BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.496,26

Flaş gelişme! Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yeni dava...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dünkü açıklamaları nedeniyle "alanen hakaret" suçlamasıyla son dakika savcılığa başvurdu. Savcılık Kılıçdaroğlu hakkında soruşturma başlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 49 Adet Yorum
SADİ SOYLU

YA DERSE Kİ "BENİM CUMHURBAŞKANI İLE BİR ALIP VERECEĞİM YOK.BENİM SÖZÜM RAKİBİM OLAN PARTİ BAŞKANI İLE" NE DİYECEKSİN SUÇLU 16 NİSAN DEĞİL Mİ? O ZAMAN DA BU DURUM HATILATILMADI MI?

RAPOR GERÇEKSE KÖTÜ.............

NEDEN MİT RAPORU SAHTEMİYMİŞ,MONTAJ MI NEDİR.GELMEMİŞMİ O RAPOR.???

o hoooo..........????

Önce şu rüşvet alanları getirin yargılansınlar ayıp oluyor ama.

Misafir

Milyonlarca dolar rüşvet aldığı söylenen Zafer Çağlayan nerede? Muammer Güler nerede? Süleyman Aslan nerede?

Misafir

erdoğan kılıçdaroğlu'na daha önce de dava açmıştı. erdoğan'dakiler avukatsa, kılıçdaroğlu'ndakiler de avukat - partinin yüzde bilmem kaçı avukat hukukçu vekillerden oluşuyor. bence kılıçdaroğlu'na vız gelir tırıs gider... erdoğan, kılıçdaroğlu'nun ithamlarına karşılık bir şey söyleyebildi mi, siz ona bakın. yok! dava açılması, söylenenlerde haklılık payı olduğu izlenimini yaratır sadece, o kadar.

Misafir

erdoğan yeni torba yasayı onaylayarak 124 maddelik bu yasa ile vatandaşın yani bizlerin cebinden 28 milyar lira alıp devletin kasasına ek gelir olarak koyacak, misler gibi olacak.

A.R.

SORUŞTURMA AÇILDI DEYİNCE OLUŞTURULAN ALGI, 'FETÖ DEN ZARRAP'TAN ALINIYOR, SESİ KESİLİYOR GİBİ VERİLİYOR... DAVA İÇİN BAŞVURMUŞ O KADAR...

Misafir

KUDÜSE GİDECEK 5000 BİN ÜLKÜCÜ ALINACAKTIR

misafir

Neden şimdi dava açmışki zamanlaması çok manidar.

misafir

Kılıçtaroğluna hakaret davasını niye açmışlar.Tv konuşmasına dayanarak açmışlar.Öyle hissediyorumki bu görüntü ve konuşmalar;Dublajjjj,sahteeee,Montajjjjj,kumpasss.

Misafir

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...

ruhi

Anca dava açarsınız zaten.Savcılar sizin mahkemeler sizin nasılsa.Alayınızı duman etti Kılıçdar helal olsun yürekli admmış...Kooooskoca hükümet Kılıçdaroğlundan çekiniyor.Cevap veremiyor anca mahkemeye veriyor.

ne adalet

Çıkıp Kılıçdarın karşısına konuşamazlar,tartışamazlar köşe bucak kaçarlar anca soruşturma açarlar.Zafer Çağlayana soruşturma açamazlar.

misafir

Sayın Bahçeli ile birlikte 5000 ülkücüde derhal dava açmalı,reisimize destek olmalılar,biatlarını derhal ıspatlamalılar.

misafir

Dostlar;gerçekten üzülüyorum nedenmi?Kudüs bizim için Rezadan dahamı önemsizmiki israile NOTA vermiyorlar.

misafir

Dava açaçağına kılıçtaroğluna 2 nota verilseydi daha şık olurmuydu acaba?

misafir

Eyyy MHPPPPP,Eyyy Bahçeliiiiii sen niye boş duruyorsun AKP genel başkanını yalnız bırakıyorsun,derhal dava aç.

Daltonlar

Şu dort bakan icin de sorusturma goruruz insallah.

misafir

ATATÜRKÇÜ AKP Genel başkanı!!!! ATATÜRKÇÜ KIlıçtaroğluna dava açmış çokkk manidarrrr.

misafir

NE istedinizde vermedik soruşturmasımı?

misafir

Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun!Gerçi o söylediklerini cumhurbaşkanına söylememiştir!Akp. genel başkanına söylemiştir.

Misafir

KK KRAL YAPARSINIZ ŞİMDİ ACITASYON YAPAR HALKA AĞLAR SIZLAR BENİ SUSTURMAK İSTİYORLAR DER PRİM YAPAR BOŞVERİN KONUŞSUN DURSUN ZATEN KİMSE CİDDİYE KALAYA ALMIYOR

UFUK

MİSAFİR DENEN YORUMCU..ne demek yani, erdoğanın derdi de bu vatan değil mi..ne saçmalıyosun, bu vatanı erdoğanın peşine esir eden mi var..erdoğan vatanına yapılan iç dış saldırılara karşı duruyor bizde onu destekliyoruz..kılıçdaroğluda hem vatana hemde vatanını savunan erdoğana çıkıp küfürler iftiralar atıyor..sorulmasın mı?

misafir

AKP li Cumhurbaşkanına susturmak yakışır.

Misafir

Biz Erdoğan parlatıcı değiliz. Bizim bir vatanımız var. Biz vatanın peşindeyiz. Erdoğanın hataları varsa kendi öder. Ödemek istiyen de peşinden gider. Kimse bu cennet vatanı Erdoğanın peşinde esir edemez.