BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,88
ALTIN 2.439,29

FLAŞ! MHP'deki son köşk senaryosu!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin büyük planı. Bakın Devlet Bahçeli Köşk seçimleri için çalışmalara neden erken başlamış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 129 Adet Yorum
zuladaki_jaguar

ulan reismisn ra0fmusun nato kafamısın apo yakalanırken mhp meclisteydi salak kucuk muhaletti o zaman 99 secimlerindEdE 2nci parti cıkti cahil cakal

!!!!

efendi insanın cahilliği söylemlerinden anlaşılır. hiç bir şey bilmeyen insanlar ilk önce hakaretle başlarla. başka birşey yazmayı da bilmezler. böyleleri aslında aynaya bakıp yazarlar! Kendini anlatman nede enteresan olmuş. Yoksa sen ülkücü müsün? ülkücülerin Saddam rumuzunu kullanması nerden gelmiştir acaba? Zorbalık zamanlarını mı hatırlıyorsun yoksa!

????

BAHÇELİ SEN CUMHURBAŞKANI OLACAKMISIN OLMAYACAKMISIN? C.BAŞKANI OLURSAN ÖCALANI ASTIRACAK MISIN ASTIRMAYACAK MISIN?

BBBBB

DEVLETİN ELİNDE BOMBA OLARAK KOYUP TA BAŞ KÖŞEYE OTURTANLAR ŞİMDİ ONA ŞUNU YAPIN BUNU YAPIN DEMEK YOK. İŞİ BİLİYOR İDİYSE ZAMANINDA UÇAĞA ALDIKLARINDA YERE İNDİRMEDEN GEREĞİNİ YAPSALARDI. SİZİN ÇABALAMANIZ GEREKEN DEVİR 1999-2002 ARASINDA BİTTİ. ŞİMDİ YAPACAĞINIZ ANCAK KAN VE GÖZYAŞINI DİNDİRMEKTİR.

ÖÖÖÖ

GEÇ O REİS AYAKLARI. 60 SENELİK PARTİ ÖMRÜNDE MEMLEKET SİZE BİR AN GÜVENDİ. GÜVENDİ DE NE OLDU. HEPSİNİ YAŞADIN BİLİYORSUN. HATIRLATINCA DA ÇOOOK ZORUNA GİTMİŞ. ZORUNA GİTMESİN.

ÖÖÖÖ

SADDAM MISIN NESİN AL O LAFLARINI MÜNASİP AĞZINA SOK. KENDİNE SAKLA. GEÇMİŞİNİZ İŞİNİZE GELMİYORSA GELECEĞİNİZDE YOKTUR. ÖYLEYSE MİLLETİN ÜZERİNDE AĞIRLIK ETMENİZE HİÇ LÜZUMUNUZ YOK. İNSANLARIN İLK ÖNCE KARAKTERİ SÖYLEMLERİNDEN BELLİ OLUR. SÖYLEMLERİNDEN NASIL BİR KARAKTERE SAHİP OLDUĞUNUZ BELLİ. ZATEN KENDİNİ ÜLKÜCÜ TANITANLARDAN BEN BAŞKA BİRŞEY BEKLEMEM. HAKARET, KARŞI GELME VS. SİZİN KARAKTERİNİZ BU.

bozok

PKK nın lideri ifadesiyle eşkiyabaşı övülmüş olmuyormu, eli kanlı terörist başı neden denilmiyor bu aşağıların aşağısı eşkiyabaşına. AÇILIM denen melanet sağladı bunu sorumlusuda belli AKP ve başındakiler..

REİS

ULAN SUS BE HIRSIZLAR , KATİLLER VEDE HAİNLER GÜNEYDOĞU PKK ELİNDE OYUNCAK OLDUNUZ HALE LAF ATIYORSUNUZ.

reis

ulan adi sen bilgisiz bir zavallısın. bilmeden konuşma APO yakalanırken MHP mecliste bile yoktu ahmak herifff.

Saddam

seni de yorumunu da, akılsız fikirsiz cahil herif... karaktersiz... neyin ne olduğunu bilmez zavallı...

Saddam

seni de yorumunu da, akılsız fikirsiz cahil herif... karaktersiz... neyin ne olduğunu bilmez zavallı...

farakan

komik adamın komik adaylığı ve komik seçim propogandasına şahitlik edeceğiz desenize.bu süreçte baya güleriz ERDOĞAn'ı seçeriz o kadar

ĞĞĞĞ

COK ÇABUK UNUTMUŞSUN O ZAMANLARI. İŞİNE GELMİYOR TABİ 60 SENEDE İKTİDAR OLDU. BAŞBAKANLIĞI C.BAŞKANLIĞI SOLA TESLİM ETTİ. İDAMI KALDIRDILAR. EKONOMİYİ BİTİRDİLER. BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİLER. İŞÇİ EMEKLİ SSK KUYRUKLARINDA ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİ. MEMLEKET YAŞANMAZ HALE GETİRİLDİ. HİÇ BİR SORUN ÇÖZÜLMEDİ. SONUNDA KAÇTILAR. MEMLEKET 2003TEN BERİ GÜN GÖRÜYOR. MHPNİN ELİNDEN MEMLEKET BİR KURTULDU HALEN DÖNMÜYOR. SİZDE UYUMAYA DEVAM EDİN.

