BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Flaş açıklama! 25 bin 500 polis alınacak işte aranan şartlar...

Emniyet teşkilatına kazandırılmak üzere Polis Akademisi'ne 25 bin 500 polis adayı alımı gerçekleştirilecek. Başvurmak için istenilen şartlar neler?..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Bu kadar alım olduğuna gere bi 5000 daha şutlanacak fetöden khk yakındır...

Ercan

Madem Emniyette bu kadar personel ihtiyaci var, 12.000 Polis memuru var hala acikta bekletilen.Neden bunlar hakkinda gereken işlemler yapilmiyor.Kimisi 14 kimisi 21 kimisi de 23 aydir açikta bekletilmekte.Varsa arada suçlu olani ayiklayin ama masumu da iade edin artık görevine da!!!Bu sonuca gore de hala varsa ihtiyac ona gore alin yine alacaginizi

Misafir

Arkadaslara katiliyorum asker polis korucu devleti olacagiz galiba

mehmet

devlet imkanlari ve medya kontrolü olmasa ak parti baraji bile zor gecer

Ercan

Madem Emniyette bu kadar personel ihtiyaci var, 12.000 Polis memuru var hala acikta bekletilen.Neden bunlar hakkinda gereken işlemler yapilmiyor.Kimisi 14 kimisi 21 kimisi de 23 aydir açikta bekletilmekte.Varsa arada suçlu olani ayiklayin ama masumu da iade edin artık görevine da!!!Bu sonuca gore de hala varsa ihtiyac ona gore alin yine alacaginizi. Adaletli olun adaletli .21-23 ayda insan suçlumu masummu anlaşilmaz mi?

Misafir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vazgeçmeyiz.... Ama elimiz AK Partiye mahkûm değil.........Adaylarda Eğitim ve Kültür eksik!

Sedat

İyi secsinler, polise ve devlete düşman olupta, sade memur olup devlette hazır maaşa bağlanmak amaçlı, devlet ve millet değilde batıda gelişmiş sapık idoidolojilere hayatını adayan Ecdad ve Millet düşmanlarını iyi elesinler.

abdülhamit

ak partinin ve erdoganin gitmesi türkiye icin bir dirilistir.

halk

polis asker korucu bekci tam gaz alim ne ise yarayacaklar fabrika yerine hapisene muhendis doktor yerine polis yetistiriyorlar ulke tabi batar

Misafir

Seçimlerde kendimi bayramlardaki çocuklar gibi hissediyorum,herkes birşeyler dağitiyor,yaşasın seçim bayramı:)

  • 1