BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66

Flaş gelişme! Aydın Doğan hakkında yakalama kararı çıktı

Doğan Medya Grubu'nu Demirören Holding'e satan Aydın Doğan hakkında 'Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet' davasına yakalama kararı çıktı... Aydın Doğan'ın Almanya'da olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi... Sonraki duruşma bir hafta sonra 18 Haziran'da...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

ysk tarafsız olsa kimse samanlıkta iğne aramaz ama siz ,ülkemizi güv enilmez halie getirdiniz.her seçimde hile yapıyorsuunuz. .ama bu seçimde yparrsanız türk halkı sizi denize dökecek sonunda.

Misafir

gördün mü güünü doğan medya? satarmısın geleceğini düşmanına?zannettiki yakasını bırakacaklar ,demirörenler seni iyice kekledi .demirören deyince iyice düşüneceksin.

Adli Adalet

T.C Hükümetinin adalet mekanizması suçluların kaçışından sonra hep yakalatma kararı çıkartıyor. Sene 2018 ve hala daha 200 yüz yil öncesine ulaşılamıyor.

izmirli

hapisteyken servetin bir faydası olmayacaktı acele sattı kaçtı,acaip derecede kollanmış gibi bunun için çok para yedirmişlerdir,madem o kaçtı paralar kaçmadıysa bence hemen bloke konsun.

Misafir

Nasıl yol verildi acaba bu adama...?????

sıkışınca

AK partili kardeşlerim; Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ayrı ayrı müracaat ederek, YSK ve seçim kurullarındaki hakimlerin bilgilerini talep etmişler. Herhangi bir usulsüzlükte halka duyurmak için... BU kadar sıkıştılar demek ki..kaybedecekler...

misafir

inşallah bu toplumun ahı tutar yıllarca medyası lağım borusu gibi pislik yaydı malesef.

sadık

yalan yakalanacağı kendine bildirildi kaçtı doğan açık değilmi kimi kandırıyorsunuz

Misafir

aynen akp vekiller gibi onlarda ya kaçar ya içeri atarlar , tabi dalavere çevirenler için bu sözüm..

Evet

Bir iki yıl sonra, vatan haini işadamı kalmaz, hepsi ya batar, ya da kaçar...

misafir

böyle devam ederse 1 yil sonra türkiyede is adami bulamassiniz hepsi kacar

ahmet kemal

bence de kaçsın. doğan suçlu olabilir. fakat doğan gibi suçlu ve yolsuz olan ve dokunulmayan bir sürü kişi var. adalet ve teftiş sistemi siyasetten bağımsız olana kadar gelmesin.

Misafir

Cumhur intikamcidir onun bu isde rolünün oldugunu düsünürüm

ehza

HÜKÜMET BILEREK KACIN GIDIN GIBISINE BUNLARIN KACISINA SES CIKARMIYOR OLABILIR AMA MAL VARLIKLARINDAN VERGIDEKI USULSUZ BILDIRIMIN CEZASINI HIPOTEKLE BUNLARDAN ALIYORDUR DEVLET ZATEN ONLARDA RAZI BU DURUMA HAPIS YATMAKTANSA KACIP KURTULDUK DIYORLARDIR GERI DÖNECEKLERINI SANMIYORUM ALMANYAYA ZATEN AYDIN DOGANIN ANAVATANI TÜRK DEVLETINDEN FAZLA ÖDÜLÜ ALMAN DEVLETINDEN ALDI

  • 1