BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63

Flaş gelişme! Rusya sessizliğini bozdu! Putin bu akşam Erdoğan'ı arayacak...

Rusya, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararıyla ilgili sessizliğini bozarak "Trump'ın kararı bölgedeki durumu daha da zorlaştıracak" dedi. Son dakika açıklamaya göre Putin bu akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Şimdi iki çember sakallı orada burada Amerikan ve İsrail bayrağı yakarlar!... İslami Medya Halk Büyük tepki gösterdi der.....!

levent can

kudüs müslümandır müslüman kalacaktır

HASAN

Leninyı İsviçre de trene bindirip moskova da indirenler bir fabrika Rusya bir fabrika ABD açtılar.hitleri iktidar getirilerde aynı kişiler İsrail kurulacak amma gidecek insan yok hitler seçilmiş yahudilar değil roman yahudilar ve çingenler işkence yaptı bunları bilmeseniz boş boş yorum yazarsınız

putın aklın sende kalsın

Putın bu aklını kendine sakla israilin başkenti ne zamandan beri beri batı kudus oldu KÜDÜSÜN doğusuda batısıda filistinindir ikiye bölüp pay etcek aklı sıra herkes memnun olcak payı kimden alıpta kime veriyon putın hepsinin canı cehennneme

Misafir

Müslümanlar ın çoğunlukta olduğu ülkelerin bir tekinde insan hakları, çağdaş yaşam, modern hukuk, adam gibi demokrasi var mı?..

kimsesiz yaşar.

dostumsun putin.düşmanımsın lan turup.

Numan Benek

Malatya Kürecik radar üssünü köretlin yada kapatın yeterli.Herkes mesajı almış olur.

misafir

iki hafta öncede erdoğan trump ile görüşecek diye son dakika geçiyordunuz o nedenle geçin efendim bu haberleri geçin

bir basit vatandaş

Bizim Çokbilmiş Reyiz RT Erdoğan'a önceden Amerika emirler verirdi, patron Amerika idi. Şimdi Rusya emirler veriyor, patron Rusya oldu.

Misafir

Kovboy Trump 1.8 Milyar Müslüman'ın 2.3 Milyar Hıristiyan'ın kutsal mabedini 10 milyonluk İsrail'e veriyorum dedi.Ve dedi ki sakın gücümüze dayanarak bu kararı aldığımızı sanmayın bu benim farkım çünkü ben Dünya'yı kaosa götürmek için Rus görünümlü PENTAGON'un getirdiği bir projeyim dedi.

  • 1