BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Flaş gelişme! Çavuşoğlu, Akar ve Fidan Putin ile görüşecek

Bir hafta aranın ardından ikinci kez Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile görüşen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından kabul edilecek. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Putin ile biraraya gelecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Dışişleri Bakanı, İsrail'in Batı Şeria'daki yapacağı konutları kınarken, 2009'da MHP Genel Başkanlığı'na aday olan Rizeli müteahhit Ahmet Reyiz Yılmaz'ın sahibi olduğu Yılmazlar İnşaat neler yapıyor bir bakalım.. Konu İsrail olunca, devlet erkânı kınamayı, vatandaş salavat zinciri oluşturmayı pek sever.

Engin

Amerikadan uzak durulmasi herzaman iyidir

Misafir

Amerikadan uzak durulmasi herzaman iyidir

Farabi

Trump gudurmazmi gene ?

Misafir

Darbe girişimi istihbaratı devlete ulaştığından itibaren sekiz saat geçmesine rağmen haber enişteden alınıyorsa neden üniformalı, üniformasız yüksek bürokratlar halen görevlerinin başında.

Misafir

17 Temmuz Hulusi Akar’ın tıbbi raporu ortaya çıktı...Sol göz altında 2 cm, kenarında ise 1 cm cilt lezyonu, Boğazda orta ve lateral her iki tarafta 5-6 cm uzunluğunda ve birbirine 1-2 cm aralıklı olarak paralel seyirli yüzeysel kızarıklık ve ödem mevcut.

Misafir

15 Temmuz gecesi derdest edilip; ite kaka darbenin ana karargâhına götürülen Hulusi Akar’ı rehin aldıkları sırada uyguladıkları şiddetin, tıbbi raporu ortaya çıktı.

Bu Fakir

Bir zamanlar "Komünistler Moskova'ya" derdik.

  • 1