Kahraman, Türküye Cumhuriyeti aleyhine her şey yapar. Gitsin Fesli Deli Kadir' i ziyaret etsin.

misafir

ben beklerdimki bu milleti orasına koyacağız diyen adam içinde suç duyurusunda bulunursunuz çünkü sizde bu millettensiniz başkan

Sivasli

Örgüt Evlerinde yetisen Telekizdan Iyi Meziyet beklemek Saflik olsa gerek.

Misafir

nasıl kamu görevlisi 6 filoya karşı namaz kılan tc bağımsızlığını amerikalılara teslim etmek isteyen yazık nasıl onursuz bunlar

Misafir

Sizin seviyeniz bu işte. Cahilsiniz ve kişilik bozukluğunuz var. Cevap yazma çünkü bu sayfaya bir daha girmeyeceğim ve yazacağın cevabın bin misli şimdiden sana iade olsun.

sedat

Yargı bağımsız olmadığı için paraya sıkıştığınızda istediğinizden tazminat tahsil edebilirsiniz sayın Kahraman. Geçinmenin yolunu buldunuz. Kul hakkı var ya ödemesi çok zordur biliyorsunuz değil mi? Haklılığınızın ispatı için sembolik bir para miktarıyla da tazminat açabilirdiniz.

Misafir

Sizin parti Ataturk e hakaret ediyor.Ataturk un bir ustu var mi bu ulkede?Ataturk e hakareti normal gorurseniz bu ulkede hakaret edilmeyecek bir adem oglu kalmaz!!!!

Misafir

Sizin parti Ataturk e hakaret ediyor.Ataturk un bir ustu var mi bu ulkede?Ataturk e hakareti normal gorurseniz bu ulkede hakaret edilmeyecek bir adem oglu kalmaz!!!!

Misafir

MAHKEMEYE VERSEYDİNİZ EVLAD:)) ANAYASAYA GİTSEYDİNİZ YADA

Hakkı B.

İsmail Kahraman "Meral Kılıçdaroğlu" derken hakaret ve sövme olmuyordu. Pardon da Nazlıaka ne demiş ki hakaret ve sövme saymışlar. Adam gibi buraya yazın da Millet de oynanan oyunu görsün.

siyenpi

kimse kimseye durduk yerde sövmez,kahraman vicdanını bir yoklamalı.

Misafir

Değişim Rüzgârı Dünya Kupasında!.................... Senegal 1 Polonya Sıfır!

Yeter artık

Kahraman bi git artık yeter yaw

GÜMÜŞLÜ

GÜZEL KADIN AYLİN,,TAM BENLİK

ABAZALI

AYLİN NAZLI BİR GÜZEL ....... YARAR ANCAK

  • 1