BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94

Fırıncıdan Canan Karatay'a ekmek yok

Canan Karatay'ın ekmek karşıtı açıklamaları fırıncıları kızdırdı. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmek tüketmek sağlıklı yaşam için zorunludur. Buradan seslenmek istiyorum, 'fırıncı esnafından Karatay Hanım'a ekmek yok" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Burak

Obezite varsa sırf bu hamurdan nişastalı ürünlerden var. Canan hanım şeker diyabete eğiliyor daha çok korku yaratarak insanları aydınlatıyor, 100 lerce senelik alışkanlıklar kolay terk edilemiyor. Fakiriz o sağlıklı denilen kuruyemiş çeşitlerini, eti alamıyoruz. Bazı vitaminler mineraller zaten gıdalarda da yok artık. Nasıl beslenelim,her gelen diplomalıyım uzmanım diyen bir yiyecek grubuna yasak koyuyor. Konuşmayın artık daralan besin piramitini iyice küçültüyorsunuz. Burada ekmek yemiyorum diyen çok kişi vardır ama şehirde iş hayatında kahvaltı yapamaz gider poğaça çayla kahvaltı yapar. Koşulları değiştirmeden bunlar değişmez. Yoğun Çalışmaktan vaktimiz olmuyor sağlıklı öğün için bu vakit gerekiyor. Bu sağlıklı yiyecekler hazırlık isteyen şeyler, so sadece bunu yemeyin demekle yardımcı olmuyorsunuz sayın hocalarım.

Misafir

Sayın Karatay çok doğru söylüyor, Bizim Türk milleti %90 ekmek yiyor. Kadınlarımı'zın %50 TIR gibi neden Mantı, Makarna, Baklava ve Börek. sonra kocalarımız beğenmiyor, tabiki TIR gibi kadını ve Erkeği kim beğensin.

Misafir

Karatay aslında doğru söylüyor, günümüzde birçok insanın glutene karşı hassasiyeti var ve bunun %80 nimiz farkında bile değiliz. Eşim Gluteni kestikten sonra sağlığı yavaş yavaş düzelmeye başladı. En kısa sürede ben de gluteni tamamen hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum. Birçok hastalığın kaynağı glutendir.

  • 1