ÖÖÖÖ

O İFADENİ AL KENDİNE SAKLA EFENDİ. O KARARLAR TEK MECLİSTE ALINMAMIŞTIR. EVRAKLARI ZATEN İNTERNETTEN ARAŞTIRIRAN BULURSUN. DEVRİN İKTİDARINDA BULUNDUĞU SIRADA MHPNİN AKLI NERDEYDİ MEYDANLARDA İP ATACAĞINA ORTAYA ÇIKIP MİLLETİN SİNESİNE DÖNSEYDİ YA. NİYE YAPMADI. SONRA DA YOK ŞU TUTANAK MIŞ YOK BU TUTANAKMIŞ. GEÇİN O AYAKLARI. MHP MEMLEKETTE 60 SENEDE BİR İKTİDARA GELDİ. GELMEZ OLSAYDI. MEMLEKETTE HAYIR MAYIR BIRAKMADI. İYİKİ MİLLET HIZLI DAVRANDI YOKSA ELDE NE TÜRKİYE NE MİLLET KALMAYACAKATI.

AAA

MÜNAFIK MI AYNAYA BAK GÖRÜRSÜN MÜNAFIĞI

AAA

CEHEPENİN KOLTUK DEĞNEĞİ ANAN DADA İŞE YARARMI

SADETTİN

İKİ SATIRI OKUMAKTAN ACİZ...SOLA KOLTUK DEĞNEĞİ OLMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARADIĞINI GÖRMEDİĞİMİZ ZATI MUHTEREM.SEN MHP Yİ ERİTTİN SOLA TESLİM ETTİN.SEN LİDERLİK BİLE YAPAMAZKEN CUMHURBAŞKANLIĞINI SANA TESLİM EDERMİ ZANNEDİYORSUN BU MİLLETİ..ANCAK GECE UYURKEN RÜYANDA GÖRÜRÜSÜN HEPSİ BU.

RAUF

bi defa bu bahçeli şov yapıyor.bu apo senin koalisyon hükümetinde türkiyeye geirilmedi mi yani siz üç lidere teslim edilmedi mi?? neden asmadında onu imralıya yerleştiren hükümette değilmiydin riyakar,münafık!! işte bunlar sadece ortalığı karıştırır.sadece kafa karıştırıp vatan millet sakarya edebiyatı yaparlar.ama iş yapmaya,hizmet yapmaya gelince sorumluluktan kaçarlar aynen 2000 lerde başbakanlığı bırakıp kaçtığı gibi ve erken seçime götürüp ülkeyi tayyipe teslim ettiği gibi.sonra vızır vızır sinek sesi hepsi bu...bu adamdan kendine bile fayda gelmez.şaşırıyorum ülkücülere buna nasıl tahammül ediyorlar.

RECEP KESER

neden olmasın iyi bir devlet adamı.aday olacak kişilerden daha kaliteli bir zat.en iyi bir şekilde cumhurbaşkanlığını yapacağından kuşkum yoktur.seninleyiz sayın genel başkanım.

Demokrat

Bos bir senaryo daha Öcalani cikartsa cikartsa yine bu Cakma Milliyetci bozuntusu cikartir iceriden.

KÜRDAN

Ancak uzun adama '' KÜRDAN'' olursun.....kolay gelsin.....

Mertce

Öcalan a idamı kaldıran İktidar ortaklarından biri de MHP Başkanı Devlet Bahçelidir...

turgay

Peki madem ki bunların hepsi yalan.Başbakan hemen TİB’e emir versin ve o saatte kimlerle görüşme yaptığını açıklasınlar.Gerçi TİB’te ki kayıtların silindiği iddia ediliyor ama konuşmaların diğer GSM santralleri tarafından da kayıt edildiği bilindiğinden olacak bu konu pek gündeme gelmiyor.İkincisi madem ki ses kayıtları için montaj iddiası var başbakan neden bu kayıtları uluslar arası saygın bir kuruluşa göndermeyi akıl edemiyor.Aslında başbakan da ,sen de bunların gerçek olduğunu biliyorsunuz.Şimdilik bir paralel masalı ile halkı uyutuyorsunuz da bu ne kadar sürecek bak 6 ay geçti hala tık yok.

İzvef Çaras

O balık hafızanı biraz çalıştırsan onu kimin ipten aldığını bulursun o günün meclis tutanaklarına bakman yeterli.

çagatay

ula uşağım sende kafa olsa sorarsın ulan bu kadar dinlemeleri yapıyorsunuz para sıfırlamaları biliyorsunuz. niçin bunların görüntülerini çekipte beni rahatlatmıyorsunuz. yoksa işte böyle seslere itibar etme ezikliğini gösterirsin. baykalın cd si yerinde sesler olsaydı sen inanırmıydın. aynı öyle işte.