BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68

Flaş gelişme! Esed ile Putin'den sürpriz zirve...

Soçi'de Suriye krizinin çözümü için Rusya-Türkiye-İran zirvesine hazırlanan Putin, sürpriz bir şekilde Beşar Esad ile Soçi'de buluştu. Kremlin'den yapılan açıklamada Esad'ın gündemi değiştirecek bomba sözlerine yer verildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
mevhibe inal

Şimdi ne oldi?! Bade Harb-ül Basra! Milyonlarca Suriyeli öldü, Mafyanın, Misyonerlerin eline düştü, evini-barkını kaybetti..demek ki kulağımıza her fısıldanana, her fısıldayana kanmayacağız. Aşırıya kaçmayacak, nefsimize zor gelse de tenkitlere kulak vereceğiz.

mevhibe inal

Ey İman edenler! Hep birden Barışa girin. Sakın şeytanın peşinden gitmeyin 2/208. Dünyayı sömürmek için insana, Kurda-kuşa zarar veren açgözlü şeytanlardan bizi koru. Dünyada doğal düzen ve Barış için çalışan bütün insanların yolunu açık et..

MİSAFİR

VILEN SİYONİST UŞAKLARI SATILMIŞLAR TÜRKİYE DÜŞMANI BİDON KAFALI TERÖR DOSTLARİ İNSANLIK DÜŞMANLARI .OĞLUM SİZ SADDAMADA AYNI DALAVEREYİ ÇEVİRDİNİZ IRAKI YIKTIRDINIZ ADAMA İFTİRA ATTINIZ DİKTATÖR DEDİNİZ GETİRİP ÜLKEYİ EMPERYAL DİKTATÖR AMERİKAYA TESLİM ETTİNİZ KATLİAMLAR YAPTINIZ DEMOKRASİ NEMENEM BİŞEYSE İNSANLARA KAN KUSTURDUNUZ SİZ İSLAM DÜŞMANI SATILMIŞ HAİNSİNİZ

Kasım

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Suriye'de Mart 2011'den bu yana çoğu Esed rejimi tarafından düzenlenen saldırılarda 26 bin 446'dan fazla çocuğun öldüğü bildirdi..Vicdanlara havale ediyorum.

alara

aha, putinden erdoğana oyun, pyd ile masaya oturalım deyip esadla oturacaklar, ne deniyordu buna ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi. esadla anlaşsınlar iyi geçinsinler ama bunlar kapalı kapılar ardında olmalı, esada el sıkıştığımız an abd nin aklına birden esadın kimyasal silah kullandığı gelir ve esadın işi biter, az buçuk vvar olan oteride biterse suriye darmaduman olur.

Kasım

OCAK 21 Kasım 2017 10:10 KARDEŞİM ESAD :) :):)...yorumcu, demekki sizin ailede katliamcı, esed kardeşin olduğuna göre baban kim??

Tekbir

Tum isidciler bu konudan rahatsiz olmus bakiyorum durmadan yorum yaziyorlar kimyasal ve olaylarin basi siyonist ulkelerdir sizin bin firin ekmeyi yemeniz lazimki gerceyi gorene kadar

zeynep

çocuklara kimyasal gaz atan lider

zeynep

çocuklara kimyasal gaz atan lider

mete

Müslüman bebek katili

ömer

demedi demeyin bu putin reisle esed i barıştıracak.

Misafir

Bu Esed e 3 ay ömür biçenlrr nerededir neden 3 yıl oldu hâlâ taş gibi duruyor

OCAK

KARDEŞİM ESAD :) :):)

Kasım

Katillerin ikisi bir arada, ikiside halkını katletti. biri başta çeçenleri ve müslüman halkı, diğeri sünni kendi halkını katletti. Körler sağırlar, birbirini ağırlar.

Misafir

Kim ne derse desin dunyanin lideri Putin...Ve tum dunya gordu ki Rusya dunyanin en buyuk gucu Suriyedeki basarilari bunu gosteriyor abd ve ab nin citi cikmadi.

  • 1